2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Normal dogum yapabilcegime pek guvenemiyorum acikcasi ama dogru tabi o an zor yinede o ilk anlarini cekmek guzel olur gibi geliyo heves iste :)

Çok şükür canım kanamam olduğunda bile hayırlısı ise ne olsun dedim ama aklımdan da bir şey olursa kızıma ne derim diye düşünmedim değil anlatamazdım çünkü öyle heyecanla bekliyor ki
Kızının heyecanlı bekleyişi mutlulukla, kavuşmayla tamamlanacak inşallah. Allah ikisini de size bağışlasın

Gercekten yeter mi 2 mt tul. Bende nasl olcak ne kadar gerekcek die dusunup duruodum. Kapi susu icin ne kadar tul gerekio onu da biliomusun

Kizlar dogum fotografcisi dusuneniniz varmi?
Ben varim. Kaynim fotografci hamile fotosu dogum fotosu yeni dogan fotosu hepsini halletcek:)

kızlar merhaba ,
bgn detaylı ultrason için randevu almaya çalışıyorum, doktorlar yoğun randevu vermiyor , istediğim bir hocada en yakın 22+4 ken yapabiliriz diyor
sizce çok mu geç
Benmki de o zamana denk gelio canm 24. Haftaya kadar yapilio die biliorm ben

Normal dogum yapabilcegime pek guvenemiyorum acikcasi ama dogru tabi o an zor yinede o ilk anlarini cekmek guzel olur gibi geliyo heves iste :)
Geçenlerde bir arkadaşım doğum fotoğraflarını yolladı Allah'ım ne güzeller inanamazsın o ilk anneye veriliş anı, gözündeki yaş, ayaklarının izi, yanağındaki titreme, annenin duygusallığı... Ben çok etkilendim valla :)

Oktivus Oohh ne guzel sanslisin bizdede yari profesyonel makine var aslinda yeterli olur gibi ama becerebilcek biri varmi o an onu dusunuyorum

kızlar merhaba ,
bgn detaylı ultrason için randevu almaya çalışıyorum, doktorlar yoğun randevu vermiyor , istediğim bir hocada en yakın 22+4 ken yapabiliriz diyor
sizce çok mu geç
19-24 arası gibi bir şey demişti geçen görüştüğüm asistan. 19+6ya aldım bende çok mu erken diyorum doktorun öyle uygun gördüyse sorun olmaz ki canım

Dimi yaaaa bende istiyoruuuumm

Kızlar detaylı ultrason için ne yaptınız 450 tl istiyorlar. Devletten de sıra almak galiba zor işin içinden çıkamıyorum artık
Yaptırmasam sorun olmaz dimi
eğer ankaradaysan 19 mayıs hastanesi muayene ücreti 60 tl ayrıntılı ultrason 150 tl yanlız ayrıntılıyı radyolog yapıyor. perinatolog değil bide renkli de değil...zaten renkli ultrason sadece annebabaya bebeği göstermek için oluyormuş..siyah beyaz inceleme iyi bir cihazla tabi ve iyi bi uzmanla yeterli..ben eğer sıkıntılı bi durum olursa allah korusun perinatologa giderim diye düşünüyorum..hayırlısı

19-24 arası gibi bir şey demişti geçen görüştüğüm asistan. 19+6ya aldım bende çok mu erken diyorum doktorun öyle uygun gördüyse sorun olmaz ki canım
Ben birazck daha buyuk olsun istedim keske 20 21 haftaya falan alsaydin azck daha buyumus olurdu
Oktivus Oohh ne guzel sanslisin bizdede yari profesyonel makine var aslinda yeterli olur gibi ama becerebilcek biri varmi o an onu dusunuyorum
Dogumhaneye girebilicek biri olmasi lazim. Pat diye duaup bayilirsa nolcak:)

Oktivus L Lilyumm_ teşekkürler kızlar sevindim valla 24'e kadar olabildiğine

doktor randevum 2 gun sonra , bu prof içinde çok iyi dediler
benim doktoruma geçen sene giden arkadaşımda doktor bu profu öneriyor dedi .
bende gitmeden randevu alim , eğer başkasını önerirse araştırırım diye düşündüm .
maşallah prof full , en yakın 12 eylülmüş

Canım yeğenime alırken 2mt yeter demişlerdi ablam bol fırfırlı olsun diye 3ten yaptı. Zaten minicik o beşikler. Kapı için de ne kadar gerekli olduğunu öğrenip yazarım canım mutlaka :)

Dogumhaneye girebilicek biri olmasi lazim. Pat diye duaup bayilirsa nolcak:)[/QUOTE]

Bende ondan korkuyorum iste

Ben birazck daha buyuk olsun istedim keske 20 21 haftaya falan alsaydin azck daha buyumus olurdu

Dogumhaneye girebilicek biri olmasi lazim. Pat diye duaup bayilirsa nolcak:)
Ben de değiştirsem mi diyorum açıkçası canım bugün arayayım tekrar bir müsaitlik durumlarına göre biraz geçe alayım :)

Çok çok geçmiş olsun canım, bir önce her şey yoluna girer inşallah.. Moralini yüksek tut sen yeter ki..

Kızlar biraz erken ama yine de sormak istedim. Siz hastane odasını süsletecek misiniz ?

Hastanenin anlaşmalı olduğu bir organizasyon şirketi var, onun dışında kabul etmiyorlar , ama ben de açıkçası o anlaşmalı oldukları şirketin işlerini çok da beğendim diyemem, o yüzden o parayı boşuna vermeyip kendim bir şeyler hazırlayayım diyorum..

Kizlar dogum fotografcisi dusuneniniz varmi?

Doğum fotoğrafçısı ben de düşünüyorum..O da yine hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı, onun dışında doğumhaneye fotoğraf için başkasını sokmadıklarını söylediler.. 3 farklı çekim paketi vardı.. 500-1500 arası değişiyordu fiyatları yanlış hatırlamıyorsam..

Rica ederim, ne demek! :) Bi kontrole gittiğinde konuşursun.. Hatta müsait oda varsa gittiğinde, odaya da bir bak.. kendin süsleme yapacak olursan, nereye ne yaparsın diye fikir olur..

Doktorum muayenehanesinde yapiyo kontrolleri hastaneye gidemiyorum ama fotograf albumu filan var orda bildigi biri vardir heralde sormak lazim :)

speedy-gonzales acil şifalar canım
Detaylıda belki görürler kanamanın sebebini
Seninde dediğin gibi hsmile değilmiş gibi hareket ediyoruz aslında dikkat etmemiz gerekiyor
Ben ağır bile taşıyorum iş başa düsünce mecburen yapmak zorunda kalıyorum ama doğru değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…