2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bebişini hisseden annelerr bir sorum olacak.. bebeğimi bazen sağda bazen solda hissediyorum sürekli yer mi değiştiriyor ?. eğer öyleyse çok hareketli bizimki
Ben gobek deligimin alt kısımlarnda hissediyorum canım gerginlik agri olursa ilk zamanlr sagdaydi büyüdü oraya geçti doktorda bakarken ordan bakti geçen emin oldum bebisimin orda olduğundan

Peki neden oluyormuş canım bi açıklama yaptılar mi ya da şunu yeme bunu yeme gibi bir şeyler dediler mi

Net bisey diyemediler canim. Ben cok cikartiyordum gunde kac yere yiyorsam hepsi gidiyordu belki ondandir dediler.

Simdi sonuclar cikinca belki kesin konusabilirler. Boyle yüksek olanlarda kaşıntı da olurmus bende yok Allahtan. Belki önemsiz birseydir inşallah

Bak benim de bi ara endiselerim fazlaydi. Ne zaman aklima kotu seyler gelse baska bi ise honeldim ucurdum kafamdan kotu dusunceleri ki ben senin kadar ugrasmamama ragmen psikolojim cok bozulmustu. Sen Allah bilir ne sikintilar cektin.
Bu endiseler normal ama bunlara kaptirmadan hemen icinden cikmak icin yontemler kesfetmek lazim.
Bak artik 20. haftalar geride kaliyo en tehlikeli zamanlar gecti. O bebis sana ummadigin zamanda geldi ve sana siki siki tutundu annesi bundan sonra da hic birakmayacak insallah

insaAllah canım vakit azaldikca heyecanim artıyor
Erkekler erkek kizlar kiz kardes istiyor genelde ama eminim dogunca kiskanicak bile olsa cok sever kız olmasini umursamaz masumiyetliklerini yerim onları bende bazen ikinciyi dusununce icim kıpır kıpır oluyor simdiden Allahim nasip eder insaAllah o günleri görmeyi

İnşallah canım. Yaz yine olur mu

Tansiyon ne durumda peki senin

sibel_ahmet cok sevindim senin adina hayirli olsun. Ben bi daha erkek geliyo dedigimde insanlar ocu gibi bakiyor :)))
insanlar ne kadar alem ya ilk olsun diye basinin etini yerler ikinci olur cinsiyetine laf ederler hamile olana kadar sinirimi cok bozdular ikinci içinde basimi yicekler en iyisi takmamak mümkün olduğu kadar

Ben gobek deligimin alt kısımlarnda hissediyorum canım gerginlik agri olursa ilk zamanlr sagdaydi büyüdü oraya geçti doktorda bakarken ordan bakti geçen emin oldum bebisimin orda olduğundan
bzen göbek deliğimin al tarafında da oluyor , demek ki neresi olursa yapıştırıyor tekmeyi

insanlar ne kadar alem ya ilk olsun diye basinin etini yerler ikinci olur cinsiyetine laf ederler hamile olana kadar sinirimi cok bozdular ikinci içinde basimi yicekler en iyisi takmamak mümkün olduğu kadar
benim de hep cinsiyetini sordular, kız olcak bence dediler, hayırlısı olsun diyordum .. erkek olacağını öğrenince kimse bişey sormaz oldu , ilginç ya

bebişini hisseden annelerr bir sorum olacak.. bebeğimi bazen sağda bazen solda hissediyorum sürekli yer mi değiştiriyor ?. eğer öyleyse çok hareketli bizimki
canim bazen ayagini hissedersin bazen kolunu. bazen kafasini ozellikle son aylarda. yer degistirirler. hele sonaylarda gerildikce ayagini bile disaridan hissedeceksin.

Ben az once detayli usg yaptirdim ve cift plesantam varmis bi sıkınti yaratmiyormus cift yonlu besleniyormus tosunum kendi druma gidince sorucam bakalim.
ilk d3fa duydum canim. hadi bakalim gelsin tosuncuk.

sibel_ahmet cok sevindim senin adina hayirli olsun. Ben bi daha erkek geliyo dedigimde insanlar ocu gibi bakiyor :)))
ben erkege aliatirdiydim kendimi. gerci erkek olsun istiyodum oglumdan dolayi ama icimden de kiz gciyodu. Allahim hayirlisinu versin.saglikli bir sekilde.

oyle canim.simdi babamizi aradik. elinden tutup markete goturecem diyo kardesimj

Zayifsan belli olmaz canım benimde cok belli değil ama göğüsler fena

ayy o günleri çok merak ediyorum, ilk gebeliğim olduğu için bazen tekmeleyince istemsiz bi sıçrama oluyor , yerim onun ellerini ayaklarını ben

Yoğurt yiyorsun süte gerek yok canım hem süt gaz yapıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…