2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar Türkiye hastanesinde detaylı ultrason 400 tlymiş öğrenmek isteyen olursa bilgisi olsun

Canım biz de vişne şerbeti ikram etmiştik annem yazdan koymuştu buzluğa çok da pratik olmuştu :) paylaşırsan bizlere de fikir olur harika olur

Bunlar eklediklerimden bazıları, yalnız burdaki kapı süsündeki kurdeler fazla gelmiş bence, sizce nasıllar?

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-28-16-40-05-413.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_2016-11-28-16-37-00-096.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_2017-08-14-17-04-31-946.webp
    9 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_2017-08-13-17-51-17-731.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 82
ben 05 ağustosta görmüştüm oğluşu,şimdi taaa 15 eylülde detaylıya gidicem kendi doktorum o arada gelmene gerek yok dediözlücem tabikitam 41 gün sonra
000 baya çokmus annesi ben 2 haftada bir görüyorm max dayanma süreci 15 suaralar hele bakalım mecbur kalırsak dayaancaz tabi hep görmek istiyor insan

Şu mavi puantiyeli bohçaların olduğu resimdeki gibi bişey de hazırlamak istiyorum , içine cevizli veya haşhaşlı lokum konabilir, hastanede hem kendimiz yeriz , hem gelene ikram olur. Kuzenim doğum yaptığında sezeryan olduğu için malum 1 gece kalacaktı zaten, bu tarz ikramliklar da yapmışlardı. Normal doğum olacak olursa bu kadar uğraşır mıyım bilmiyorum tabi :) Allah öncelikle kucağımıza almayı nasip etsin.

Bence de iki dantel şeritle daha şık durur canım ya lokumlara bayıldımmm
Bunların nişan versiyonunu kuzenim için yapmıştım , yapılışı çok kolay, şeker hamurundan kalıbı çıkarıp çok o az balla lokuma yapıştırıyorsun.

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-28-16-41-12-878.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 81
İzmirdeki arkadaşlarım detaylı ultrason yaptırcak mısınız? Yaptırcaksanız nereyi düşünüyosunuz? Özel bi yere sordum prof.perinatolog 500dedi, ege veya tepecik araştırma hastaneleri için de çok önceden randevu almak gerekiyormuş. Ne düşünüyosunuz?

bide kizlar devlette detayli ultrason icin ordaki doktorun gormesimi lazim yoksa direk gidip yaltirilabilirmiyim

bide kizlar devlette detayli ultrason icin ordaki doktorun gormesimi lazim yoksa direk gidip yaltirilabilirmiyim
Canim once kadindoguma gidiosun o yonlendirio. Ama yer varsa. Beni yonlendirmedi mesela. Bi aydir araya adam falan soktuk dogumevinde de oylece perinatolog araya sikistircak beni

Aynısını benim doktorum da söyledi canım, ben detaylı bakıyorum perinatologa gerek yok dedi. Için rahat etmezse gidebilirsin dedi. Detaylı bakti. Mide, kalp, kalp kapakçıkları, mide kalp arası mesafe, böbrekler, gözler içinde kii lensler, beyin, beyincik, kukusu kemik sayısı, eller parmaklar, ciğerler, diyafram, hatta kalbin içinde geçen damarlara bile baktı... ben gitmeyeceğim o yüzden. Ama senin tercihin. Detaylı bi yapsın, tatmin etmezse seni gidebilirsin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…