2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
demet hanima gidemem canim psikolojim kaldirmaz. neyse artik marasta yaptiririm olmazsa ayrintiliyi kendi doktorumda.

Bu ayrintiliyi Ankarada nereler yapiyo acaba ya bileniniz varmi benide doktor gonderebilirim dedi ama fiyati ne kadara cikar hic bi fikrim yok nasil ogrencegimide bilmiyorum

Ankarada özel hastanelerin neredeyse hepsi

Bazı devlet hastaneleri

Bazı doktorlar kendi muayenelerinde

Bazı tip merkezleri

:)

Fiyatlar 200 550 arası değişiyor

Ben inşalah devlette yaptıracagim ama aksilik olması durumunda 280e bir yerden randevu aldım kendi özel hastanemden değil. Ama orada da 300.Muş fiyat farkı yok ama bu isim daha tanınmis yorumlar güzel. Vs vs

Son düzenleme:
Gunaydin. Asiya gidiyorum ben gebelik basindan beri bulantisi.olmayan insanim korkudan nasil midem bulanio anlatamam. Bunlari hap gibi alamiomuyuz illa asi mi olmak zorunda

Canım hayırlısı olsun ne güzel ardarda büyüyecekler oğlun daha küçük kıskanır mı bilemem ama yetersin ikisine eşinde oglunla ilgilensin daha çok zaman geçersin bı sorun olmaz inşallah mutlu hamilelikler diliyorum

Gunaydin. Asiya gidiyorum ben gebelik basindan beri bulantisi.olmayan insanim korkudan nasil midem bulanio anlatamam. Bunlari hap gibi alamiomuyuz illa asi mi olmak zorunda
Canım keşke olmasaydın onun ağrısı en az 3 gün kolunu bile kipirdatamiyorsun ben şahsen olmayacam gerek yok zaten hastanede doğum yapacam hastane ortamı da gayet steril bence

gunaydın

bizimde cinsiyet belli oldu erkekmis plesanta previa olayıda devammıs hic yukarı cıkmamıs dr. cıkmaz artık dedi o yuzden kontrollerim 2 haftada bir devam bizde durumlar böyle
Hayırlı olsun canım
Geçmiş olsun canım inşallah yukarı çıkar ilk gebelikse muhtemelen sezaryen olursun

günaydın güzel annelerr
4 ayı bitirdik artık beslenmede değişiklik yaptınız mı?
yumurta yiyemiyordum ama artık haftada en az 3 defa yağda da olsa tüketiyorum
bu ayla birlikte bebeğimiz dahada büyümeye başaladığı için aldığımız kalorileri yükseltmek gerekiyor galiba
ben hamilelikten önce nasıl besleniyorsam öyle devam ediyorum aslında
tabi artıları var kuruyemiş+meyve+yoğurt hergün tüketiyorum
bunun dışında neler tüketiyorsunuz sizler

Kızlar acil bir şey sormam lazım ilişkiden sonra su geldi sanki benden sizce bebeğin suyu değildir dimi çok korktum doktora gitsem mi ağrım falan yok suyun rengi bulanık pembenin alt tonu gibi sanki

Onu
Canım keşke olmasaydın onun ağrısı en az 3 gün kolunu bile kipirdatamiyorsun ben şahsen olmayacam gerek yok zaten hastanede doğum yapacam hastane ortamı da gayet steril bence
Yaptirmasam da hepatit eksik bende onu yaptirmam lazim. Kan aldilar bugun yapmadilar hepatit ya bulastiysa sana dediler. O yuzden yarin kan sonucuna gore yapcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…