2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım benim kendi doktorum yapacak ama yapmasaydı Manisa devlet hastanesinden randevu alacaktım. Orayı çok övdüler. Hem de sanırım randevu daha rahat alabilirsin. Bir dene istersen.

Hem 18 arti 3 hem yüzde 99

Bence kızın hayırlı olsun canim :)
ne biliyim saskinim 1 oglum var zaten esim bunu kiz istiyodu ama ayaklari kapaliyken nasil kesin dedi bilmiyorum testis olsa sallanirdi annesi dedi bilmiyorum hawaya kaldirmis ayagini alttan sallanan birsey yok yuzde 99 kiz demesi ne biliyim saskinim oglumdada bu doktora gidiyorum oglumdada erkk demsti dgruydu ne biliyim saskinim beklemiyodum :)

Hayırlısı olsun canım darısı benim başıma ben halen doktora gitmeye ikna edemedim eşimi ne meraklısın acele etme diyor

19 haftalık olduk ama halen daha hiç hareket hissetmedim. Çok merak ediyorum. ilk hamileliği olup bebeğinin hareketlerini hissedebilen var mı?

Canım Yaaa hisseden diye niye sordun

Hissedemeyen diye sorsana:)

Beeeeennnnnnnn

Hisseden de var bayaa hem de ilk gebeliği olup ne yapacaksın okuyup hissedemeyen diye sor sen :)

Anladım canım bi erkek bi kız pek güzel olmuş :).

Bi de senin ikinci çocuk ama ilk bebekte Türkiye de yapılan bir araştırmaya göre kadınların yüzde 90 u erkek hissediyorMuş :)
Bende bu yüzdeye girerim sanırım canım hep erkek hissediyorum son siralarda nazli olmasindan dolayi kizmi acabaya döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…