- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 113
- 37
Süt ve sade soda iyi gelir canım, bana ekstra çubuk kraker iyi geliyorDoktoruma ulaşmaya çalışıyorum ses yok bitik hale geldim alt tarafı mide yanması yani ama herşeyi kesip attırıyor
Hayırlı bir evlat olur inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerim :)
_@selifor_ ben de çok merak ettim. Bakalım meyve suyu işe yaradı mı?
Haklısın canım insaAllah birsey çıkmaz ikilidede bakmistm neden böyle diye kendimi yemistm yarını bekliym atiyim aklımdan en iyisi tabi dua ederek birsey cikmamasi içinBenim temiz cıktı bugün öğrendim dahaa canım afp 56 mom 1.23 yazıyor doktor temiz dedi sen kendin karar verme bakma bile bende birgün bende durdu bakmadım bilerek netten arastırma heryerde yazılan doğru olmuyor doktorun baksın korkma bişi cıkmaz allahın izniyle
Sonucum çıkmış şimdi baktim
Afp 75 Mom 3.01 araştırdım 2.5tan yüksek olmamasi gerekiyormus Mom değerinin bilen var mı medicalparkin sonuc sistemi farkli mi bilmiyorum ikili testtede farkli sekilde yazıyordu sorun çıkmadı ama suan yaşadığım duyguyu tahmin edersiniz
insaAllah canım yarin olsa hemen yaBi şey olmaz canım detaylı ultrasonda netlesir hiç bir şey çıkmaz sağlıkla sıhhatle inşallah
Canım endişe etme ve lütfen netten bakma bebeğini de kendini de üzme durduk yere olur mu? Güzel haberler alacaksın yarın buna odaklanmaya çalış.Sonucum çıkmış şimdi baktim
Afp 75 Mom 3.01 araştırdım 2.5tan yüksek olmamasi gerekiyormus Mom değerinin bilen var mı medicalparkin sonuc sistemi farkli mi bilmiyorum ikili testtede farkli sekilde yazıyordu sorun çıkmadı ama suan yaşadığım duyguyu tahmin edersiniz
Canım hiç de alt tarafı bi mide yanması gibi olmuyor valla bana geçenlerde olmuştu ölüyorum sandım içimde demir ateşten bir çubuk var gibiydi seni çok iyi anlıyorum.Doktoruma ulaşmaya çalışıyorum ses yok bitik hale geldim alt tarafı mide yanması yani ama herşeyi kesip attırıyor
insaAllah canım yarin olsa hemen ya
Merak ya işte canım sonucu gördüğüm gibi girdim nete araştırdım bakmasaydim keske ama attim aklımdan stres yapip hissetmesin minigim diye dua ediyorum sadece birsey çıkmasın diye Allahin izniyle çıkmicak insaAllahCanım endişe etme ve lütfen netten bakma bebeğini de kendini de üzme durduk yere olur mu? Güzel haberler alacaksın yarın buna odaklanmaya çalış.
Tamam canım attim aklımdan teste bakmadım diyorum kendime hic görmemiş gibi dua ediyorum Allahin izniyle birsey çıkmicak tesekkur ederim sen ve diger yazan arkadaslarin desteginiz için gerçekten burası olmasa bakarım kimseye diyememde icim icimi yer dururum doktora gidene kadar böyle olurdu kesinHemen korkma bunlar istatistik. Benim de yaptığım en büyük hata kıyaslama yapmak. En başından beri herrrkesssiiiinn bana dediği tek bir şey var o da bu testler çocuğunda bir sorun olduğunu göstermez temiz çıkarsa da sorunsuz olduğunu göstermez. İkiliyi yaptırdığımda o kadar pişman olmuştum ki sabaha kadar ağlayıp keşke yaptırmasaydım demiştim. Kendini yiyip bitirme. Karşımda oturan komşumun bebeği down sendromlu ve kendisi hemşire. Bütün testleri yaptırdığı halde 9 ay anlaşılamamış. Doğunca görmüşler. Ayrıca arkadaşlarımdan 3üne testleri kötü çıktığı için alalım dediler ama bebekleri sapasağlam. İçini ferah tut tamam mı?
Canim dr unun teli varsa ulas cebinden ya da hastaneden eger yarina kadar ben ne yapicam diyorsan sor en azindan rahatlarsinMerak ya işte canım sonucu gördüğüm gibi girdim nete araştırdım bakmasaydim keske ama attim aklımdan stres yapip hissetmesin minigim diye dua ediyorum sadece birsey çıkmasın diye Allahin izniyle çıkmicak insaAllah
canım benim kendinide bebeşinide üzmeTamam canım attim aklımdan teste bakmadım diyorum kendime hic görmemiş gibi dua ediyorum Allahin izniyle birsey çıkmicak tesekkur ederim sen ve diger yazan arkadaslarin desteginiz için gerçekten burası olmasa bakarım kimseye diyememde icim icimi yer dururum doktora gidene kadar böyle olurdu kesin
Brn harmony test yaptirdigimdan dolayi 2 li test disinda ki diger testleri yaptirmadim dr um istemedi.kızlar size de örnek olsun diye yazmak istedim ikili testim 512/1 dörtlü testim 81/1 yüksek risk çıktı amniyosentez yaptırdım Ankara'da özel bir doktora yaptırdım muayenehanesinde yapıyor çok şükür temiz çıktı yaptırmayı düşünen veya korkan varsa doktorum bu işte kendini geliştirmiş hissetmedim bile inanın ve kendine çok güvenen bir doktorrabbim kmseye yaşatmasın bu korkuyu şimdi 18+1 haftalık olduk
Kesinlikle haklısın canım normalde devlete gitseydim belki 2'li sonucumdan sonra devamnı istemeyecekti ama malesef özeller böyle değil birde bana yaşıma göre yüksek olduğunu söyledi o yüzden istiyormuş.diğer soruna gelince 2'li testte 2 hormona 3'lü testte üç hormona 4'lü testtede 4 ayrı hormona baklyor isimleride burdan geliyor.gerçekten büyük stres yaşadımBrn harmony test yaptirdigimdan dolayi 2 li test disinda ki diger testleri yaptirmadim dr um istemedi.
Ama 2 li test sonucunun dogru olma ihtimali %85 3 ve 4 lu testin dogruluk orani cok daha dusukken neden 3 lu ve 4 lu test isteniyor da insanlara boyle stres yasatiliyor anlamiyorum.
Cidden bilmedigim icin soruyorum. 2 li 3 lu ve 4 lu testlerde ayni kalitsal hastaliklara bakilmiyor mu kaldi ki 2 li de sadece kalitsal olmayan bazi organ rahatsizlik belirtileri de cikabiliyor.
Bilenler aydinlatabilir mi?
Dogurduktan sonra da Allahim sen koru bebegimizi diye kafayi yiycez galiba. Zor is valla annelik
Neyse artik cok gecmis olsunKesinlikle haklısın canım normalde devlete gitseydim belki 2'li sonucumdan sonra devamnı istemeyecekti ama malesef özeller böyle değil birde bana yaşıma göre yüksek olduğunu söyledi o yüzden istiyormuş.diğer soruna gelince 2'li testte 2 hormona 3'lü testte üç hormona 4'lü testtede 4 ayrı hormona baklyor isimleride burdan geliyor.gerçekten büyük stres yaşadım
Alt tarafı mide yanması olurmu hicc ben seni.cok iyi anliyorum benim siddetli reflüm ve mude fıtigım vardi zaten ilaçla duruyodum ilac kullanmadigim zamanlarda tuz ruhu içmiş gibi ne yesem ne icsem midem agzima kadar yaniyor...hamile kalinca 3 ay sadece gaviskon kullandirdi doktorum hic bi zarari yok surup seklinde olan sende kullan doktora sor tabi...ama benim sidettli oldugu icin bana fayda etmiyordu ilac kullaniyorum simdi doktorun izin verdigi kadar yinede bazen dişimi sıkıyom dondurma ve soda yla geciriyom ilacı sürekli almamak icin...cok zorr bisiDoktoruma ulaşmaya çalışıyorum ses yok bitik hale geldim alt tarafı mide yanması yani ama herşeyi kesip attırıyor
Yarını beklicem canım numarasi var ama arayasim gelmiyor doğrusu yüzyüze daha iyi olur gibiCanim dr unun teli varsa ulas cebinden ya da hastaneden eger yarina kadar ben ne yapicam diyorsan sor en azindan rahatlarsin
Bak gor hicbisey cikmayacak dr un da aynisini soyleyecek. Rahat ol bak ne guzel randevu gunun geldi bebisinin cinsiyetini ogreneceksinYarını beklicem canım numarasi var ama arayasim gelmiyor doğrusu yüzyüze daha iyi olur gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?