2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Özel sağlık sigortam var bir çok yeri aradım fakat karşılamıyormuş. Suan o kadar para verecek durumumda yoktur
hangi hastaneye gidiyorsun sen cnm
Aslinda ozel saglik sigortanizin policesiyle alakali bir durum. Ben de ilk seferlerde hastaneleri aradigimda karsilamiyor dediler, israrla kendi sigortamin karsiladigini, onlarin onay almayi denemelerini istedigimi soyledim, defalarca terslendim. Ama sonunda hemen hemen aradigim butun hastanelerden istedigim yaniti aldim ve aralarindan en uygun fiyatlisinda karar kildik. Burada para detayi vermek istemiyorum. Sizin sigortanizin neleri kapsadigini, yuzde kac karsiladigini iyice ogrenin ve direkt bunlari dile getirerek hastanelerle konusma yapin, o zaman etkili olacaktir. İlk once size normal bir fiyat soyleyecekler, sonra kendi sigortanizin provizyon fiyatini soyleyecekler, sonra da yuzde kac karsiliyorsa o hesaplanip son fiyat cikarilacak. Eger iyi bir yuzdeliyse cok cok uygun fiyata randevunuzu alabilirsiniz.

Genellikle hastanelerin kendi doğum fotoğrafçıları oluyor ve dışarıdan fotoğrafçı gelmesine bazı hastaneler izin vermiyor ama benim gittiğim hastanede durum nedir hiç sormadım canım
Benim gideceğim hastane de dışarıdan fotoğrafçı almıyor , 2017 Ocak ta doğum yapan arkadaşım 400 lira vermişti , çok yükselmesiyle

Anneler bugün yolculuk konusu gecmisken bende 25inde esimin yemin törenine gitmek istiyorum ankarada istanbuldan trenle gidicem büyük ihtimal 4 saat sürüyor doktoruma perşembe gidince sorucam ama sorun olur mu bilmiyorum molalar veriyor zaten belli yerlerde daha doğrusu durmus oluyor o zaman 18+6 olucaz haftanin önemi var mi sanmam insaAllah onaylar doktorum ve zorlanmadan gelirim he birde gün icinde aksamina 4 saatte geri gelis var ama arada uzun bir saat dinlenmis olucam

Benim sadece tuvaletimi yaparken oldu canım bilmiyorum onla alakalimi sonucunu yazarsin bende arayip sorunca yazarım insaAllah birsey çıkmaz ikimizde de
Canım ben bugün gittim dr a magnezyum verdi test fln yapmadı ama rahatlatır seni dedi haberin olsun

Canım yeğenime alırken 2mt yeter demişlerdi ablam bol fırfırlı olsun diye 3ten yaptı. Zaten minicik o beşikler. Kapı için de ne kadar gerekli olduğunu öğrenip yazarım canım mutlaka :)
Canm ablanin yaptiginin fotosunu gorebiliomuyuz:) olcusunu falan alabiliomuyuz mesela:):) bide ne zamana aldin randevunu

Canm ablanin yaptiginin fotosunu gorebiliomuyuz:) olcusunu falan alabiliomuyuz mesela:):) bide ne zamana aldin randevunu
Canım bende fotoğrafı yok ama sorarım o çektiyse isterim, ölçüyü öğrenicem mutlaka :) 20+4 aldım aslında birkaç gün daha sonrasını isteyecektim ama doktor kongrede olacakmış

Canım bende fotoğrafı yok ama sorarım o çektiyse isterim, ölçüyü öğrenicem mutlaka :) 20+4 aldım aslında birkaç gün daha sonrasını isteyecektim ama doktor kongrede olacakmış
Olsun haftasi guzel detayli icin. Minnak agzini burnunu iyice gorursun:)

Canım ben bugün gittim dr a magnezyum verdi test fln yapmadı ama rahatlatır seni dedi haberin olsun
Bende aldım doktoruma sorup icicem canım bugün soramadim yarına kaldı idrarimi yaparken agri durumu geçti sanırım büyüdugunden yerini genislettiginden oluyor ağrım sagol canım yazdığın icin sifa olsun iyi gelsin insaAllah

Kızlar hastane odası , süslemeler , hediyelikler için nerdeyse hergun Pinterest e bakıyorum , çok güzel fikirler var , Hastane için ben de biseyler hazırlamayı düşünüyorum. Çikolata, şeker hamuru kurabiye veya süslü lokum arasından birini seçeceğim. lohusa şerbeti yerine ev yapımı vişne suyu ikram etsek tuhaf olmaz dimi , ben o şerbeti pek sevmiyorum. Bir de kapı süsü için düşündüğüm biseyler var, süsün iki yanına dantel kurdeleyi şerit olarak geçince çok şık duruyor bence , ne dersiniz ?Arada kaydettiklerimi paylaşırım fikir alışverişi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…