2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Selam kızlar :)
Bizimde cuma günü kontrolümüz var . Bayramdan sonraya da ayrıntılı için randevu aldık . 21+2 de ayrıntılı yaptıracağım . Şu Bebişin hareketlerini bir net hissetsem artık içim rahat edecek . Arada seğirme gibi pıt pıtlar oluyor ama ilk gebelik ayırt edemiyorum .
Bu arada umarım bebeğim hala kızdır . Ankara daki perinatolog cinsiyeti göremiyorum demişti şaka gibi ama .
Abimin kızına 7 ay erkek dediler . Hatta babam erkek bilerek vefat etti . 7. Aydan sonra kız dediler . Zavallı çocuğun her şeyi maviydi

Hayırlı olsun Allah iki yavruna da hayırlı ömür nasip etsin. kızım kardeşi olduğunda 3 yaşında olacak nazlı birazda mız mız inan bende tedirginim nasıl olacak neler yaşayacağız diye ☺ birde dün bir yazı okudum ve inanılmaz etkisindeyim . adem güneş diyorki ikinci çocuk doğduğunda anneyi etkisi altına alıyor ve büyük çocuğuna daha agresif davranıyor yazı linkine bakayım paylasirim. Dengeyi koruyamamak benim korkum. Birde sendromlar insanı inanılmaz geriyor kızım 18 aylıkken ve 28 aylıkken yaşadı Allahim ne yapacağım dedirtiyor sukur Geçti geçiyor ama sabır tasini catlatarak

Kızlar ÇOK ACİL YARDIM İSTİYORUM. İş yerindeyim sabah birşeyler yedim ve şu anda mahvolmuş durumdayım böyle bir mide yanması Yok ağlamak üzereyim ne yapabilirim çözüm önerisi olan var mıııı lütfen

canım kimmiş o özel isim neredeymiş

doktorunu arayabiliyorsan ara sor .. geçmiş olsun ben bunları yazarken inşallah geçmiştir

karnınız şekline göre yorum yapabilirim :) :) engin olmayan görsel tecrübeme göre karın yayvansa kız dik ise erkek :) :) Allah sağlıklı bir kuzu nasip etsin

Eczane vs herhangi birşey de yok etrafımda süt dediler süt iyi gelir diye ama daha da kötü olurum diye korkuyorum ilk kez böyle oldum içim yanıyor sanki

Veeeee kızlar 17 arti 1 cinsiyetimizi öğrendik bayaa emin konuştu tekrar tekrar baktı alışverişe okay dedi :)

Oğluşumuz geliyorrrrrrrr sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Veeeee kızlar 17 arti 1 cinsiyetimizi öğrendik bayaa emin konuştu tekrar tekrar baktı alışverişe okay dedi :)

Oğluşumuz geliyorrrrrrrr sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :)
Aaaaa hayırlı uğurlu olsun canım bi pipili daha geliyor desene :)))

Canim benim de en büyük korkum oğlumu ihmal etmek, yaptığı ufak yaramazliklara tahammul edememek. Bu düşünceler aklima geldiğinde bile daha simdiden ağlıyorum. Daha kendisi bebekken bianda büyümek zorunda birakmak istemiyorum onu. Bakalim insallah yavrularimizi hakkiyla buyuturuz. Linkteki yazi icin teşekkürler canim bende buara bu konuyla ilgili bol bol okumaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…