2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar detaylı ultrason için ne yaptınız 450 tl istiyorlar. Devletten de sıra almak galiba zor işin içinden çıkamıyorum artık
Yaptırmasam sorun olmaz dimi

Yaptır bence çünkü o testte bebepin her detayına bakıyorlar normal bildiğimiz gibi değil.
350 tl yaptırıyorum bende

Kızlar detaylı ultrason için ne yaptınız 450 tl istiyorlar. Devletten de sıra almak galiba zor işin içinden çıkamıyorum artık
Devletten sira alabilirsen super. Kayseride fiyatlar 150 400 arasi. Ben nerdeyse 1 ayda anca sira alabildim. Oda araya dogumevinde calisan tanidigimizi falan sokarak. Yine de belki sana hemen verirler bi sor devlete.

Canım mümkün mertebe dinlen ayağa kalkmamaya çalış en kısa zamanda atlatacaksın inşallah, bol su ve dinlenme en önemlisi tabii bir de moralini yüksek tut canım

Canım 380 e yaptıracağım ben de. Elzem değil elbette yaptırmak ama benim içim içimi yer mesela acaba yanlış mı yapıyorum yaptırmamakla diye ve bebeğinin sağlık taraması açısından çok önemli. Yine de doktoruna bir danış istersen o daha iyi yönlendirir

Kızlar biraz erken ama yine de sormak istedim. Siz hastane odasını süsletecek misiniz ?
Canım hastane odasını süslemeyi düşünüyorum tabii bunun için ayrı bir yerle anlaşmayacağım süsleri hazırlayıp ben doğumdayken annem, ablam ve kardeşim süsleyecek. Çok abartılı olmasına gerek yok işte bir kapı süsü, puset örtüsü, bir iki verilecek hediye, çikolata, şerbet.. Bakalım şimdilik böyle düşünüyorum :)

Ben cesaret edemezdim sanırım yani belki eski ben olsam gözümü karartırdım ama şu an o cesaretim yok. Doktorların birçoğunun bu konuda rahat olduklarını düşünüyorum. Yap, et, git bir şey olmaz vs. Kanamam, lekelenmem vardı "dinlen tabii ki ama yüzebilirsin" diyen doktora bile rastladım. Ki anladığım kadarıyla senin de içinde bir tedirginlik var. Olacak olan her koşulda olur buna bende inanıyorum ama tedbirli olmak bizim iç rahatlığımız açısından önemli diye düşünüyorum. Gönlüne sinen şekli uygula canım.

inşallah olmaz bi daha canım, insan çok korkuyor bi de ilk gebeliğim , tecrübeli değilim, ayrı bi korkuyorum.. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah hepimiz
Aynen öyle ama onlar bizden de güçlüler bizler şu sıralar fazla kırılganız... hayırlısı neyse nasılsa öylesi olsun inşallah hepimiz için

Bende aynen boyle dusunuorum. Bide ordaki bebek besigini suslerim belki

Bende aynen boyle dusunuorum. Bide ordaki bebek besigini suslerim belki
Puset derken beşiği kastettim canım ben de adını yanlış söylemiş olabilirim zaten 2metrelik ince tülden çok güzel fırfırlı örtü çıkıyor :) az maliyetle gayet güzel bir oda hazırlanabiliyor :)

Yani kendi memleketimizde de olucak demişsin ben olsam tedbirli olur gitmezdim ne de olsa şuan özel bi durumun var anlayış gösterirler. Çok uzun yol muhakkak yorulursun

Bende istiyorum ama fiyatlari falan nedir nasildir bende hic bakmadim bilen birileri vardir belki dedim :)
Genellikle hastanelerin kendi doğum fotoğrafçıları oluyor ve dışarıdan fotoğrafçı gelmesine bazı hastaneler izin vermiyor ama benim gittiğim hastanede durum nedir hiç sormadım canım

Canım mümkün mertebe dinlen ayağa kalkmamaya çalış en kısa zamanda atlatacaksın inşallah, bol su ve dinlenme en önemlisi tabii bir de moralini yüksek tut canım

Çok şükür canım kanamam olduğunda bile hayırlısı ise ne olsun dedim ama aklımdan da bir şey olursa kızıma ne derim diye düşünmedim değil anlatamazdım çünkü öyle heyecanla bekliyor ki

@NehirAsya kızımda yaptırmadım ama 20 günlükken yenidoğan çekimi yaptırdım bende biraz toplanmış olmuştum normal Doğum olunca o ilk anlarda çekim çok kolay olmuyor çekiyorlarmış ama çok detaya gerek yok diye düşündüm. Bide yüzüm 2-3 katı şişmişti o halimi sonra görmemek en iyisiydi

kızlar merhaba ,
bgn detaylı ultrason için randevu almaya çalışıyorum, doktorlar yoğun randevu vermiyor , istediğim bir hocada en yakın 22+4 ken yapabiliriz diyor
sizce çok mu geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…