Ayrıntılı ultrasonu cok merak ediyorum bebisimin yüzünü falanda görmüş olucam ayy cok heyecanlı mimikleri herseyi görünecek onda da sadece fotoğraf olarakmi veriyorlar cd olarakta veriyorlarmi yerine göre değişir sanırm insaAllah cd olarak verir esimde izlesin görsün yanimizda olamicak bari öyle görür iyi olurdu medicalparkta yaptiricak olan varmı benim orda olucak perşembe söyler doktorum büyük ihtimal randevu falanda verir her kontrol her asama ayri bir mutluluk heyecan ya cok şükür
kızlar merhaba ,
bgn detaylı ultrason için randevu almaya çalışıyorum, doktorlar yoğun randevu vermiyor , istediğim bir hocada en yakın 22+4 ken yapabiliriz diyor
sizce çok mu geç
speedy-gonzales
acil şifalar canım
Detaylıda belki görürler kanamanın sebebini
Seninde dediğin gibi hsmile değilmiş gibi hareket ediyoruz aslında dikkat etmemiz gerekiyor
Ben ağır bile taşıyorum iş başa düsünce mecburen yapmak zorunda kalıyorum ama doğru değil
Bende öyleyim canım en kötü kızımı tuvalete oturtuyorum
Bide kızıma hamileyken ben mutfak mermerine çıkardım oradan atlardım öyle rahat hamilelik geçirdim.
2. Doğumu olanlar daha da dikkatli olmalı onu anladım doktorun ilk sorduğu kaçıncı Doğum olduğu oldu rahim açık oluyormış az bile olsa.
Ayrıntılı ultrasonu cok merak ediyorum bebisimin yüzünü falanda görmüş olucam ayy cok heyecanlı mimikleri herseyi görünecek onda da sadece fotoğraf olarakmi veriyorlar cd olarakta veriyorlarmi yerine göre değişir sanırm insaAllah cd olarak verir esimde izlesin görsün yanimizda olamicak bari öyle görür iyi olurdu medicalparkta yaptiricak olan varmı benim orda olucak perşembe söyler doktorum büyük ihtimal randevu falanda verir her kontrol her asama ayri bir mutluluk heyecan ya cok şükür
CD verecekler eve gelip yaklaşık 50 kere izlersin
Video gibi oluyor hareketleri falan
Mesela ayrıntılı da ultrason cihazı daha kuvvetli olduğu için Bebek cihaz gelir gelmez yüzünü kapatabiliyor. Işık rahatsız ediyormuş doktor söylemişti hiç göstermeyebiliyor inşalkah hepimiz görebiliriz
Fiyatini bilmiyorum henüz canım doğumda normal 2500 sezeryan 3500 demislerdi 2018e girince degisme olurmu oda var tabi paket falan almadım doktorumda birsey demedi bunun icin daha erken diye belki
CD verecekler eve gelip yaklaşık 50 kere izlersin
Video gibi oluyor hareketleri falan
Mesela ayrıntılı da ultrason cihazı daha kuvvetli olduğu için Bebek cihaz gelir gelmez yüzünü kapatabiliyor. Işık rahatsız ediyormuş doktor söylemişti hiç göstermeyebiliyor inşalkah hepimiz görebiliriz
Oo süper o zaman canım açıp açıp izlerim artık
Ama zararlı hem de o zaman insaAllah sağlıkla atlatirz canım benimki bu nazlilikla saklar yüzünü gibi hissettim sen öyle diyince
Oo süper o zaman canım açıp açıp izlerim artık
Ama zararlı hem de o zaman insaAllah sağlıkla atlatirz canım benimki bu nazlilikla saklar yüzünü gibi hissettim sen öyle diyince
Fiyatini bilmiyorum henüz canım doğumda normal 2500 sezeryan 3500 demislerdi 2018e girince degisme olurmu oda var tabi paket falan almadım doktorumda birsey demedi bunun icin daha erken diye belki
Kızlaaar bugun dr.a gttim göstermedi minigim, daha sonra eski calistigim hastanedeki bi dr arkadaşıma rica ettim bakti veeee yüzde 90 kızımız oluyoo:) 1 oğlum vardi smdi 1 de kizimiz olacak Allahın izniyle..Rabbim gönlümüze göre verdi