2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

selifor cnm medıcal parkta ne kadarmış ayrıntılı ücreti doğum paketi fln aldnmı

kızlar merhaba ,
bgn detaylı ultrason için randevu almaya çalışıyorum, doktorlar yoğun randevu vermiyor , istediğim bir hocada en yakın 22+4 ken yapabiliriz diyor
sizce çok mu geç

24 haftaya kadar süresi var hatta ne kadar büyük olursa öyle iyi gözüküyor 22 de gideceğim bende.

Normal dogum yapabilcegime pek guvenemiyorum acikcasi ama dogru tabi o an zor yinede o ilk anlarini cekmek guzel olur gibi geliyo heves iste :)

Sezeryan ise planlı olacağından iyi olur öncesinde falan çeker Doğumda çeker

Kızının heyecanlı bekleyişi mutlulukla, kavuşmayla tamamlanacak inşallah. Allah ikisini de size bağışlasın

Amin inşallah hepimizin.

Bende öyleyim canım en kötü kızımı tuvalete oturtuyorum
Bide kızıma hamileyken ben mutfak mermerine çıkardım oradan atlardım öyle rahat hamilelik geçirdim.

2. Doğumu olanlar daha da dikkatli olmalı onu anladım doktorun ilk sorduğu kaçıncı Doğum olduğu oldu rahim açık oluyormış az bile olsa.

CD verecekler eve gelip yaklaşık 50 kere izlersin
Video gibi oluyor hareketleri falan
Mesela ayrıntılı da ultrason cihazı daha kuvvetli olduğu için Bebek cihaz gelir gelmez yüzünü kapatabiliyor. Işık rahatsız ediyormuş doktor söylemişti hiç göstermeyebiliyor inşalkah hepimiz görebiliriz

selifor cnm medıcal parkta ne kadarmış ayrıntılı ücreti doğum paketi fln aldnmı
Fiyatini bilmiyorum henüz canım doğumda normal 2500 sezeryan 3500 demislerdi 2018e girince degisme olurmu oda var tabi paket falan almadım doktorumda birsey demedi bunun icin daha erken diye belki

Oo süper o zaman canım açıp açıp izlerim artık
Ama zararlı hem de o zaman insaAllah sağlıkla atlatirz canım benimki bu nazlilikla saklar yüzünü gibi hissettim sen öyle diyince

Kizlar merhaba. Bu aralar adet donemim g3cmesine ragmen sol tarafima ara ara adet sancisi gibi sanci gelip gidiyor. Sizdede varmi boyle bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…