- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Kizlar merhaba. Bu aralar adet donemim g3cmesine ragmen sol tarafima ara ara adet sancisi gibi sanci gelip gidiyor. Sizdede varmi boyle bir durum.
benimde oluyor canım benim uykudan uyaniyorum agriyi hissediyorum ara ara oluyor bazende sag taraftanda agri vuruyor kasigimdaKizlar merhaba. Bu aralar adet donemim g3cmesine ragmen sol tarafima ara ara adet sancisi gibi sanci gelip gidiyor. Sizdede varmi boyle bir durum.
iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim
bebegim tam dört aylık olmuş 150 grammis minigim
ve yine yine kız dedi ikili tarama da baska doktor kiz demisti simdide kendi doktorum
hayirlisi ile sağlığıyla inşallah kucagimiza almak nasip olur inşallah
birde biray sonra ayrıntılı ultrason yaptir dedi ben yaptırmak istemiyorum sizce kararim uygunmu
iki kizimdada yaptirmadik ozaman istemiyorlardi simdi herkezden istiyorlarCanım neden yaptırmak istemiyorsun ki ?
Bende de var bu uygulama:)Eki Görüntüle 2034076
Hamilelik takibi uygulaması böyle bildirim atıyor yaaa çok hoşuma gidiyor gecen gunde selam anne bugün cok güzelsin diye gelmişti her haftaya girincede selam anne 17 haftaligim falan diyor annesi kurban olsun
Canim benm migrenim var. Agri gelmeye baslayinca enseme iki damarin boyundan gectigi yanlara dogru buz torbasini koyuyorum. 10 sn sonra beynimi oyuyolar saniorum ama bi 3 4 dakka dayanirsam yarim saatin icinde geciyoKızlar baş agrisindan nasil kurtuluyorsunuz artik bana parol da fayda etmiyo cok agriyor
Kızlar baş agrisindan nasil kurtuluyorsunuz artik bana parol da fayda etmiyo cok agriyor
Bende de migren var agrim dayanilmaz olunca yeni bi yontem buldum onu uyguluyorum geciriyor.Bende de var bu uygulama:)
Canim benm migrenim var. Agri gelmeye baslayinca enseme iki damarin boyundan gectigi yanlara dogru buz torbasini koyuyorum. 10 sn sonra beynimi oyuyolar saniorum ama bi 3 4 dakka dayanirsam yarim saatin icinde geciyo
Canım benim buna ihtiyacim var perşembe cinsiyeti öğrenmek istiyorum hayirlisiyla o zaman yanıma giderken küçük meyve suyu aliyim 15-20dk önce orda olup dinleneyim insaAllah bende faydasını görürümDoktor randevusu yaklaşan kızlar doktora girmeden çikolata yerine meyve suyu içmeyi deneyin bende işe yaradı. Hamile bir arkadaşın tavsiyesi üzerine denedim bebişim taklalar atıyordubir de girmeden önce yarım saat oturup dinlenin. Biz hareket ederken bebişler uyuyormuş dinlenirken uyanıyorlarmıs
vaybe ben bugun kontrole gittim birde basimin agrisindan uykum vardi gözümü acamiyordum bebegin cinsiyetini görmek için doktor karnima burdu hareketler yaptirdi ah gecti buayki kontrol artik bidaki aya inşallah teşekkürlerr canım benimDoktor randevusu yaklaşan kızlar doktora girmeden çikolata yerine meyve suyu içmeyi deneyin bende işe yaradı. Hamile bir arkadaşın tavsiyesi üzerine denedim bebişim taklalar atıyordubir de girmeden önce yarım saat oturup dinlenin. Biz hareket ederken bebişler uyuyormuş dinlenirken uyanıyorlarmıs
Canım benim buna ihtiyacim var perşembe cinsiyeti öğrenmek istiyorum hayirlisiyla o zaman yanıma giderken küçük meyve suyu aliyim 15-20dk önce orda olup dinleneyim insaAllah bende faydasını görürüm
vaybe ben bugun kontrole gittim birde basimin agrisindan uykum vardi gözümü acamiyordum bebegin cinsiyetini görmek için doktor karnima burdu hareketler yaptirdi ah gecti buayki kontrol artik bidaki aya inşallah teşekkürlerr canım benim
iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim
bebegim tam dört aylık olmuş 150 grammis minigim
ve yine yine kız dedi ikili tarama da baska doktor kiz demisti simdide kendi doktorum
hayirlisi ile sağlığıyla inşallah kucagimiza almak nasip olur inşallah
birde biray sonra ayrıntılı ultrason yaptir dedi ben yaptırmak istemiyorum sizce kararim uygunmu
haklısın canım benimCanım tabiki senin kararın ama Allah korusun bebişte kalp sorunu gibi sorunlar olduğunda çok erken müdahale edebiliyorlar. Doğar doğmaz hatta anne karnında bile müdahale edilebilen hastalıklar var.. Ayrıntılı ultrason bu tip hastalıkları erken teşhis edip takip etmek için.
Aynen benimkide nazlı iki kere göstermedi bunu deniyim canım sansima bakalımİnşallah bizimkisi de nazlıydı bu yöntemle bir girdim şaşırdım yakla atıyor sağa sola dönüyor bacaklarını zıplama hareketi yapıyordu. Doktor zor ölçtü boyunu. İnş sende de işe yarar canım
İnşallah işe yarar benim doktor hiç uğraşmıyordu gostersin diye şansıma geçen sefer öğrenebildik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?