- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
Kızlar geçenlerde alt yuksekligi ile ilgili bir arkadaş paylaşım yapmıştı ne oldu o konu bilen var mı?
Ben hiç takılmam "doktorum gelişimi çok güzel dedi insallah böyle kilo almadan bitiririm gebeliği" nokta bitti :)
Konuşan her türlü konuşuyor çünkü 3 alsan da konuşur 5 alsan da konuşur karnın çıksa da konuşur cikmasa da :)
Herkes birşeyler söylüyor insanları umursama canım bebeğin gelişiminde sorun olsa doktorun söylerdi iç karnın geniştir.diğer yerlerinden kilo almamanda Harika faydası Yok sonuçta Doğumdan sonra bide vermesi var.ben 5 kilo aldım zaten kışın 7 kilo almıştım insanlar zayıf görmeye alışkın olduğu için çok gereksiz yorumlar yapıyolar.yani kilo Alsanda almasanda illa yapıcak bi yorum bulurlar o yüzden hiççç umursama.
ay çok gıcıklar ya bana da karnın çok büyümüş iri bebek mi diye soruyorlar. hatta biri doğum yakın mı dedi. yuhhh dedim göz var ya. ben direkt kızıp tersliyorum arkadaşım da olsa. hiç tahammül edemem. bekar kızlar hatta erkekler bile daha iyi biliyor uzman oluyorlar. seni çok iyi anlıyorum lutfen üzme kendini
Hic takma soylenenleri kendini ve bebegini strese sokma canım kilo alsan o zamanda soylenirlerdi dinleme duyma agzi olan konuşur şu hassas donemimizde öyle insanlardan uzak tutsun Allahim bizi
Valla hiç umrumda olmaz, o konuşanın kendi cahilliği, okulda bi arkadaşım da hamileliğinin son ayları hala çok iri değildi ki olabilir çok normal, milletin lafını duymaktan iyice bunalmıştı, kimsenin canımızı sıkmaya hakkı yok! Doktor kesiliyor herkes , hiç altta kalma canım yapıştır lafı
Ya boşver canım ben ilk 3ayda sadece max 1 kilo hatta 700 gra filan almıştım bana bile "ayy moralini bozmak gibi olmasın da ilk 3ay hic kilo alınmaz hatta verilir" bile dediler Dinlersen daha cooooook üzülürsün kilo alan da dertli almayan da :) Aa bi de benm annem de 7 aylıkken doktora gittiginde ordakiler dalga mı geçiyorsun sen hamile degilsin demisler o kdar göbüşsüzmüş
Hoşt deseydin. Benm adima tedirgin olmak sana mi dustu deseydin. Disardan bakinca kolay saniolar. Gobegimizde yastik tasimioruz her ani zaten ayri bi sikinti. Bide onlarla mi ugrascaksin. Sana mi dustu de cik
Hicc takma kafana bence zayifliginizi kıskanmıştır töbe yarabbimm yaa...onemli olan bebegin iyi olmasi ...ben normalde kiloluyum benimde hic belli olmadi daha zaten sadece 2 kilo aldim oda bu hafta aldim ...doktorum hic kilo almadan bitirsen senin icin iyi olur dedi tabi bunu ben cok kilolu oldugum icin dedi...normalde 6 ila 14 kilo almak normal sanirim.. saglikli bebek olsun insalahhhh
Haklısınız kızlar Allah razı olsun ilaç gibi geldiniz yineeD Demet94 canım hiç kafana takma. Ben 5.ayıma girdim ve bi gram bile almadım ama bebeğim çok şükür çok iyi durumda. Kimseye aldırma moral bozmaktan başka birşey yapmıyorlar .bana da doktora gitmiyormusun felan diyipte moralimi bozan oldu ama doktorum bebeğimin iyi durumda olduğunu söylediğinden beri kimseyi dinlemiyorm.
3lü tarama testi canım bahsettiğmiz ikili testen sonra yapılıyyor tercıhe baglı yine.Canım bu ne testi afp mom bilmiyorum ben?
Benim enerjimi dusuren kimseyle gorusmuyorum canim hatta bu konuda esimle ortak hareket ediyoruz. Cidden kesin cozum. Bu hamilelik disinda da benimsedigim bi yaklasimdi ama hamilelikle birlikte iyice pekisti.Haklısınız kızlar Allah razı olsun ilaç gibi geldiniz yineezaten onada doktora Yeni gittim bebeğimin gelişimi önde Ayrıca herkesin fizyolojisi farklıdır sen hamile olunca çok kilo alırsın dedim de insanın içine o vesveseyi koyuyorlar işte bugün epey enerjimi düşürdü
İnşallah herkesın basınaGünaydın canım çok güzel darısı başıma inş
Bu konuyla ilgili çok güzel YouTube videoları da var canım bakıyorum ben de arada. Hevesimiz çok ama ihtiyaca yönelik alışveriş yapmaya çalışmak lazımKizlar boyle bi topic buldum uygun zamanda hepsini okuyayim diyorum, belki siz de bakmak istersiniz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...dugunuz-kullanmadiginiz-seyler.510496/page-21
Ay dun aynısı basıma geldi ama benımkı su gibiydi rengi altıma mı kacırdım bilemedim doktora da soramadımKızlar acil bir şey sormam lazım ilişkiden sonra su geldi sanki benden sizce bebeğin suyu değildir dimi çok korktum doktora gitsem mi ağrım falan yok suyun rengi bulanık pembenin alt tonu gibi sanki
Benim enerjimi dusuren kimseyle gorusmuyorum canim hatta bu konuda esimle ortak hareket ediyoruz. Cidden kesin cozum. Bu hamilelik disinda da benimsedigim bi yaklasimdi ama hamilelikle birlikte iyice pekisti.
Sen de rastgeldiginde paylasirsan sevinirim canim.Bu konuyla ilgili çok güzel YouTube videoları da var canım bakıyorum ben de arada. Hevesimiz çok ama ihtiyaca yönelik alışveriş yapmaya çalışmak lazım
Ya azicik empati yetenegi olan insan yapmaz da insanlar cidden cok degisik.aynen biz de bazı insanlardan kaçıyoruz artık. özellikle yakın zamanda doğum yapmış arkadaşlar o ennginn bilgilerini paylaşmak ve benim halimle kıyaslamak için can atıyorlar ama olmaz. hayır yani kanamam olmuş doktor tuvalet harici kalkma demiş kadın bana çık yürüyüş yap öyle yatmak çok sağlıksız ben hamileyken şöyle yaptım böyle yaptım bayıyor resmen.. yememde uykumda duruşumda hatta düşünüşümde bir kusur bulmak için can atıyorlar resmen. ben de öyle olacak mıyım acaba. erkeklerin askerlik kadnların doğum anıları bitmez derler ya
canım ben de oda işini yaza bıraktım nasipse temmuz ağustos gibi ayırırım odasını. O odaya bir gardrop alacağım sadece, korkuluklu beşik yanımızda duracak odasını yapana kadar. Dün bir hesap yapayım dedim aman aman ufacık şeyler bile çok tuttu. Beşik bulabildin mi bu arada canım istediğin gibi?Sen de rastgeldiginde paylasirsan sevinirim canim.
Bu arada bebek odasiyla ilgili bende ki son karar su;
Sadece ve sadece besik alacagim buyuyen turlerden degil de dort tarafi korkuluklu olan tiplerden. Bir korkulugu asansorlu ve istendigi zaman cikarilabiliyor.
Odayi da 6 aylik olup kendi odasina alacagim zaman yaparim diye dusundum.
Odayi ne yapicam olayini o zaman dusunurum artik sadece bebek odasinin badanasini bebis dogmadan yapmis olsam yeter.
O kadar cook eksik var ki ve hastane masraflari o bu su derken alip basini gidiyor ki acil olmayan seyleri sonraya ertelemeye karar verdim
Aynen odasini yapacagim zaman da bi gardrop bi de ikeada sifonyer ama ust kismi alt degistirme unitesine cevrilen bisey var onu alicam, bi de tekli bir koltuk koyarim emzirme icin yeter. Odayi insallah haziran gibi hazirlar bebisi odasina atarim.@ugurlu
canım ben de oda işini yaza bıraktım nasipse temmuz ağustos gibi ayırırım odasını. O odaya bir gardrop alacağım sadece, korkuluklu beşik yanımızda duracak odasını yapana kadar. Dün bir hesap yapayım dedim aman aman ufacık şeyler bile çok tuttu. Beşik bulabildin mi bu arada canım istediğin gibi?
Çevremdeki bütün anneler muhakkak kendi hamileliğiyle kıyaslayıp anılarında boğuluyor ve boğuyorlar :))) öyle olmak istemiyorumaynen biz de bazı insanlardan kaçıyoruz artık. özellikle yakın zamanda doğum yapmış arkadaşlar o ennginn bilgilerini paylaşmak ve benim halimle kıyaslamak için can atıyorlar ama olmaz. hayır yani kanamam olmuş doktor tuvalet harici kalkma demiş kadın bana çık yürüyüş yap öyle yatmak çok sağlıksız ben hamileyken şöyle yaptım böyle yaptım bayıyor resmen.. yememde uykumda duruşumda hatta düşünüşümde bir kusur bulmak için can atıyorlar resmen. ben de öyle olacak mıyım acaba. erkeklerin askerlik kadnların doğum anıları bitmez derler ya
Akasyanin paylasimlari eglenceli oluyo zaten :) Denk gelmemistim seyredeyimBu videoyu çok keyifle izlemiştim ben :) "sen şimdi böyle rahatsın ama bebek doğunca mahvolacaksın kulübü"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?