2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Tetanoz asisi canim. Yapilmasi zorunlu diil ama yaptirmak gerek bence. Senin hesabindan ziyade sat onemli. Ben dun aksam hissetmeye basladim bebegin hareketlerini ama 24 e kadar hossedilmese sorun olmazmis dediler

Aşıyı iki doz olarak vuruyorlar
19.haftamda bugün oldum ilkini ikincisi için ekim ayına gün verdi
Korkuşacak bişey yok hiç ağrı sızı olmadı şimdilik şükür 4 saat oldu vurunalı
Özel hastaneye gidiyoruz diye vurdurmamazlık yapmayalım nerede doğum yapacağımız sancılanacağımız belli olmaz
Ömür boyu koruyacak bizi sonuçta

Bana saglik ocaginda ki hemsire omur boyu korumasi icin hamilelikten sonra da belirli araliklarla 2 doz vurulmasi gerektigini soyledi canim (bi 6 ay sonra ve 1 sene sonra olmak uzere). Hamilelik esnasinda vurulan 2 doz dogumda yasanmasi muhtemel tetanoz riskini sifirliyor diye biliyorum

Evet doğru cnm doğumdan sonrada bir doz vuruluyor

4 ayı bitirdik artık beslenmede değişiklik yaptınız mı?
yumurta yiyemiyordum ama artık haftada en az 3 defa yağda da olsa tüketiyorum
bu ayla birlikte bebeğimiz dahada büyümeye başaladığı için aldığımız kalorileri yükseltmek gerekiyor galiba
ben hamilelikten önce nasıl besleniyorsam öyle devam ediyorum aslında
tabi artıları var kuruyemiş+meyve+yoğurt hergün tüketiyorum
bunun dışında neler tüketiyorsunuz sizler

***kızlar bu mesajı sabah yazdım ama yorum yapan olmadığı için tekrar paylaşayım dedim

3 doz diilmi yahu. Benim asi kartimda 3 doz yaziyo die hatirliorum ben:O

Kızlar merhabalar
Dün bir kere bugün bir kere çok az kahverengi akintim oldu.kendimi dinliyorum çok az kasık ağrısı da var gibi..doktorumu aradım bol su iç, bikac gün yat dinlen takip et kendini dedi.kırmızıya dönerse gel dedi.ben idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum,gerçi plesanta da biraz assagidaydi. Bilmiyorum ,canım sıkıldı biraz böyle bişey yaşayan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba canım.. Evet yaptıracağım.. Belki hatırlarsın, Kent ve Medical Park arasında kararsızdım doğum için.. Doğumda Medical Park 'a karar verdim ama detaylı ultrasonu Kent hastanesinde yaptıracağım sanırım.. Kent'teki Dr kendisi yapıyormuş, Medical dışarıda bir yere yönlendiriyormuş..

Bende arada yumurta yiyorum canim haftad 3-4tur ceviz yiyorum süt içiyorum meyve yemeye çalışıyorum ama bana bebegim grami haftasina göre azmis gibi geliyor niye bilmiyorum öyle hissettim en son gitmemde birseyleri eksik yapıyorum galiba arada et tavuk falanda yiyorum yemeklerin icinde aklima gelenler bunlar muz ve maden suyu faydaliymis bir ara yedim ictim sonra bıraktım almadim tekrar yeniden baslamam gerek

Hatırladım canım, bikaç yere daha sordum özelde 350-550 arası değişiyo fiyatları.. kentte ne kadar biliyomusun? Hangi doktor yapıcak kentte, perinotolog olması gerekiyor çünkü.

Ben çok iyi beslendiğimi düşünmüyorum canım. Günü kurtarıyorum gibi aslında içim almıyor hala ve üzülüyorum bu duruma.

Neden gramın az oldugunu düsünüyorsun canım nettekilerde mi kıyaslama yapıyırsun her ultrason farklı veriyor boy kilo bence normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…