2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
H Hayrosgiller canım ayni durum bende de var plasenta aşağıda de kanama yapabikir dedi
Seninkide kahverengiyse önceden olan bir kanama yeni atmıi kendini dışarıya
Dikkatli olmamız gerekiyor

Bugün inanılmaz moralim bozuldu (
Hamileliğim 4 buçuk aylık neredeyse, ama 1 kilo aldım çok iri değilim zaten göbeğim de fazla çıkmadı. Bugün yüzüme söylenenler aynen şu şekilde "bebeğin gelişmemiş, doktorun ne diyor,neden iyi beslenmedin, çok tedirgin oldum senin adına Vs. Vs Vs." Bunu söyleyen çocuk gelişimci bir arkadaş. Daha yeni bir hafta önce doktora gittim herşey yolundaydi çok şükür ama yine de söylenenlerden etkileniyor insan.. size içimi dökmek istedim

Ben hiç takılmam "doktorum gelişimi çok güzel dedi insallah böyle kilo almadan bitiririm gebeliği" nokta bitti :)

Konuşan her türlü konuşuyor çünkü 3 alsan da konuşur 5 alsan da konuşur karnın çıksa da konuşur cikmasa da :)

Herkes birşeyler söylüyor insanları umursama canım bebeğin gelişiminde sorun olsa doktorun söylerdi iç karnın geniştir.diğer yerlerinden kilo almamanda Harika faydası Yok sonuçta Doğumdan sonra bide vermesi var.ben 5 kilo aldım zaten kışın 7 kilo almıştım insanlar zayıf görmeye alışkın olduğu için çok gereksiz yorumlar yapıyolar.yani kilo Alsanda almasanda illa yapıcak bi yorum bulurlar o yüzden hiççç umursama.

ay çok gıcıklar ya bana da karnın çok büyümüş iri bebek mi diye soruyorlar. hatta biri doğum yakın mı dedi. yuhhh dedim göz var ya. ben direkt kızıp tersliyorum arkadaşım da olsa. hiç tahammül edemem. bekar kızlar hatta erkekler bile daha iyi biliyor uzman oluyorlar. seni çok iyi anlıyorum lutfen üzme kendini

Kızlar bir haftadır oturamıyorum ve ayakta duramıyorum sol kaburgamda midemin yan tarafı yani inanılmaz rahatsız edici bi Ağrı var sanki kemiğimin arasına et sıkışıyor kramp gibi yatınca geçiyor sadece özellikle birşeyler yiyip içince artıyor cumartesi randevum var neden oluyor acaba gaz sıkışması olabilir mi ? Evden çalışıyorum oturmam gerekiyor çok zorluk yaşıyorum

canım bir ara bende de oldu ama bende sağa doğru hatta sırtıma vuruyordu. ben safrakesesinden korktum doktora çıktım. sadece tutulma dedi. kas gevşetici vermek istemiyorum ama dışarıdan yapışan yakılardan kullanabilirsin demişti ben kullanmadım. iki hafta kadar çektim sonra kendiliğinden geçti. hala soğuk alınca kramp giriyor arada.

Hic takma soylenenleri kendini ve bebegini strese sokma canım kilo alsan o zamanda soylenirlerdi dinleme duyma agzi olan konuşur şu hassas donemimizde öyle insanlardan uzak tutsun Allahim bizi

benim de bir günüm kaldı. ay sanki bebeğim doktorda da onu görmeye gidiyorum. hala karnımda olmasına alışamadım :) inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Dimi öyle oluyor ahh bir hareketlerini hissetmeye baslasak o zaman harika olucak
InsaAllah canım hepimizden hep güzel haberler olsun

Valla hiç umrumda olmaz, o konuşanın kendi cahilliği, okulda bi arkadaşım da hamileliğinin son ayları hala çok iri değildi ki olabilir çok normal, milletin lafını duymaktan iyice bunalmıştı, kimsenin canımızı sıkmaya hakkı yok! Doktor kesiliyor herkes , hiç altta kalma canım yapıştır lafı

Ya boşver canım ben ilk 3ayda sadece max 1 kilo hatta 700 gra filan almıştım bana bile "ayy moralini bozmak gibi olmasın da ilk 3ay hic kilo alınmaz hatta verilir" bile dediler Dinlersen daha cooooook üzülürsün kilo alan da dertli almayan da :) Aa bi de benm annem de 7 aylıkken doktora gittiginde ordakiler dalga mı geçiyorsun sen hamile degilsin demisler o kdar göbüşsüzmüş

Aynen canım benimde ilk gebelik ve 20 . Haftadayım neden hissetmiyorum diye düşünmeye başladım sorun yok çok şükür ultrasonda kıpır kıpır ama ben henüz anlayamıyorum. Tez zamanda hissederiz İnşallah. :)

Hoşt deseydin. Benm adima tedirgin olmak sana mi dustu deseydin. Disardan bakinca kolay saniolar. Gobegimizde yastik tasimioruz her ani zaten ayri bi sikinti. Bide onlarla mi ugrascaksin. Sana mi dustu de cik

Hicc takma kafana bence zayifliginizi kıskanmıştır töbe yarabbimm yaa...onemli olan bebegin iyi olmasi ...ben normalde kiloluyum benimde hic belli olmadi daha zaten sadece 2 kilo aldim oda bu hafta aldim ...doktorum hic kilo almadan bitirsen senin icin iyi olur dedi tabi bunu ben cok kilolu oldugum icin dedi...normalde 6 ila 14 kilo almak normal sanirim.. saglikli bebek olsun insalahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…