4 ayı bitirdik artık beslenmede değişiklik yaptınız mı?
yumurta yiyemiyordum ama artık haftada en az 3 defa yağda da olsa tüketiyorum
bu ayla birlikte bebeğimiz dahada büyümeye başaladığı için aldığımız kalorileri yükseltmek gerekiyor galiba
ben hamilelikten önce nasıl besleniyorsam öyle devam ediyorum aslında
tabi artıları var kuruyemiş+meyve+yoğurt hergün tüketiyorum
bunun dışında neler tüketiyorsunuz sizler
***kızlar bu mesajı sabah yazdım ama yorum yapan olmadığı için tekrar paylaşayım dedim
Hatırladım canım, bikaç yere daha sordum özelde 350-550 arası değişiyo fiyatları.. kentte ne kadar biliyomusun? Hangi doktor yapıcak kentte, perinotolog olması gerekiyor çünkü.
150-200 arası diyordu burdaki belirtide ondan aklim karismisti annelik işte evhamlilik bazen canımNeden gramın az oldugunu düsünüyorsun canım nettekilerde mi kıyaslama yapıyırsun her ultrason farklı veriyor boy kilo bence normaldir
Canım cok sagol insaAllah iyi düşünüyorum attım kötü dusunceleri kafamdan Allahin izniyle güzel olcak
4 ayı bitirdik artık beslenmede değişiklik yaptınız mı?
bu ayla birlikte bebeğimiz dahada büyümeye başaladığı için aldığımız kalorileri yükseltmek gerekiyor galiba
***kızlar bu mesajı sabah yazdım ama yorum yapan olmadığı için tekrar paylaşayım dedim
Aynen öyle bir tane şurup tarzı birşey önerdiler mide koruyucuymuş sanırım o biraz yatıştırdı yaklaşık yarım saattir iyi hissediyorum ama hiçbirşey yiyemedim tabi açımCanım hiç de alt tarafı bi mide yanması gibi olmuyor valla bana geçenlerde olmuştu ölüyorum sandım içimde demir ateşten bir çubuk var gibiydi seni çok iyi anlıyorum.
Evet gaviskon sanırım ondan aldırdık şirkete iş yerinde azap çektim resmen soda daha kötü yapar dediler aöa korktum ayran çubuk kraker idare ediyorum mahvoldumAlt tarafı mide yanması olurmu hicc ben seni.cok iyi anliyorum benim siddetli reflüm ve mude fıtigım vardi zaten ilaçla duruyodum ilac kullanmadigim zamanlarda tuz ruhu içmiş gibi ne yesem ne icsem midem agzima kadar yaniyor...hamile kalinca 3 ay sadece gaviskon kullandirdi doktorum hic bi zarari yok surup seklinde olan sende kullan doktora sor tabi...ama benim sidettli oldugu icin bana fayda etmiyordu ilac kullaniyorum simdi doktorun izin verdigi kadar yinede bazen dişimi sıkıyom dondurma ve soda yla geciriyom ilacı sürekli almamak icin...cok zorr bisi
Acili baharatli domatesli ve cikolatali seylerden uzak dur bide
Merhaba guzel anneler 16+3 deyim ve cok sabirsizim bebegimi hissetmek icin siz hissettinizmi? Ne zaman basladi acaba?
Canım bu ne testi afp mom bilmiyorum ben?Benim temiz cıktı bugün öğrendim dahaa canım afp 56 mom 1.23 yazıyor doktor temiz dedi sen kendin karar verme bakma bile bende birgün bende durdu bakmadım bilerek netten arastırma heryerde yazılan doğru olmuyor doktorun baksın korkma bişi cıkmaz allahın izniyle
Sağ ol canım şaka yapıyorum ya sordum doktora mantar enfeksiyonum olduğu için kanama normalmiş ama kırmızı olmayan ve ağrı olmayan çok şükür iyiyim ama yine de muayeneye gidecemKork diye dem3dimki ask olsun. Ihmal etme die dedm. Evham yapma git aydinlan die:)
Bende oyle dusunuyorum. Sadece igne fobim var cok korkuyorum
Benim beslenmem ilk günden değişmedi hiç bulantim olmadı çok şükür ekmek fazla tuketmiyorum bu sıcaklarda sürekli ayran çorbası ve karpuz arada dondurma yiyorum cerezlerle aram yok ama haftada 3 kere yemeye çalışıyorum 18+4 oldum 2.5 kilo aldım 54 kiloyum inş bebeklerimiz sağlıklı ve tombik olur4 ayı bitirdik artık beslenmede değişiklik yaptınız mı?
Aksatma canım plasenta asagidaysa kanama olabilir kendini yorma bol bol dinlen kontrollerini aksatma geçmiş olsun canım inşallah kolay geçer bu aylarKızlar merhabalar
Dün bir kere bugün bir kere çok az kahverengi akintim oldu.kendimi dinliyorum çok az kasık ağrısı da var gibi..doktorumu aradım bol su iç, bikac gün yat dinlen takip et kendini dedi.kırmızıya dönerse gel dedi.ben idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum,gerçi plesanta da biraz assagidaydi. Bilmiyorum ,canım sıkıldı biraz böyle bişey yaşayan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum
Benim normalde cerez tuketmekte sikintim yok ama o sekilde taze yas ceviz ve badem gibi oligor ya tadindan yenmiyor vallahi.Kızlar belki biliyorsunuzdur da ben bilmeyen varsa diye yazmak istedim aklıma geldi şimdi. Çiğ badem ve cevizi bir gece önceden bir bardak içme suyuna ıslatıyorum ve ertesi gün bademin kabuğunu soyunca adeta taze badem gibi oluyor. Çerez tüketmekte zorluk çekiyorsanız deneyin derim :)
Canım bu ne testi afp mom bilmiyorum ben?
Ay ben de ıslatayım hemen canım :)Benim normalde cerez tuketmekte sikintim yok ama o sekilde taze yas ceviz ve badem gibi oligor ya tadindan yenmiyor vallahi.
Du ceviz islatim az canim cekti :))
Ay ben de ıslatayım hemen canım :)
Tuzlu bademi de koyarsam tuzu ölür mü acaba ben çiğ severim ama evde işlenmiş var hiç yiyemiyorumKızlar belki biliyorsunuzdur da ben bilmeyen varsa diye yazmak istedim aklıma geldi şimdi. Çiğ badem ve cevizi bir gece önceden bir bardak içme suyuna ıslatıyorum ve ertesi gün bademin kabuğunu soyunca adeta taze badem gibi oluyor. Çerez tüketmekte zorluk çekiyorsanız deneyin derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?