2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
demekki 3. gebelik farkli oluyormus ben üç haftadir hissettim ama hergun degil tabiki 2/3 gunde bir oda stresli oluyor biraz hissetmeyince birsey mi oldu diyordum
allahim güzel allahim hepimizinde kucagina almayi nasip etsin inşallah
Benım de ikinci 14 haftadan beri ufak ufak his var ama cok hafif

Bende bu yüzdeye girerim sanırım canım hep erkek hissediyorum son siralarda nazli olmasindan dolayi kizmi acabaya döndüm
canım bende hep erkek hissediyordum
hatta ultrasonda öyle nazlıydı ki kız olursa ismini nazlı koyacaktım
bu hafta pipisini bile gördük minniğimin

canım bende hep erkek hissediyordum
hatta ultrasonda öyle nazlıydı ki kız olursa ismini nazlı koyacaktım
bu hafta pipisini bile gördük minniğimin
Benimkide erkekse nazlı ogluslarimiz olcak o zaman canım simdikiler alem dogrusu yaniltiyorlar insanı sağlıklı olsunlarda napalım

canım yetiştirmek konusunda çekincelerim var
toplumumuzda erkekler daha baskın bir konumda
karakterli, adaletli, saygılı bir insan olarak yetiştirebilir miyim çok korkuyorum
Ben de senin gibi düşünüyorum canım, erkek çocuğunu yetiştirmek çok önemli , insana, kadına, canlıya saygılı, vatana millete hayırlı çocuklar olurlar inşallah.

canım yetiştirmek konusunda çekincelerim var
toplumumuzda erkekler daha baskın bir konumda
karakterli, adaletli, saygılı bir insan olarak yetiştirebilir miyim çok korkuyorum
O korku bende de var canım erkek olursa ayri kız olursa ayrı olarak korkular tabi nasıl yetistirmeliyim nasıl korumaliyim zaman gerçekten değişti ve kötü oldu Allah evlatlarimizi korusun bilincli yetistirmeyi nasip etsin

Ayrıntılı ultrasonu cok merak ediyorum bebisimin yüzünü falanda görmüş olucam ayy cok heyecanlı mimikleri herseyi görünecek onda da sadece fotoğraf olarakmi veriyorlar cd olarakta veriyorlarmi yerine göre değişir sanırm insaAllah cd olarak verir esimde izlesin görsün yanimizda olamicak bari öyle görür iyi olurdu medicalparkta yaptiricak olan varmı benim orda olucak perşembe söyler doktorum büyük ihtimal randevu falanda verir her kontrol her asama ayri bir mutluluk heyecan ya cok şükür

ya kızlar bu sağlık ocagında tetenoz aşısı yaptıran varmı beni 26 sında cagırdılarda sizler olduysanız kac haftalıkken oldunuz

Ya kizlar bu arada devlet kadin doğum yonlendirmezse yer olmazsa vs vs diye korkumdan detaylı ultrason icin özelden de sıra aldım ama kendi hastaneden değil

Bilinen isimlerden birinden

280 tl

Ben de senin gibi düşünüyorum canım, erkek çocuğunu yetiştirmek çok önemli , insana, kadına, canlıya saygılı, vatana millete hayırlı çocuklar olurlar inşallah.

O korku bende de var canım erkek olursa ayri kız olursa ayrı olarak korkular tabi nasıl yetistirmeliyim nasıl korumaliyim zaman gerçekten değişti ve kötü oldu Allah evlatlarimizi korusun bilincli yetistirmeyi nasip etsin
etrafımda k insanlar oh işte erkek diyor yetiştirmesi kolay diyor
bana göre erkek daha zor
kız çocuğu daha yumşak daha uyumlu
erkek çocuğunun ruhu daha özgür

Ya kizlar bu arada devlet kadin doğum yonlendirmezse yer olmazsa vs vs diye korkumdan detaylı ultrason icin özelden de sıra aldım ama kendi hastaneden değil

Bilinen isimlerden birinden

280 tl
Canım iyi yapmışsın yedek randevu almakla çünkü bir aksilik durumunda detaylı için randevu bulmak gerçekten zor oluyor. Şafak 1 di mi senin yavrunu görmek için

etrafımda k insanlar oh işte erkek diyor yetiştirmesi kolay diyor
bana göre erkek daha zor
kız çocuğu daha yumşak daha uyumlu
erkek çocuğunun ruhu daha özgür
Aynen öyle canım erkek daha dışa dönük toplumsal olarak o yüzden ekstra dikkar istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…