Selam tüm anne adaylari, uzun zamandır foruma girmiyordum yeni bebis heyecanı başlayınca tekrar takibe aldim 1.5 yasinda bir oğlum var bakalim bu bebisin cinsiyeti ne olacak, bi türlü göstermedi minnak kuzu. Rabbm isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu, sağlıkla kucağımıza alalim insallah hepimiz..
Bendede bi hareketlenme var gibi ama tam emin olamıyorum ..pıt pıt oluyo bazen ama benim cok gazım da var acaba diyom hep..bide kabarcıklar olusuyor ve patlıyor gibi bisiler hissediyorum ...galiba ben cok net ve sert bi tekme bekliyorum ondan mı anlamıyorum bi turlu emin olamadım
Bendede bi hareketlenme var gibi ama tam emin olamıyorum ..pıt pıt oluyo bazen ama benim cok gazım da var acaba diyom hep..bide kabarcıklar olusuyor ve patlıyor gibi bisiler hissediyorum ...galiba ben cok net ve sert bi tekme bekliyorum ondan mı anlamıyorum bi turlu emin olamadım
Bende kendi kendime ağlayıp ağlayıp pişman oluyorum sonra bebek etkileniyor diye. Hayırsız eşleri takmamaya çalışmak lazım bu dönemde, her zaman anlayışlı olmuyorlar ne yazık ki. Olan minnak yavrucakların huzuruna oluyor.
haksiz olduğu taktirde kendini hakli duruma getiriyor ve buda beni çileden çıkarmaya yetiyor zaten çok sinirli biriyim ama bugün daha da kotu oldum artik sürekli ağlamaya basladim
Canım sakin ol önce, bende bi ay önce bi sebepten sinir krizine girdim çok kasılmam oldu panikledim doktora gittim dr kalp atışını dinletti neden sinir krizine girdiğimi unuttum sende koy elini karnına onu dinlemeye çalış en azından sakinleşirsin inşallah
Tesekkur ederim benimde ayni sinirlendiğimde karnım ve kasık ağrım oluyo zaten riskli bir gebelik geçiriyorum oda sürekli beni huzursuz ediyo birden eşimde ilgisiz davranınca kendini hep hakli çıkarmaya çalışınca kafam almadı kendimi eve kapattım kimseyle konuşmak görmek istemiyorum
Bugün bir şey yaptın mj dedi
Yorgunluk , ağır kaldırma gibi yapmadım dedim
Düşük kanaması dedi kırmızı olduğu için benim bildiğin kıpkırmızıydı çünkü , kahve yada pembe olsa içeriden gelen kanama olabilir demişti..
Sizlerde beni iyiyim deyip iş yapmayın , kendinizi yormayın benim ilk gebeliğimde hiç kanama falan hiç yaşamadım.. bunda da beklemiyordum açıkçası hala da şaşkınım..
25 ine 4 boyutlu randevusu aldım inşallah o zamana kadar bir daha da olmaz kanamam.
Sizlerde beni iyiyim deyip iş yapmayın , kendinizi yormayın benim ilk gebeliğimde hiç kanama falan hiç yaşamadım.. bunda da beklemiyordum açıkçası hala da şaşkınım..
25 ine 4 boyutlu randevusu aldım inşallah o zamana kadar bir daha da olmaz kanamam.
İyi pazarlar herkese
Kızlar göğüslerde büyüme olmayan bi ben mi varım acaba? Yarım beden de olsa büyümesi gerekirdi sanki, bu işte bi gariplik var hala aynı beden çamaşırlarım oluyor
Selam tüm anne adaylari, uzun zamandır foruma girmiyordum yeni bebis heyecanı başlayınca tekrar takibe aldim 1.5 yasinda bir oğlum var bakalim bu bebisin cinsiyeti ne olacak, bi türlü göstermedi minnak kuzu. Rabbm isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu, sağlıkla kucağımıza alalim insallah hepimiz..
Herkese merhaba.Günlerdir çektiğim acının üzüntünün tarifi yok.Rabbim düşmanıma yaşatmasın ne kadar zormuş.Temmuz ayının 20'sinden beri kanamam vardı hem takip doktoruma hem de biçok fatklı doktora gittiğim halde progestan ve iğne dışında bişey yapmadılar.Sabahları kalktığımda su boşalır gibi sulu kanlı akıntı geliyordu.Doktorların hepsine söyledim istirahat ve ilaçla yetindiler.Oysa bu kanamalarla birlikte bebeğimin suyu da akıyormuş.Son muayenemde kendi doktorum suyunda çok az azalma var armıt ye ve günlük su tüketimini arttır dedi.Yıllık izne çıktı sonra.Bende söylediklerini yaptım,üzerine düşmedim araştırmadım ciddi bişey olsa uyarırdı diye düşündüm.1 hafta sonra gece ağrısıyla evimin yakınındaki hastaneye gittim ve bebeğimin suyunun tamamen bittiğini öğrendim.Sonrası zaten kıyamet gibi günler.Bi sürü doktor perinatolog gezdik hepsi gebeliği sonlandırmak gerektiğini söyledi.bir umutla 4 gündür hastanede yatıyorum sserum takviyesi alıyorum.Su miktarı değişmiyor.bu yizyılda Tıp çaresiz.Bi mucize bekliyoruz.Allah rızası için dua edin İsmim Saniye.Pazartesi günü karar verilecek.kucağıma almasam da o benim yavrum ve hala kalbi atıyor yaşıyor nasıl almalarına dayanırım bilmiyorum.Buraya yazdım herşeyi siz de dikkan edin ben yaşadım başkası yaşamasın su konusu çok ciddi ve asla telafisi yok.Dotorunuzu sorgulayın söylediği herşeyi kendiniz de araştırın.Ben tüp bebek tedavimden beri o kadar dikkat ettim ama kader demek ki.Lütfen dua edin oğlum sağlıkla doğsun bi mucize olsun.[/QUOTE
Çok çok üzüldm canım benim acını derinden hissediyorum dualarımız seninle rabbim kimseyi bu acıyla sınamasın..Mucizeyi bize verende allah alanda.Rabbim seni buna layık görmüş vermis kucağına almayı da nasip edicek bak görürsün sakın bırakma kendini inanmayı .Her şer bildiğimizde hayır vardır unutma..O sımsıkı tutunmus hayata onca şeye rağmen bırakmamış rabbim hakkınızda hayırlısını versin dualarım seninle inşaallah istediğn mucize senin olur arkadaşım
4 kilo aldim, iki haftada hizli kilo aldim, karnim öne dogru büyüdü
bebislerimizi sağlığıyla kucagimiza almak nasip olur inşallah
bugun komsum taşınıyor ve bebeginin esyalarini bana verdi keske komsum tasinmasaydida vermeseydi tek evine gittigim komsum