2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canım ben erzurumdayım buhara hastanesine gidiyorum
buhara da kime gidiyorsun canim. ayrintiliyi nerede yaptiracaksin. ucret aldin mi.

19 haftalık olduk ama halen daha hiç hareket hissetmedim. Çok merak ediyorum. ilk hamileliği olup bebeğinin hareketlerini hissedebilen var mı?
ilk gebelikte gec hissedebilirsin canim sikinti yapma. randevu isini naptin. ayrintiliyi ne yaptin.

demekki 3. gebelik farkli oluyormus ben üç haftadir hissettim ama hergun degil tabiki 2/3 gunde bir oda stresli oluyor biraz hissetmeyince birsey mi oldu diyordum
allahim güzel allahim hepimizinde kucagina almayi nasip etsin inşallah

Canım senin yanında olsam perinatologa giderdim aynı zamanda 22+ da daha iyi diyorlar organ tarama için. Ben o zamana randevu aldım. Dr um da perinatolog bu konunun uzmanı diyip yönlendirdi. Çevrwmdeki bir çok arkadasımda perinatologa gitti

Gun sayiyorum resmen... persembeye az kaldi.

Benim de cumaya randevum ama sabredemiyorum. geçen sefer cinsiyeti oğrencez diye heyecanlıydım şimdi de içimde nedensiz bir korku var ya bir şey olduysa diye.. Umarım bebişlerimizi hoplayıp zıplarken görür rahatlarız

kızlar merhaba ,
bgn detaylı ultrason için randevu almaya çalışıyorum, doktorlar yoğun randevu vermiyor , istediğim bir hocada en yakın 22+4 ken yapabiliriz diyor
sizce çok mu geç
Hayır canım geç değil çok ideal 22+ daha iyi diye biliyorum bende o tarihlere aldım

Canım cevabın için çok teşekkür ederim dikkate alıcam ama şimdilik sevgili S Serpilzorlu nun dediği gibi yapicam. Doktor bi baksın içime sinmezse perinatologa da giderim

Canım prof dr mert kazandı ya yaptıracagım çevrem genelde o dr a gitti. Birinde sorun vardı baskasının göremediğimi gördü sanırım fiyat da 350₺ idi

Rennie duo icen kim vardi. Nasil iciliodu bu. Uzerine dozunu yazmamislar eczanede

Rennie duo icen kim vardi. Nasil iciliodu bu. Uzerine dozunu yazmamislar eczanede
Ben varim canim.
Olceksiz kafaya dikme usulu iciyorum ben :) cunku midem cok kotu hamileligin basindan beri kasigi aradan cikardim artik . Ama tahmini olarak bir corba kasigi olcusunde..
Gunde 3-4 kez alabikirsin dedi bana dr um

buhara da kime gidiyorsun canim. ayrintiliyi nerede yaptiracaksin. ucret aldin mi.

ilk gebelikte gec hissedebilirsin canim sikinti yapma. randevu isini naptin. ayrintiliyi ne yaptin.
canım ben buharayı arayıp sordum, prosedür ne diye..demet hanıma muayene oluyordum zaten, yönlendirdiler, sekreteri de dedi ki demet hanımın ultrason cihazı daha özel gelişmiş olduğu için başka bi dr a yönlendirmiyor, burda kendi bakıyor dedi. peki muayene için geldiğimizde mi bakıyor dedim evet dedi, başka bi arkadaşım daha demişti o kendi bakıyor diye. haftaya pzt gidicez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…