2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Bunyeyle alakali bence biraz benm bunyem cok hassas. Canim cok tatli. 4 saatluk ankara yolu beni mahvetti. Perisan oldum. Kendini en iyi sen bilirsin.
bünyem çok zayıf değildir aslında kızlar
ağır bir işte çalışıyorum zaten
ama geçen gün 2 saatlik bir yolculukta arka kemiğim çok ağrıdı
bide Allah korusun bir sıkıntı olsa en ufak bir lekelenme bile olsa ne düğün nede kına kimsenin içine sinmeyecek
o yüzden öyle kararsızım ki

Bu arada 7 aydır iş dolayısıyla taşınmıştik ve bulunduğumuz yerde detaylı için perinatolog yokmuş. En yakın 2 buçuk saat mesafelik yerde var. Doktorum Bizim ultrasonlarimiz çok iyi 4 boyutlu ve detaylı için yeterli. Biz bi risk görürsek perinatologa gönderiyoruz ama bi sıkıntı yok sende 20. Hafta da detaylı için gel bakalım dedi ama aklım çok karıştı sizce ne yapmaliyim ? Doktoruma guvenmeli mıyım yoksa 2 buçuk saatlik perinatologa mi gideyim

Bende yaşıyorum o bunaltilari sicaklardan oluyor.. Bende halsizlik sinir istahsizlik da oluyor. En çok da çarpıntı bunaltiyor beni. Düşük tansiyonluyum hamilelik çarpıntı yapıyor sık sık. Ben de bayilcak gibi oluyorum. Eve sigamiyorum sıcaktan dışarı da çıkamıyorum. Kiyafetler bile boğuyor gibi. Sadece donla dolaşıyorum evde eşim taş devrinde gibi hissediyorum seni gorunce diyor saçımı bile kısacık kestirdim ağırlık yaptı resmen.. Konusmaya bile useniyorum. Bunları yasayan bir tek ben sanıyordum çalışan arkadaslarin cektiklerini düşününce söylemeye de utaniyordum paylastigin için sağol demekki tek değilmişim. Belki senin de tansiyonun düşüktür

Amin canım insaAllah sağlıklı bie sekilde evlatlarimizi kucagimiza aldığımız günlere ereriz

Cumartesi akşamı Çok kasılmam ve sancım sebebiyle doktoruma gözükmek zorunda kaldım hiç kımıldamıyordu gittiğimde ama kalp atışı vardı doktorum özellikle zorladı en son parmağını emmeye başladı ve görünen o ki koca dudaklı biz kızım olacak ağzını kapattı sonradan bir dudak var inanılmaz. Biraz benden biraz da babadan alınca total de kocaman gözüküyor :))) fotoğrafı bir türlü ekleyemedim

Çok geçmiş olsun canım içini rahat tut doktorlarin bildiği bir şey var ki vermiş ilaci

7 eylule perinatolog icin devletten randevuyu en sonunda aldik. Temmuzun 19undan beri bunun icin cabaliorum resmen

canım benim çok şükür bebişin iyimiş, çok geçmiş olsun . bende sabahtan beri hareket etmiyor diye ağlayacaktım neredeyse. şimdi başladı tekmelemeye çok şükür benim bebişim nasıl olacak acaba . en son 15 haftalıkken gördük yüzünü. 20 hafta bitince gideceğiz kontrole. haftaya pzt.. bakalım ne kadar değişmiş

Tansiyonla ilgili olduğunu bende hep düşündüm ama bi kaç kez ölçtürdüm normal çıktı hep, aynı durumdayız demekki sıcakta evde tıkılıp kalmak bizi kötü etkiliyo sonbahar gelince nolucaz bakalım bu seferde hüzün komasına gireriz

Şükürler olsun ki iyiydi ama sanki böyle küsmüş donmuş kalmış gibiydi biz durup dururken olmadı çünkü ben o yüzden çok korktum. Doktorum sakinleştirici yapalım deyip yönlendirdi aöa ben evde yaptırırım onu deyip reçeteye yazdırıp çıktım...

Kızlar detaylı ultrason için ne yaptınız 450 tl istiyorlar. Devletten de sıra almak galiba zor işin içinden çıkamıyorum artık
Yaptırmasam sorun olmaz dimi

inşallah olmaz bi daha canım, insan çok korkuyor bi de ilk gebeliğim , tecrübeli değilim, ayrı bi korkuyorum.. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah hepimiz

Kızlar detaylı ultrason için ne yaptınız 450 tl istiyorlar. Devletten de sıra almak galiba zor işin içinden çıkamıyorum artık
Yaptırmasam sorun olmaz dimi
canım,, benim gittiğim hastanede dr kendisi bakıyormuş, onun cihazı özelmiş neyse artık.. aradım sordum, muayne içinde mi bakıyor dedim evet dedi. ben de haftaya pzt gidicem canım. ama yaptırmayınca sorun oluyor mu bilmiyorum

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bebeğin sağlıkla vaktinde gelsin bol bol dinlen geçecektir

tekrar gecmis olsym canim. kanama alaninda degisiklik varmiymis. yat dinlen bol bol su ic. vir an once duzelirsin insallah.

Allaha emanet olun.gecmiş olsun bol bol dinlen hiç kalkma hatta

Çok sağolun.
Kanama ultrasonda gözükmüyor yani doktora neden olur dedik bu haftalarda sebebini açıklayamadığımız kanama olur dikkat etmezsen düşüşe sebep olur dedi
Bugün daha iyiyim çok şükür

Normalde bir şey olmaz git derdim
Ama şu kanamalarım beni çok korkuttu
Üstelik metrobüse binince olması ayrıca korkuttu.
Kardeşinin de bir kere evleniyor. Elbette gönlün gitmekten yana doktora danış istersen

Özel sağlık sigortam var bir çok yeri aradım fakat karşılamıyormuş. Suan o kadar para verecek durumumda yoktur
hangi hastaneye gidiyorsun sen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…