Canım bugün iznim bitti işe başladım . Tekirdağ dan Artvin e kadar 26 saatlik yolculuk yaptım . Evet sık sık mola verdik hem dinlenme için hem de çiş molası :) Ben en azından hafifte olsa ağrı sancı olur demiştim . Şükürler olsun hiçbiri olmadı . Artvin de köye de çıktım , yaylaya da , göle de gittim . Ben 3 ameliyat ve 3. Tüp bebek ile sahip oldum kuzuma . Ama İnan ne kadar sakınırsan o kadar hüsran oluyor sonu . Bu tüp bebek denemem de çok akışına bıraktım . Olağan karşıladım her şeyi . Hayat biraz da bildiği gibi gelsin dedim . Bizim de düğün vardı , horon Da teptim İnan . Artvin dönüşü Ankara ya geldik , ordan Konya ya gittik . Herifin memlekete gitmedi demesinler diye . Orda da ne doğal güzellik kaldı ne de mağara gidip gezmediğim . Eğer bu sıpa gezmeyi arabayı sevmezse ben bittim . Ha bu arada hepsi doktor onayıyla olan gezilerdi canım . Hatta Artvin de o kadar güzel beslendim ki doğal doğal bebiş 5 gün önden gidiyor . Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza :)
bünyem çok zayıf değildir aslında kızlarBunyeyle alakali bence biraz benm bunyem cok hassas. Canim cok tatli. 4 saatluk ankara yolu beni mahvetti. Perisan oldum. Kendini en iyi sen bilirsin.
Kızlar benim bi kaç haftadır aşırı içime sıkıntı giriyo hiçbiyere sığamıyorum konuşmak dahi istemiyorum acaba sıcaklardan mı diyorum haftaiçi evde eşim gelene kadar hep yalnızım işten de hamilelik öncesi çıktım ondan mı bilmiyorum ama yani yalnızken daraltıdan bayılıcam diye korkuyorum sizde böyle bunaltılar oluyo mu
Amin canım insaAllah sağlıklı bie sekilde evlatlarimizi kucagimiza aldığımız günlere ererizinsallah bi sıkıntı cikmaz canim. aklina kötü seylerde getirme. hamilelikte.cok cok dikkat etmemiz gerekir.
o sikintilar olur canim. hele ki evdeysen surekli. disari çık yürüyüş yap. bebegini düşün. senden su an en cok etkilenen o cunku. moralini hep yuksek tut.
tekrar gecmis olsym canim. kanama alaninda degisiklik varmiymis. yat dinlen bol bol su ic. vir an once duzelirsin insallah.
Çok geçmiş olsun canım içini rahat tut doktorlarin bildiği bir şey var ki vermiş ilaciBenimde dün Aksam karnım sol tarafı agrımaya basladı hatta agrısından uyandm dedimki kendi kendime uykumda daldım üzerine yattım herhalde uyumaya calıstm sonra saat 5 gibi tekrar uyandım bu kez o agrı sol kasıgımda hem agrı hem batma .1 saat daha bekledim geçsin die ama gecmedi 6 gibi doktora gittimm doktor baktı bebek iyi cok sükür dedi ama agrı seklın kum dökme gibi yada gaz olabilir dedi. İdrar kültürü istedi verdim ama sonuclar 3 gün sonra.tabi beni bırakmadı doktor serum verdi serumun içinde agrı kesici antıbiyotık mideyi rahatlatan bi ilac vardı bunun yanı sıra bi fitil ve pruloton depot die bi igne oldm tabi bu ilaclardan önce doktorun beynini yedim bebeğime bişi olurmu zararrlımı vs die cok sükür serum bitene kadar kaldım hastanede cıktıgımda tahatlamıstım eve geldim uyudum daha önce bu haftaya kadar hiç ilac kullanmamıstm tedirgın etti beni baya ama doktor aksine bebeği korumak için bütün bu ilaclar dedi. Güvemip inanmaktan baska sansımız yokki cok şükür bugun iyiyim .
canım benim çok şükür bebişin iyimiş, çok geçmiş olsun . bende sabahtan beri hareket etmiyor diye ağlayacaktım neredeyse. şimdi başladı tekmelemeye çok şükürCumartesi akşamı Çok kasılmam ve sancım sebebiyle doktoruma gözükmek zorunda kaldım hiç kımıldamıyordu gittiğimde ama kalp atışı vardı doktorum özellikle zorladı en son parmağını emmeye başladı ve görünen o ki koca dudaklı biz kızım olacak ağzını kapattı sonradan bir dudak var inanılmaz. Biraz benden biraz da babadan alınca total de kocaman gözüküyor :))) fotoğrafı bir türlü ekleyemedim
Tansiyonla ilgili olduğunu bende hep düşündüm ama bi kaç kez ölçtürdüm normal çıktı hep, aynı durumdayız demekki sıcakta evde tıkılıp kalmak bizi kötü etkiliyo sonbahar gelince nolucaz bakalım bu seferde hüzün komasına girerizBende yaşıyorum o bunaltilarisicaklardan oluyor.. Bende halsizlik sinir istahsizlik da oluyor. En çok da çarpıntı bunaltiyor beni. Düşük tansiyonluyum hamilelik çarpıntı yapıyor sık sık. Ben de bayilcak gibi oluyorum. Eve sigamiyorum sıcaktan dışarı da çıkamıyorum. Kiyafetler bile boğuyor gibi. Sadece donla dolaşıyorum evde eşim taş devrinde gibi hissediyorum seni gorunce diyor saçımı bile kısacık kestirdim ağırlık yaptı resmen.. Konusmaya bile useniyorum. Bunları yasayan bir tek ben sanıyordum çalışan arkadaslarin cektiklerini düşününce söylemeye de utaniyordum paylastigin için sağol demekki tek değilmişim. Belki senin de tansiyonun düşüktür
Şükürler olsun ki iyiydi ama sanki böyle küsmüş donmuş kalmış gibiydi biz durup dururken olmadı çünkü ben o yüzden çok korktum. Doktorum sakinleştirici yapalım deyip yönlendirdi aöa ben evde yaptırırım onu deyip reçeteye yazdırıp çıktım...canım benim çok şükür bebişin iyimiş, çok geçmiş olsun . bende sabahtan beri hareket etmiyor diye ağlayacaktım neredeyse. şimdi başladı tekmelemeye çok şükürbenim bebişim nasıl olacak acaba . en son 15 haftalıkken gördük yüzünü. 20 hafta bitince gideceğiz kontrole. haftaya pzt.. bakalım ne kadar değişmiş
inşallah olmaz bi daha canım, insan çok korkuyor bi de ilk gebeliğim , tecrübeli değilim, ayrı bi korkuyorum.. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah hepimizŞükürler olsun ki iyiydi ama sanki böyle küsmüş donmuş kalmış gibiydi biz durup dururken olmadı çünkü ben o yüzden çok korktum. Doktorum sakinleştirici yapalım deyip yönlendirdi aöa ben evde yaptırırım onu deyip reçeteye yazdırıp çıktım...
canım,, benim gittiğim hastanede dr kendisi bakıyormuş, onun cihazı özelmiş neyse artık.. aradım sordum, muayne içinde mi bakıyor dedim evet dedi. ben de haftaya pzt gidicem canım. ama yaptırmayınca sorun oluyor mu bilmiyorumKızlar detaylı ultrason için ne yaptınız450 tl istiyorlar. Devletten de sıra almak galiba zor işin içinden çıkamıyorum artık
Yaptırmasam sorun olmaz dimi
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bebeğin sağlıkla vaktinde gelsin bol bol dinlen geçecektir
tekrar gecmis olsym canim. kanama alaninda degisiklik varmiymis. yat dinlen bol bol su ic. vir an once duzelirsin insallah.
Allaha emanet olun.gecmiş olsun bol bol dinlen hiç kalkma hatta
günaydın hamişlerrrr
size bir sorum olacaktı?
erkek kardeşimin 20 gün sonra yaklaşık 10 saatlik uzak bir memlekette kız evinin kına gecesi olacak
daha sonra kendi memleketimizde de hem kına hemde düğünümüz olacak
sizce riske atmalıyım?
gitmelimiyim o kadar mesafeyi
gderkende sürekli mola vermemiz gerekeceği için 10 saatlik yol 15 saate çıkacaktır
doktorum bir sonra ki randevuda konuşalım dedi
ben pek gitmek istemiyorum aslında dayanamamaktan korkuyorum
canım,, benim gittiğim hastanede dr kendisi bakıyormuş, onun cihazı özelmiş neyse artık.. aradım sordum, muayne içinde mi bakıyor dedim evet dedi. ben de haftaya pzt gidicem canım. ama yaptırmayınca sorun oluyor mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?