@NehirAsya kızımda yaptırmadım ama 20 günlükken yenidoğan çekimi yaptırdım bende biraz toplanmış olmuştum normal Doğum olunca o ilk anlarda çekim çok kolay olmuyor çekiyorlarmış ama çok detaya gerek yok diye düşündüm. Bide yüzüm 2-3 katı şişmişti o halimi sonra görmemek en iyisiydi
Çok şükür canım kanamam olduğunda bile hayırlısı ise ne olsun dedim ama aklımdan da bir şey olursa kızıma ne derim diye düşünmedim değil anlatamazdım çünkü öyle heyecanla bekliyor ki
Puset derken beşiği kastettim canım ben de adını yanlış söylemiş olabilirim zaten 2metrelik ince tülden çok güzel fırfırlı örtü çıkıyor :) az maliyetle gayet güzel bir oda hazırlanabiliyor :)
kızlar merhaba ,
bgn detaylı ultrason için randevu almaya çalışıyorum, doktorlar yoğun randevu vermiyor , istediğim bir hocada en yakın 22+4 ken yapabiliriz diyor
sizce çok mu geç
Geçenlerde bir arkadaşım doğum fotoğraflarını yolladı Allah'ım ne güzeller inanamazsın o ilk anneye veriliş anı, gözündeki yaş, ayaklarının izi, yanağındaki titreme, annenin duygusallığı... Ben çok etkilendim valla :)
kızlar merhaba ,
bgn detaylı ultrason için randevu almaya çalışıyorum, doktorlar yoğun randevu vermiyor , istediğim bir hocada en yakın 22+4 ken yapabiliriz diyor
sizce çok mu geç
Geçenlerde bir arkadaşım doğum fotoğraflarını yolladı Allah'ım ne güzeller inanamazsın o ilk anneye veriliş anı, gözündeki yaş, ayaklarının izi, yanağındaki titreme, annenin duygusallığı... Ben çok etkilendim valla :)
Kızlar detaylı ultrason için ne yaptınız 450 tl istiyorlar. Devletten de sıra almak galiba zor işin içinden çıkamıyorum artık
Yaptırmasam sorun olmaz dimi
eğer ankaradaysan 19 mayıs hastanesi muayene ücreti 60 tl ayrıntılı ultrason 150 tl yanlız ayrıntılıyı radyolog yapıyor. perinatolog değil bide renkli de değil...zaten renkli ultrason sadece annebabaya bebeği göstermek için oluyormuş..siyah beyaz inceleme iyi bir cihazla tabi ve iyi bi uzmanla yeterli..ben eğer sıkıntılı bi durum olursa allah korusun perinatologa giderim diye düşünüyorum..hayırlısı
OktivusLLilyumm_
teşekkürler kızlar sevindim valla 24'e kadar olabildiğine
doktor randevum 2 gun sonra , bu prof içinde çok iyi dediler
benim doktoruma geçen sene giden arkadaşımda doktor bu profu öneriyor dedi .
bende gitmeden randevu alim , eğer başkasını önerirse araştırırım diye düşündüm .
maşallah prof full , en yakın 12 eylülmüş
Canım yeğenime alırken 2mt yeter demişlerdi ablam bol fırfırlı olsun diye 3ten yaptı. Zaten minicik o beşikler. Kapı için de ne kadar gerekli olduğunu öğrenip yazarım canım mutlaka :)
Gece yine gittik hastaneye
Bu haftalarda nedensiz bir kanama olurmjş
Nts taktılar sancım çıksa Doğum başlamış diyeceklerdi çok şükür çıkmadı.
İğne yapıldı yine yolladılar anneme geldim 1-2 günde burada yatacağım artık
Hastanenin anlaşmalı olduğu bir organizasyon şirketi var, onun dışında kabul etmiyorlar , ama ben de açıkçası o anlaşmalı oldukları şirketin işlerini çok da beğendim diyemem, o yüzden o parayı boşuna vermeyip kendim bir şeyler hazırlayayım diyorum..
Doğum fotoğrafçısı ben de düşünüyorum..O da yine hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı, onun dışında doğumhaneye fotoğraf için başkasını sokmadıklarını söylediler.. 3 farklı çekim paketi vardı.. 500-1500 arası değişiyordu fiyatları yanlış hatırlamıyorsam..
Rica ederim, ne demek! :) Bi kontrole gittiğinde konuşursun.. Hatta müsait oda varsa gittiğinde, odaya da bir bak.. kendin süsleme yapacak olursan, nereye ne yaparsın diye fikir olur..
Rica ederim, ne demek! :) Bi kontrole gittiğinde konuşursun.. Hatta müsait oda varsa gittiğinde, odaya da bir bak.. kendin süsleme yapacak olursan, nereye ne yaparsın diye fikir olur..
speedy-gonzales
acil şifalar canım
Detaylıda belki görürler kanamanın sebebini
Seninde dediğin gibi hsmile değilmiş gibi hareket ediyoruz aslında dikkat etmemiz gerekiyor
Ben ağır bile taşıyorum iş başa düsünce mecburen yapmak zorunda kalıyorum ama doğru değil