2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Tekstil urunu ozelliklerini belirttigine gore yatak ve yatak koruyucu takimlar da icinde bunda galiba.
Evet biraz pahalilar ama gecici sure kullanmayi dusunmedigim icin uzun sureli kullanima uygun dayanilirlikta olmasi lazim. Oteki turlu daha pahaliya cikabilir bile. Zaten yerinde gormeden almam. Alacagim zaman buna da bakayim. Ben de tesekkur ettim canim boyle paylasimlar guzel fikir oluyo

Benimkide yuksekti. 3 kere yapildi 3ude yuksek. Diger karaciger enzimlerinde de sorun varmis. Gastroenterolojiye gttim sonuclar gec cikiyormus gosteremedim daha. Ama artmiyo cok şükür insallah bi sorun olmaz

Peki neden oluyormuş canım bi açıklama yaptılar mi ya da şunu yeme bunu yeme gibi bir şeyler dediler mi

herkes günaydın ,
dün oğlumuzu gördük .
1 aydır görmeyip , nasıl acaba diye düşünüyordum.
büyümüş 18 cm olmuş doktora giden herkes güzel haberlerle gelsin inş
çok sevindim canım ..biz de pazartesi görücez inşallahh.. 5 haftadır görmüyoruz oğlumuzu, kocaman olmuştur artık.. tekmelerini kuvvetli hissediyorum çünkü

Sallanabilir bir beşik almanizi tavsiye ederim bazi bebekler sallanmadan uyumuyor

çok sevindim canım ..biz de pazartesi görücez inşallahh.. 5 haftadır görmüyoruz oğlumuzu, kocaman olmuştur artık.. tekmelerini kuvvetli hissediyorum çünkü

ben daha hissediyorum yaaa , bugun 19. haftaya girdik
doktor bana 10 güne kadar hissedersin dedi

ama 5 hafta sonra görüceksen inanılmaz heyecanlanıcaksın , insan özlüyor valla

ben daha hissediyorum yaaa , bugun 19. haftaya girdik
doktor bana 10 güne kadar hissedersin dedi

ama 5 hafta sonra görüceksen inanılmaz heyecanlanıcaksın , insan özlüyor valla
özlemez mi yaa, çok özlüyorum hem de.. tepiklyeceği zamanları bekliyorum bazen, konuşuyorum, tepki veriyor dr un dediği gibi canım sen de hissedersin bu aralar, sıkı dur

günaydın ,
meltemde bazı modeller çok güzel gerçekten
bebek odası ve karyolası araştırmalarım sonucu şu sonuca vardım.
ister mini ister buyuyen beşik olsun bebeğin yatma yeri hep aynı 70*130
ben buyuyen beşik düşünmüyorum bile.
yatağın kapladığı alan yerine bebişin oynama alanı alanı daha geniş olsa diyorum.

Ay dun aynısı basıma geldi ama benımkı su gibiydi rengi altıma mı kacırdım bilemedim doktora da soramadım
Kanama olsa bile normal dedi doktor rahim ağzı damarlardan çok zengin olabilir korkma dedi önemli olan durduk yere sancılı kanama canım Rabbim bizi ve yavrularımızı korusun inşallah

Gunaydın arkadaslar sıze bır sorum olacak dun aıle hekımıme gıttım kan ve ıdrar testı ıcın. Aksama dogru benı aradı ıdrarda cok dusuk mıktarda proteın (1+yazıyor) oldugunu ama tansıyon ve odem olmadıgı ıcın cıddıye alınmasına gerek olmadıgını yıne de benı takıp eden dogum doktoruna sonucu bıldırmemın uygun olacagınk soyledı benı bır telas aldı sızlerden boyle bırsey yasayan oldu mu

evet kendime göre bir zayıf anne daha buldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…