2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gunaydin arkadaslar.16.haftam da 3.lu tarama yapildi.daha once ki gebeliklerdw yaptirmamistim.sonucu 4 gun once dr gosterdim.1:50 oraninda supheli down sendrom lu olabilir dedi.prenal test onerdi.sok yasadim resmen boyle bi durumla karsilasan var mi.birde 17 haftam da kanamam oldu su anda hala kahve rengi lekelenmem var. Tatil de oldugumuzdan takip edemiyorum böyle sorun yasayan var mi

Hsrkese gunaydin hanimlaar

Sallanabilir bir beşik almanizi tavsiye ederim bazi bebekler sallanmadan uyumuyor
Bunu not aliyorum canim cok sagol

Biz kiradayiz ve buyuyen tip besikler cok hantal. Ikeadakiler 60 a 120 yanlis hatirlamiyorsam eger. Arkadasimin cocugu 4 yasina geliyor hala buyuyen tip besigi buyutme geregi gormedi. Hele bi o kadar buyusunler de o zaman dusunulur

Çevremdeki bütün anneler muhakkak kendi hamileliğiyle kıyaslayıp anılarında boğuluyor ve boğuyorlar :))) öyle olmak istemiyorum

En çok da kaynanam ve dört cadı görümcem. Allahım ne yükler kaldırmışlar odunlar taşımışlar falan filan..

Yok ya ben böyle olamam kesinlikle

Günaydın güzel annelerrr!

2 gün önce midemin sağ tarafında bir acıyla uyandım. Yaklaşık 1 saat sürdü, geçti. Dün gece de sağımdan soluma dönerken sol kasığımda çok kötü bir acı hissettim. Makasla etimi koparıyorlar gibi. 5 dk sürdü geçti. Sabah da çok yoğun akıntım oldu. Neler oluyoooor, böyle şeyler yaşayan var mı?

Beşiğimiz nasıl kızlar sipariş verdim sallanmıyor sizce doğru bir tercih midir görüntüsü hoşuma gitti daha sonrada sedir olarak kullanılabiliyormuş resimde solgun gibi ama gerçekte renkler canlı

Çok guzelmişş güle güle kullansın prensesin.

Öndeki koruyucuyu içe takılacak herhalde. Bir de ayağa kalkınca en üst ahşap kısımlara koruyucu bir şey satılıyor ondan koyarsın kuzenimin bebişi ilk dişini o kenarlarda kaybetti. Beşiğin içinde zıplarken ağzını tahtaya vurmuş.

Bir video izlemiştim.

Bahsettiginiz idrarda protein kacagi ile alakali. Ama burada doktor cok fazla protein kacaginin olmasi sonucu bir risk soz konusu diyor, o yuzden bence siz endise etmeyin.

Beşiğimiz nasıl kızlar sipariş verdim sallanmıyor sizce doğru bir tercih midir görüntüsü hoşuma gitti daha sonrada sedir olarak kullanılabiliyormuş resimde solgun gibi ama gerçekte renkler canlı

Yaaa cok tatli. Insanin kiz dogurasi geliooo

Tam 3 beden büyüdü inanamıyorum ya babaanne sütyeni aldım bol bol
benim göğüslerim de büyüdü ama çok değil. hatta karnım bile daha belli olmuyor dışardan. hele sabahları hiç yokgeçen bebekle ilgili bişey almıştım bi arkadaşım aaa sen hamile misin dedi , evet dedim 19 haftalık.. küçük çaplı şok yaşadı. herkes hamile değilim sanıyor. halbuki 3.5 kilo aldım ama ne bileyim

Yani orasi ole tabi. Millet ikiz doguruyo normal yolla
devlet hastanelerinde doğuma hazırlık kursları oluyor ücretsiz, inanılmaz rahatlatıcı bir kurs tavsiye ederim. özel hastanelerinde oluyor ama onlar devşlet gibi değil biraz sezaryan yanlısı bir yaklaşım varmış

aynen çok hantallar , buyuyunce 14 yaşına kadar yatarmış.
14 yıl sonra ne olur bilinmez ben bu kadar uzun vadeli plan yapmıyorum :)

benimde toplamda 3,5 kilo oldu , 2 haftadır karnım belli oluyor , önceden ayva göbekti :)

ama hamile kaldığımdan beri göğüsler büyüyor :)

Kizlar hamileliginde fazla kilo alan arkadaslarim kilo artislarinin 5. aydan sonra hizlandigini soyluyorlar. Aman biz de 5. ayimiza geldik, bu donemlere dikkat edelim! Saglikli beslenelim, boş kalorili gidalara prim vermeyelim. İnsaallah hamileligimizi 9-10 kilo ile tamamlariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…