2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Selam tüm anne adaylari, uzun zamandır foruma girmiyordum yeni bebis heyecanı başlayınca tekrar takibe aldim 1.5 yasinda bir oğlum var bakalim bu bebisin cinsiyeti ne olacak, bi türlü göstermedi minnak kuzu. Rabbm isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu, sağlıkla kucağımıza alalim insallah hepimiz..

Hislerimin tercumanisin resmen. Bende de ara ara bisiler oluo ama gaz sancisi die dusunuom:)

Bebesi tekmeleyen var mı ? Bugün sabah bi hareketlenme oldu karnımda acaba tekme miydi ?

Hislerimin tercumanisin resmen. Bende de ara ara bisiler oluo ama gaz sancisi die dusunuom:)

Kızlar emin olun o pıt pıtlar bebişleriniz artık
Akşamları sırtüstü uzanıp dinleyin daha çok hissediliyor ana kuzusu hepsi

haksiz olduğu taktirde kendini hakli duruma getiriyor ve buda beni çileden çıkarmaya yetiyor zaten çok sinirli biriyim ama bugün daha da kotu oldum artik sürekli ağlamaya basladim

Tesekkur ederim benimde ayni sinirlendiğimde karnım ve kasık ağrım oluyo zaten riskli bir gebelik geçiriyorum oda sürekli beni huzursuz ediyo birden eşimde ilgisiz davranınca kendini hep hakli çıkarmaya çalışınca kafam almadı kendimi eve kapattım kimseyle konuşmak görmek istemiyorum

Canım çok dikkat et kendine, sebebi neymiş kanamanın doktor bişey dedi mi?

Bugün bir şey yaptın mj dedi
Yorgunluk , ağır kaldırma gibi yapmadım dedim
Düşük kanaması dedi kırmızı olduğu için benim bildiğin kıpkırmızıydı çünkü , kahve yada pembe olsa içeriden gelen kanama olabilir demişti..

Sizlerde beni iyiyim deyip iş yapmayın , kendinizi yormayın benim ilk gebeliğimde hiç kanama falan hiç yaşamadım.. bunda da beklemiyordum açıkçası hala da şaşkınım..

25 ine 4 boyutlu randevusu aldım inşallah o zamana kadar bir daha da olmaz kanamam.

Insallah Olmaz canm çok geçmiş olsun dikkat et kendine

İyi pazarlar herkese
Kızlar göğüslerde büyüme olmayan bi ben mi varım acaba? Yarım beden de olsa büyümesi gerekirdi sanki, bu işte bi gariplik var hala aynı beden çamaşırlarım oluyor
Bende de büyüme yok canım fark hissedemiyorum aynı bedendeyim sadece kahverengi kısım genislemeye başladı sanki

Senin benim ve birkaç arkadasin bebesi gostermedi kesinlesmedi canım ugrastiricak bizimkiler galiba

Benim gobegim yayıldı ve göstermiyor nazli dedigimde kızdır o kesin diyor herkes tahminde bulunan cogunlukta kız diyorlar erkekse yanilticak hepimizi

İyi dinlersen gazla ikisi ayırt ediliyor canım

kızlar benim goguslerim baya büyüdü ve aciyor

4 kilo aldim, iki haftada hizli kilo aldim, karnim öne dogru büyüdü
bebislerimizi sağlığıyla kucagimiza almak nasip olur inşallah
bugun komsum taşınıyor ve bebeginin esyalarini bana verdi keske komsum tasinmasaydida vermeseydi tek evine gittigim komsum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…