2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Senin benim ve birkaç arkadasin bebesi gostermedi kesinlesmedi canım ugrastiricak bizimkiler galiba
Valla canim önceki hafta hic canim istemedigi halde zar zor cikolata yedim görelim diye ama bana misin demedi, katladi bacaklari altına görebilene aşkolsun gostermiyosa kesin kiz diyo herkes bende meraktan catliyom sali günü gidecem dr.a bakalim bu sefer ögrenebilecek miyim sağlıklı olsunlar da gerisi çok da onemli deil, hele ki senin ilk bebek:)

Ben de büyümezlerse üzülcem bu gidişle yesacım

Benim de kucuklerdi bi belirti de olmadı kaşınma agrı filan dedim ki "Evlenince buyur dediler büyümedi kilo alınca buyur dediler büyümedi hamile kalınca buyur dediler yaaaa bu da mı gol degil" derkeeeen simdi dolgunlastı kullandığım sutyenlerin icini dolduruyor artık :)

Tamam kızlar don't panic o zaman ben de biraz büyüse iyi olur diye düşünenlerdenim, sütle de bi ilgisi yoksa hiç problem yok
Ben de yaz tatili mod hava da sıcak izmir sıcağı bi yandan nemi bi yandan siz düşünün hep evdeyim tabi çok sıkılıyorum ama biraz uyuma biraz tv biraz kitap biraz alışveriş araştırması derken eşim geliyo.. bu boş zamanlarımızı çok arıcaz çookkk

Bende cikolata yicem bu inatla oylede gostermezse beklicem mecbur diger kontrolü bana da kız diyorlar nazli ve göstermediği icin senin az kalmis perşembe gitcem bir daha o zaman insaAllah dediğin gibi saglikli olsunlar bu sadece merak insaniz işte

Gece yine gittik hastaneye
Bu haftalarda nedensiz bir kanama olurmjş
Nts taktılar sancım çıksa Doğum başlamış diyeceklerdi çok şükür çıkmadı.
İğne yapıldı yine yolladılar anneme geldim 1-2 günde burada yatacağım artık

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bebeğin sağlıkla vaktinde gelsin bol bol dinlen geçecektir

Yarın aricam doktorumu canım gel tahlil yapalım derse yaptırım hemen insaAllah bir sorun yoktur
insallah bi sıkıntı cikmaz canim. aklina kötü seylerde getirme. hamilelikte.cok cok dikkat etmemiz gerekir.

o sikintilar olur canim. hele ki evdeysen surekli. disari çık yürüyüş yap. bebegini düşün. senden su an en cok etkilenen o cunku. moralini hep yuksek tut.

tekrar gecmis olsym canim. kanama alaninda degisiklik varmiymis. yat dinlen bol bol su ic. vir an once duzelirsin insallah.

Allaha emanet olun.gecmiş olsun bol bol dinlen hiç kalkma hatta

günaydın hamişlerrrr
size bir sorum olacaktı?
erkek kardeşimin 20 gün sonra yaklaşık 10 saatlik uzak bir memlekette kız evinin kına gecesi olacak
daha sonra kendi memleketimizde de hem kına hemde düğünümüz olacak
sizce riske atmalıyım?
gitmelimiyim o kadar mesafeyi
gderkende sürekli mola vermemiz gerekeceği için 10 saatlik yol 15 saate çıkacaktır
doktorum bir sonra ki randevuda konuşalım dedi
ben pek gitmek istemiyorum aslında dayanamamaktan korkuyorum

Canım bugün iznim bitti işe başladım . Tekirdağ dan Artvin e kadar 26 saatlik yolculuk yaptım . Evet sık sık mola verdik hem dinlenme için hem de çiş molası :) Ben en azından hafifte olsa ağrı sancı olur demiştim . Şükürler olsun hiçbiri olmadı . Artvin de köye de çıktım , yaylaya da , göle de gittim . Ben 3 ameliyat ve 3. Tüp bebek ile sahip oldum kuzuma . Ama İnan ne kadar sakınırsan o kadar hüsran oluyor sonu . Bu tüp bebek denemem de çok akışına bıraktım . Olağan karşıladım her şeyi . Hayat biraz da bildiği gibi gelsin dedim . Bizim de düğün vardı , horon Da teptim İnan . Artvin dönüşü Ankara ya geldik , ordan Konya ya gittik . Herifin memlekete gitmedi demesinler diye . Orda da ne doğal güzellik kaldı ne de mağara gidip gezmediğim . Eğer bu sıpa gezmeyi arabayı sevmezse ben bittim . Ha bu arada hepsi doktor onayıyla olan gezilerdi canım . Hatta Artvin de o kadar güzel beslendim ki doğal doğal bebiş 5 gün önden gidiyor . Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza :)

TANSİyonum normal canim ödem de Yok ama idrar da protein ve glikoz çıkıyor pazartesi götüreceğim 24 saatlik idrarı böbrek ultrasonu istedi birde kan vericem bakalım dua et bana
Canım benimde hamilelikten önce idrar da protoin kaçağı görünüyordu doktor böbrek hasarı olabilir diye korkutmuştu ama sonra daha önce kum düşürdüğüm için üşüttüm heralde o zaman dikkat etmemişim böbreklerim iltahap kapmıştı ama bol su içerek attım hemen geçti İnşAllah senin de ciddi bişey yoktur çok çabuk geçer: )

Bunyeyle alakali bence biraz benm bunyem cok hassas. Canim cok tatli. 4 saatluk ankara yolu beni mahvetti. Perisan oldum. Kendini en iyi sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…