2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canım benim kendinide bebeşinide üzme
Allahın izni ile sağlıklıdır bebeğin
bunlar kesin sonuç değil ki
InsaAllah canım sağolasın dua ediyorum stres yapmamaya çalışıyorum attim aklımdan sonucu ya da kendimi kandiriyorum artık hangisiyse işte

Bak gor hicbisey cikmayacak dr un da aynisini soyleyecek. Rahat ol bak ne guzel randevu gunun geldi bebisinin cinsiyetini ogreneceksin
Canım benim cok sagol insaAllah yarın gule oynaya güzel haberlerle ve cinsiyetide ogrenmis olarak gelirim gerci şuan cinsiyet çıktı aklimdan teste odaklandim diyebilirm

S selifor her hastanenin referans aralığı farklıdır cnm şusn kendi kendine kuruntu yapma bence
İkili testi yaptırmıştın sen keşke dörtlüyü hiç yaptırmasaydin
İkili test ve ayrıntılı ultrasyon en güvenirlileri aslında

gunaydın

bizimde cinsiyet belli oldu erkekmis plesanta previa olayıda devammıs hic yukarı cıkmamıs dr. cıkmaz artık dedi o yuzden kontrollerim 2 haftada bir devam bizde durumlar böyle
bir pipili daha geldi. sag salim kucaginda gorursun canim.insallah.

Gunaydin. Asiya gidiyorum ben gebelik basindan beri bulantisi.olmayan insanim korkudan nasil midem bulanio anlatamam. Bunlari hap gibi alamiomuyuz illa asi mi olmak zorunda
gecmis olsyn canim. cok zor bir asi degil sikinti yapma.
Kızlar acil bir şey sormam lazım ilişkiden sonra su geldi sanki benden sizce bebeğin suyu değildir dimi çok korktum doktora gitsem mi ağrım falan yok suyun rengi bulanık pembenin alt tonu gibi sanki
dr.ye gorun istersen canim.

Veeeee kızlar 17 arti 1 cinsiyetimizi öğrendik bayaa emin konuştu tekrar tekrar baktı alışverişe okay dedi :)

Oğluşumuz geliyorrrrrrrr sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :)
ikinci pipili geldi. sag sqlim kucagina al canim.
Günaydın güzel anneler

Aşımı oldum geldim şimdilik bir ağrı yok bakalım
gecmis olsun canim.

ultrasyona bakan kisi onemliymis hastanelerde duzgun bakilmiyo dediler anacim herkes bisi diyo kafam karisiyo

Kızlar 2 sorum var yardım ederseniz sevinirim. 1.si hamileliğin 5.ayında bi aşı olunuyormuş bilginiz var mı ve yapılması şart mı sizler yaptırdınız mı? 2. En son bat 29 Mart yani şuan 20 haftalık ama benim tahminime göre 18 haftalık hamileyim. Ama bebeğimin karnımda hareketlerini hissetmiyorum. Siz kaçıncı haftalarda hissettiniz?

Ben asi hakkinda ki goruslerimi soyleyip kacayim istedim.
Tetanoz asisi yapiliyor cunku normal ya da sezaryen farketmez dogumda kullanilan aletlerden tetanoz olma riskiniz dusuk ihtimal de olsa var
Bu asi olayi neden bu kadar buyutuluyor bilmiyorum. Hem anne hem bebek sagligi icin ozellikle devlet tarafindan da yapilmasi istenen ve ozellikle yapilip yapilmadigi kayit altina alinan bir asi bu. Herhangi bir zarari yok.
Asi yaptirmayip Allah korusun bebege bu yuzden bisey olsa bundan bilerek o asiyi yaptirmayan anne sorumludur benim fikrime gore.

Bana dörtlü demedi ki canım afp yapilicak dedi ikili iyiydi uclu dörtlü arasındaki farka bakilicak falan dedi bu dortlumu oluyor bilmiyordum ayri bir test saniyordum ve dediğin gibi sanırım referans araligi farkli ikilidede öyle olmustu sayisal sonuç insaAllah birsey cikmicak

Sende korkuttun beni bekliyorum su an bakalım inş bişi olmamıştır
Kork diye dem3dimki ask olsun. Ihmal etme die dedm. Evham yapma git aydinlan die:)
Bende oyle dusunuyorum. Sadece igne fobim var cok korkuyorum

Evet canım tetanoz aşısı oluyor. iki doz şeklinde yapılacakmış.Sağlık ocağı bana 11 Eylül'e randevu verdi. ozaman ilk doz yapılacak. Yapılması şu anlamda şart sonucta tetonoz doğuma hazırlık hemde gebelik sırasında oluşabilcek risk azltmak için.
son adet tarihine göre gebelik hesaplanıyor bu nedenle son adet tarihini baz alırsan 20 haftalık gebesin. Yumurtanın rahimde gelişim süreci de gebelikten sayılıyor. endişe etme bende henüz hareketleri hisetmedim. Tabi seninde ilk gebeliğin ise. İlk gebelikde bebeğin hareketlerini hissetme daha geç oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…