2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Soda içmeyi bir dene canım yediğin dokunmuş olabilir

Ali ipek canım

Servet ünsal tıp merkezi

Eyüp Ekici de öne çıkan isimlerden ama çok pahalı 450 falan sanırım

Bi de aydan diye bi kadın var ama fiyat bilmiyorum

cnm benim hastanede de 350 liraymış etlik lokman hekime gidiorum bu arada
eyüp ekiciyi evet duymuştum

Canım böyle durumlarda kullanmam için gaviscon reçete etti doktorum bana. Çevremde de hamilelik reflü atağında herkes kullanmış, zararsız dedi doktorum. Bir ara danış istersen geçmiş olsun

merhaba ,
bende reflü başlamıştı , mide yanmam çok
Canım böyle durumlarda kullanmam için gaviscon reçete etti doktorum bana. Çevremde de hamilelik reflü atağında herkes kullanmış, zararsız dedi doktorum. Bir ara danış istersen geçmiş olsun

merhaba ,
bana da doktorum gaviscon tablet önerdi.
yemeklerden önce alırsın dedi,
hamilelikte de zararı yokmuş , aklında olsun

Veeeee kızlar 17 arti 1 cinsiyetimizi öğrendik bayaa emin konuştu tekrar tekrar baktı alışverişe okay dedi :)

Oğluşumuz geliyorrrrrrrr sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :)
Canım ogrenmissin sonunda ayy cok sevindim sağlıkla gelsin oglusun heyecan yaptım nedense mesajini okuyunca bende öğrenirm insaAllah artik oglum veya kızım demek istiyorum

yesa Canım birde sen tee ne zaman erkek diye isaretlemistin öyle çıktı icinemi dogmustu o zaman

Hala devam ediyor mu canım. Süt ben de çok işe yarıyor. Bir kaç yudum bile etkili oluyor.

Dün gece eşimin de yanıyordu. Sütten de nefret ediyor. Zorla içirdim yalvardım hatta bağırdım. Yarım bardak içti 10 dakika sonra sırıtıyordu tamamen geçmişti. Boşu boşuna 5 saat çekti acıyı. Sen de dene istersen.

Canım ogrenmissin sonunda ayy cok sevindim sağlıkla gelsin oglusun heyecan yaptım nedense mesajini okuyunca bende öğrenirm insaAllah artik oglum veya kızım demek istiyorum

yesa Canım birde sen tee ne zaman erkek diye isaretlemistin öyle çıktı icinemi dogmustu o zaman

Bu senede erkek yılı olacak sanırım

yesa oğluşun sağlıkla, mutlulukla gelsin canım gözün aydın :)

Aminnnnnn kızlarrrrrrrrr hepinize çok çok teşekkür ederim

Hepimizin bebesi sağlıkla sıhhatle gelsin ınsallahhhh

Selifor kuşum sıra sen de haber getir bizlere :)

Hayırlı bir evlat olur inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerim :)

_@selifor_ ben de çok merak ettim. Bakalım meyve suyu işe yaradı mı?

Amin canım insaAllah
Yarin sibel_ahmet ve benim netlessin hayirlisiyla öğrenelim

Hayırlı bir evlat olur inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerim :)

_@selifor_ ben de çok merak ettim. Bakalım meyve suyu işe yaradı mı?
Yarın gidicem canım insaAllah işe yarar bugünden alıp atıcam dolaba yarın unuturm almayi belki diye işimi saglama alicam çünkü cikolata yicem gitmeden demistm gecen unuttm bu sefer unutmamaliym ogrenmeliym artık hayırlısıyla

Sonucum çıkmış şimdi baktim
Afp 75 Mom 3.01 araştırdım 2.5tan yüksek olmamasi gerekiyormus Mom değerinin bilen var mı medicalparkin sonuc sistemi farkli mi bilmiyorum ikili testtede farkli sekilde yazıyordu sorun çıkmadı ama suan yaşadığım duyguyu tahmin edersiniz

Doktoruma ulaşmaya çalışıyorum ses yok bitik hale geldim alt tarafı mide yanması yani ama herşeyi kesip attırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…