InsaAllah canım sağolasın dua ediyorum stres yapmamaya çalışıyorum attim aklımdan sonucu ya da kendimi kandiriyorum artık hangisiyse iştecanım benim kendinide bebeşinide üzme
Allahın izni ile sağlıklıdır bebeğin
bunlar kesin sonuç değil ki
teşekkür ederim canım amin inşallahNeyse artik cok gecmis olsun
Son yasanan stres olsun
iyi düşünelim ve iyi için dua edelim canımInsaAllah canım sağolasın dua ediyorum stres yapmamaya çalışıyorum attim aklımdan sonucu ya da kendimi kandiriyorum artık hangisiyse işte
Canım benim cok sagol insaAllah yarın gule oynaya güzel haberlerle ve cinsiyetide ogrenmis olarak gelirim gerci şuan cinsiyet çıktı aklimdan teste odaklandim diyebilirmBak gor hicbisey cikmayacak dr un da aynisini soyleyecek. Rahat ol bak ne guzel randevu gunun geldi bebisinin cinsiyetini ogreneceksin
Amin canım Allahım evlatlarimizla imtihan etmesin sagliklariyla sinamasin insaAllahiyi düşünelim ve iyi için dua edelim canım
Rabbim hayırlısını varsin
sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Önder Ercan a gidiyorum canim. vr cok memnunum.canım Maraşta hangi doktora gidiyordun sen
senin kacta randevun canim 9.50 de benim ki...Güzel haberlerle gelelim insaAllah canım
ben de de var canim surekli yanma. rennie iciyorum rahatsizlik olunca.Kızlar ÇOK ACİL YARDIM İSTİYORUM. İş yerindeyim sabah birşeyler yedim ve şu anda mahvolmuş durumdayım böyle bir mide yanması Yok ağlamak üzereyim ne yapabilirim çözüm önerisi olan var mıııı lütfen
insallah canim netlesmeyen bir sen bir de ben kaldik herhalde.
bir pipili daha geldi. sag salim kucaginda gorursun canim.insallah.gunaydın
bizimde cinsiyet belli oldu erkekmisplesanta previa olayıda devammıs hic yukarı cıkmamıs dr. cıkmaz artık dedi o yuzden kontrollerim 2 haftada bir devam bizde durumlar böyle
gecmis olsyn canim. cok zor bir asi degil sikinti yapma.Gunaydin. Asiya gidiyorum bengebelik basindan beri bulantisi.olmayan insanim korkudan nasil midem bulanio anlatamam. Bunlari hap gibi alamiomuyuz illa asi mi olmak zorunda
dr.ye gorun istersen canim.Kızlar acil bir şey sormam lazım ilişkiden sonra su geldi sanki benden sizce bebeğin suyu değildir dimi çok korktum doktora gitsem mi ağrım falan yok suyun rengi bulanık pembenin alt tonu gibi sanki
ikinci pipili geldi. sag sqlim kucagina al canim.Veeeee kızlar 17 arti 1 cinsiyetimizi öğrendik bayaa emin konuştu tekrar tekrar baktı alışverişe okay dedi :)
Oğluşumuz geliyorrrrrrrr sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :)
gecmis olsun canim.Günaydın güzel anneler
Aşımı oldum geldim şimdilik bir ağrı yok bakalım
Ankarada özel hastanelerin neredeyse hepsi
Bazı devlet hastaneleri
Bazı doktorlar kendi muayenelerinde
Bazı tip merkezleri
:)
Fiyatlar 200 550 arası değişiyor
Ben inşalah devlette yaptıracagim ama aksilik olması durumunda 280e bir yerden randevu aldım kendi özel hastanemden değil. Ama orada da 300.Muş fiyat farkı yok ama bu isim daha tanınmis yorumlar güzel. Vs vs
Benim ki 1de canımsenin kacta randevun canim 9.50 de benim ki...
Galiba canım bizim haftalardaki herkes biliyor ikimiz kaldıkinsallah canim netlesmeyen bir sen bir de ben kaldik herhalde.
Ben asi hakkinda ki goruslerimi soyleyip kacayim istedim.Kızlar 2 sorum var yardım ederseniz sevinirim. 1.si hamileliğin 5.ayında bi aşı olunuyormuş bilginiz var mı ve yapılması şart mı sizler yaptırdınız mı? 2. En son bat 29 Mart yani şuan 20 haftalık ama benim tahminime göre 18 haftalık hamileyim. Ama bebeğimin karnımda hareketlerini hissetmiyorum. Siz kaçıncı haftalarda hissettiniz?
Bana dörtlü demedi ki canım afp yapilicak dedi ikili iyiydi uclu dörtlü arasındaki farka bakilicak falan dedi bu dortlumu oluyor bilmiyordum ayri bir test saniyordum ve dediğin gibi sanırım referans araligi farkli ikilidede öyle olmustu sayisal sonuç insaAllah birsey cikmicak
Kork diye dem3dimki ask olsun. Ihmal etme die dedm. Evham yapma git aydinlan die:)Sende korkuttun beni bekliyorum su an bakalım inş bişi olmamıştır
Bende oyle dusunuyorum. Sadece igne fobim var cok korkuyorumBen asi hakkinda ki goruslerimi soyleyip kacayim istedim.
Tetanoz asisi yapiliyor cunku normal ya da sezaryen farketmez dogumda kullanilan aletlerden tetanoz olma riskiniz dusuk ihtimal de olsa var
Bu asi olayi neden bu kadar buyutuluyor bilmiyorum. Hem anne hem bebek sagligi icin ozellikle devlet tarafindan da yapilmasi istenen ve ozellikle yapilip yapilmadigi kayit altina alinan bir asi bu. Herhangi bir zarari yok.
Asi yaptirmayip Allah korusun bebege bu yuzden bisey olsa bundan bilerek o asiyi yaptirmayan anne sorumludur benim fikrime gore.
Kızlar 2 sorum var yardım ederseniz sevinirim. 1.si hamileliğin 5.ayında bi aşı olunuyormuş bilginiz var mı ve yapılması şart mı sizler yaptırdınız mı? 2. En son bat 29 Mart yani şuan 20 haftalık ama benim tahminime göre 18 haftalık hamileyim. Ama bebeğimin karnımda hareketlerini hissetmiyorum. Siz kaçıncı haftalarda hissettiniz?
Amaan biz doguma girecek insanlariz igne viz gelir tiris giderKork diye dem3dimki ask olsun. Ihmal etme die dedm. Evham yapma git aydinlan die:)
Bende oyle dusunuyorum. Sadece igne fobim var cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?