insaAllah canımGüzel haberlerle gel canım
Canım benim 2 ki testimin sonucunda 1:39 çıktı . Bana da herkes amniosentez ya da yurtdışına kan testi göndermemi önerdi . Ama 3 ayrı doktorda bebeğin çok sağlıklı olduğunu ve bu testlerin sadece oran testleri olduğunu söyledi . Ankara da perinatolog a bile gittim . Hep aynı şeyler . Ha sonuç olarak ne mi yaptık . Doktorlarım hiç önermediği için amniosentez yaptırmadım . Yurtdışına kan testi de sıkıntılı gelse bile yine amniosentez yaptırmamı söylediler o yüzden onu Da yaptırmadım . Ben ayrıntılı ultrasonu bekliyorum canım eğer orda da risk görünürse bu çareleri deneyeceğim ama içimde bebeğin sağlığı ile ilgili hiç kötü his Yok . Sen sadece bebeğine güven annesi . Ha bunları kolay söylemiyorum . Günlerce ağladım , kendimi kahrettim , bazen isyan Bile ettim ama alıştım sonrasında . Şahsi fikrim ayrıntılıyı beklemenden yana ama sen bilirsin .Gunaydin arkadaslar.16.haftam da 3.lu tarama yapildi.daha once ki gebeliklerdw yaptirmamistim.sonucu 4 gun once dr gosterdim.1:50 oraninda supheli down sendrom lu olabilir dedi.prenal test onerdi.sok yasadim resmen boyle bi durumla karsilasan var mi.birde 17 haftam da kanamam oldu su anda hala kahve rengi lekelenmem var. Tatil de oldugumuzdan takip edemiyorum böyle sorun yasayan var mi
1de canım gidip gelince anca rahatlarim sanırım Allahin izniyle sorun cikmicak ama doktordan duyana kadar rahatlamam zor gibi simdi benimde 1 ay beklicem tekrar görmek icin ayy birde son aylarda daha zor gecicek bize zaman kucağımiza alma heyecaniyla sağlıkla o günlere gelelim insaAllahCanımmmm kaçtaydı randevun? Hiçbir sorun yok, rahatla.. Güzel haberlerini bekliyoruz. Benim daha oğluşumu görmeme 20 gün var. Geçmiyor günleeeeeeeeeeer
Sağlıkla gelsin canım bir oglun bir kızın masaAllah hayırla sağlıkla büyüsünler sıra bende ve coook heyecanlıyımbenim cinsiytim belirginlesti xanim kiz bebek geliyo
Bende arada yumurta yiyorum canim haftad 3-4tur ceviz yiyorum süt içiyorum meyve yemeye çalışıyorum ama bana bebegim grami haftasina göre azmis gibi geliyor niye bilmiyorum öyle hissettim en son gitmemde birseyleri eksik yapıyorum galiba arada et tavuk falanda yiyorum yemeklerin icinde aklima gelenler bunlar muz ve maden suyu faydaliymis bir ara yedim ictim sonra bıraktım almadim tekrar yeniden baslamam gerek
Ben çok iyi beslendiğimi düşünmüyorum canım. Günü kurtarıyorum gibi aslında içim almıyor hala ve üzülüyorum bu duruma.
Bir 15 gün öncesine kadar bulantılardan doğru düzgün bir şey yiyemiyorum zaten, şimdi de öyle çok düzenli beslendiğim söylenemez.. Önceye göre sadece meyveyi daha fazla yiyorum galiba.. Ama süt ürünleri konusunda eksiğim var..
615 dedi Kent.. Benim özel sigorta olduğu için fiyat konusuna çok takılmadım ama aslına bakarsan çok fazla bu fiyat.. Eğer yanlış anlamadıysan oradaki muayeneye gittiğim Dr um yapacak detaylıyı da, Orçun Sezer yani.. Telefonda konuştuğum kız, doktorlarımız kendileri yapıyor dedi çünkü..
Bundan önceki 2 muayeneye de ona gitmiştim, o muayenelerde de renkli ultrasonla da bakıyordu hep..
Ben her gün daha fazla süt tüketmeye başladım. Tek içimlik sütlerden aldım üşenmiyorum artık.. Diyetisyenim her gün sarısıyla yumurta ye demişti. Balık yiyemiyorum onun yerine ceviz yiyorum her gün. Bir iki porsiyon meyve yiyorum. Eşim köylerden pestil dut kurusu yaban mersini pekmez gibi şeyler alıyor onlardan yiyorum az az. Ama ana öğünlerimi iyi yiyemiyoum sıcaklardan.. Bir de yazın sebze çeşidi az hep aynı şeyleri yemekten bıkıyor insan. Sıcaktan çorba da içilmiyor. kurubaklagiller ve pilavlar da ağır geliyor. Eşim de benim gibi iştahsız bu aralar. Valla yine de 5 kilo aldım. Diyetisyenim ilk üç ay kalori arttırımına gerek yok sadece diyetine yumurta ekle demişti. İkinci üç ay da günlük aldığın 2000,kalorine 500 kalori ekle demişti. kaç aydır da gitmedim diyetisyene havalar serinleyince gidicem..
hanımlar benim çok şükür mide bulantım felan hiç olmadıBenim beslenmem ilk günden değişmedi hiç bulantim olmadı çok şükür ekmek fazla tuketmiyorum bu sıcaklarda sürekli ayran çorbası ve karpuz arada dondurma yiyorum cerezlerle aram yok ama haftada 3 kere yemeye çalışıyorum 18+4 oldum 2.5 kilo aldım 54 kiloyum inş bebeklerimiz sağlıklı ve tombik olur
benim cinsiytim belirginlesti xanim kiz bebek geliyo
ayy bende canımGünaydin kizlar
Benim gibi sürekli kötü rüya gören varmi hamilelikten mi bu durum bilmiyorum ama hergece kabuslar hergece kabuslar ve hepsi bebegimle ilgili dile getirmek istemiyorum ..acaba normal mi
Yaaa sorma bende hergece hergece hersabah mutsuz uyanıyorum ..hamilelikten demekayy bende canım
hamilelikten dolayıymış
ben her gece bebeğimi kaybediyorum malesef rüyamda
Günaydin kizlar
Benim gibi sürekli kötü rüya gören varmi hamilelikten mi bu durum bilmiyorum ama hergece kabuslar hergece kabuslar ve hepsi bebegimle ilgili dile getirmek istemiyorum ..acaba normal mi
Hatirladigim kadariyla sen de bircok tup bebek denemesinden ve uzun yillardan sonra hamile kalmistin.Günaydin kizlar
hayırlı olsun canımmbenim cinsiytim belirginlesti xanim kiz bebek geliyo
Evet 6 tup bebek 9 yil sonra kendi kendine gelen bebegim 5 aylik oldu ama ben hala inanmakta zorluk cekiyorum kaybetme korkusu bin kat daha fazla bende galiba ...yarin ayrintiliya gidicem bakalim insalahh hersey yolundadir ..ara ara pît pit lar hissediyorum sanirim ama tam emin degilim halaaa tekmeleri bi hissetsem rahatlarmiyim ki acabaaaHatirladigim kadariyla sen de bircok tup bebek denemesinden ve uzun yillardan sonra hamile kalmistin.
Bu yuzden korkularimiz da daha fazla oluyo canim gayet normal.
bebişini hisseden annelerr bir sorum olacak.. bebeğimi bazen sağda bazen solda hissediyorum sürekli yer mi değiştiriyor ?. eğer öyleyse çok hareketli bizimki
bebişini hisseden annelerr bir sorum olacak.. bebeğimi bazen sağda bazen solda hissediyorum sürekli yer mi değiştiriyor ?. eğer öyleyse çok hareketli bizimki
Canım bence gayet iyi düzenli ve sağlıklı saydiklarin sütü rahatsız etmiyorsa yatmadan önce icersin ılık olarak yumurtada haftada 3-4se yine iyi proteini baska besinlerden aliyorsan öyle dengelenir yarasin oglusuna insaAllahhanımlar benim çok şükür mide bulantım felan hiç olmadı
sabah kahvaltıda ekmek arası birşeyler atıştırıyorum yada simit ayran yapıyorum
öğlene kadar ara öğün olarak kuru yemiş yiyorum
öğlen çalıştığım için 4 çeşit yemek çıkıyor biride kesin yoğurtlu oluyor
yemekten sonra mesai bitimine kadar ki ara öğünümde meyve
onu bol bol yiyorum
akşam yemeğinde aslında daha çok zeytinyağlı tercih ediyorum
sonra eğer gün içerisinde az yoğurt yemişsem bir kase daha yoğurt yiyorum
öyle pasta börek tatlı hiç aram yok
heleki tatlı birşeyler hiç canım çekmiyor
ama süt hiç içmiyorum yumurtada arada yiyorum
hadi canim sira sende. senden de gelsin guzel haberler.Günaydınn cok heyecanlıyım saatler kaldı minigimi görmeye bir yandan da endişeleyim hayirlisiyla güzel haberlerle atlatiyim insaAllah
Tam 3 beden büyüdü inanamıyorum ya babaanne sütyeni aldım bol bol
aman tika kulaklarini canim. ben hic duymuyorum bile soylenenleri. duymayinca tinlamayjnca daha da sinir oluyolar.En çok da kaynanam ve dört cadı görümcem. Allahım ne yükler kaldırmışlar odunlar taşımışlar falan filan..
Yok ya ben böyle olamam kesinlikle
evet oglum her ne kadar erkek istese de kiz fikrine alismasi gerek. Allahim omurlerini bahtlarini guzel eylesin.Sağlıkla gelsin canım bir oglun bir kızın masaAllah hayırla sağlıkla büyüsünler sıra bende ve coook heyecanlıyım
sorma canim uzerimizden yuk kalkti sanki.Ayyyy maşallah canim.ya çok sevindim.:2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?