2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar geçenlerde alt yuksekligi ile ilgili bir arkadaş paylaşım yapmıştı ne oldu o konu bilen var mı?

Benimkide yuksekti. 3 kere yapildi 3ude yuksek. Diger karaciger enzimlerinde de sorun varmis. Gastroenterolojiye gttim sonuclar gec cikiyormus gosteremedim daha. Ama artmiyo cok şükür insallah bi sorun olmaz

D Demet94 canım hiç kafana takma. Ben 5.ayıma girdim ve bi gram bile almadım ama bebeğim çok şükür çok iyi durumda. Kimseye aldırma moral bozmaktan başka birşey yapmıyorlar .bana da doktora gitmiyormusun felan diyipte moralimi bozan oldu ama doktorum bebeğimin iyi durumda olduğunu söylediğinden beri kimseyi dinlemiyorm.

Hic takma soylenenleri kendini ve bebegini strese sokma canım kilo alsan o zamanda soylenirlerdi dinleme duyma agzi olan konuşur şu hassas donemimizde öyle insanlardan uzak tutsun Allahim bizi

Hoşt deseydin. Benm adima tedirgin olmak sana mi dustu deseydin. Disardan bakinca kolay saniolar. Gobegimizde yastik tasimioruz her ani zaten ayri bi sikinti. Bide onlarla mi ugrascaksin. Sana mi dustu de cik

Haklısınız kızlar Allah razı olsun ilaç gibi geldiniz yinee zaten onada doktora Yeni gittim bebeğimin gelişimi önde Ayrıca herkesin fizyolojisi farklıdır sen hamile olunca çok kilo alırsın dedim de insanın içine o vesveseyi koyuyorlar işte bugün epey enerjimi düşürdü

Benim enerjimi dusuren kimseyle gorusmuyorum canim hatta bu konuda esimle ortak hareket ediyoruz. Cidden kesin cozum. Bu hamilelik disinda da benimsedigim bi yaklasimdi ama hamilelikle birlikte iyice pekisti.

Kızlar acil bir şey sormam lazım ilişkiden sonra su geldi sanki benden sizce bebeğin suyu değildir dimi çok korktum doktora gitsem mi ağrım falan yok suyun rengi bulanık pembenin alt tonu gibi sanki
Ay dun aynısı basıma geldi ama benımkı su gibiydi rengi altıma mı kacırdım bilemedim doktora da soramadım

Benim enerjimi dusuren kimseyle gorusmuyorum canim hatta bu konuda esimle ortak hareket ediyoruz. Cidden kesin cozum. Bu hamilelik disinda da benimsedigim bi yaklasimdi ama hamilelikle birlikte iyice pekisti.

aynen biz de bazı insanlardan kaçıyoruz artık. özellikle yakın zamanda doğum yapmış arkadaşlar o ennginn bilgilerini paylaşmak ve benim halimle kıyaslamak için can atıyorlar ama olmaz. hayır yani kanamam olmuş doktor tuvalet harici kalkma demiş kadın bana çık yürüyüş yap öyle yatmak çok sağlıksız ben hamileyken şöyle yaptım böyle yaptım bayıyor resmen.. yememde uykumda duruşumda hatta düşünüşümde bir kusur bulmak için can atıyorlar resmen. ben de öyle olacak mıyım acaba. erkeklerin askerlik kadnların doğum anıları bitmez derler ya

Bu konuyla ilgili çok güzel YouTube videoları da var canım bakıyorum ben de arada. Hevesimiz çok ama ihtiyaca yönelik alışveriş yapmaya çalışmak lazım
Sen de rastgeldiginde paylasirsan sevinirim canim.
Bu arada bebek odasiyla ilgili bende ki son karar su;
Sadece ve sadece besik alacagim buyuyen turlerden degil de dort tarafi korkuluklu olan tiplerden. Bir korkulugu asansorlu ve istendigi zaman cikarilabiliyor.
Odayi da 6 aylik olup kendi odasina alacagim zaman yaparim diye dusundum.
Odayi ne yapicam olayini o zaman dusunurum artik sadece bebek odasinin badanasini bebis dogmadan yapmis olsam yeter.
O kadar cook eksik var ki ve hastane masraflari o bu su derken alip basini gidiyor ki acil olmayan seyleri sonraya ertelemeye karar verdim

Ya azicik empati yetenegi olan insan yapmaz da insanlar cidden cok degisik.
Bunun rahatsizligini yasayan insanlar olarak yapmayacagimizi tahmin ediyorum.
Az oz insan her zaman iyi diye diye gittikce yabaniye bagliyoruz zaten :))[/]

@ugurlu
canım ben de oda işini yaza bıraktım nasipse temmuz ağustos gibi ayırırım odasını. O odaya bir gardrop alacağım sadece, korkuluklu beşik yanımızda duracak odasını yapana kadar. Dün bir hesap yapayım dedim aman aman ufacık şeyler bile çok tuttu. Beşik bulabildin mi bu arada canım istediğin gibi?

Aynen odasini yapacagim zaman da bi gardrop bi de ikeada sifonyer ama ust kismi alt degistirme unitesine cevrilen bisey var onu alicam, bi de tekli bir koltuk koyarim emzirme icin yeter. Odayi insallah haziran gibi hazirlar bebisi odasina atarim.
Ikeanin dusundum ilk basta ama korkulugu asansorlu degil. Benim belim asansorlu korkulugu olmayan bir besige dayanmaz biliyorum koskoca iki fitigim var.
Meltem bebek odasinda bir model begendim. Korkuluk asansorlu ve zannedersem istedigin zaman komple cikarabiliyorsun (bunu sorucam) 70 e 135 cm rahat rahat 3 yasina kadar kullanilir.
Bak linkini atiyorum ama bebek odasi takimlarinda mini model dedikleri tum besikler ayni gibi sadece ufak desen farkliliklari var, hepsine bi bak derim.
Meltem bebek odasini da arastirdigim kadariyla kaliteli dayanikli ve bebek sagligi acisindan guvenilir

http://www.meltemmoduler.com/bebek-odasi/traffic-mini

Çevremdeki bütün anneler muhakkak kendi hamileliğiyle kıyaslayıp anılarında boğuluyor ve boğuyorlar :))) öyle olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…