- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 113
- 32
Bu videoyu çok keyifle izlemiştim ben :) "sen şimdi böyle rahatsın ama bebek doğunca mahvolacaksın kulübü"
Çevremdeki bütün anneler muhakkak kendi hamileliğiyle kıyaslayıp anılarında boğuluyor ve boğuyorlar :))) öyle olmak istemiyorum
En fazla 10 a 6 oldu canim her zaman düşük oluyor. O konuda rahatim.
4lu test istedi doktor yaptrdm bende daha sonuç cikmadi ama yaptrdgma cok pisman oldum ya kötü sonuç alirsam diye
iyi canım maşallah tansiyon
yok yok kötü düşünme iyi çıkar inşallah
Hahaha iyi fikir canım moral bozuculara bir ders olur hemKesinlikle ben de buna cok takmış durumdayım şu anda Allahtan cevremde cok fazla degiller ama daha fazla olsalar herhalde hepsini yolardım
Deli oluyorum ya hayır hic gaz sıkıntısı yaşamayan bebek yok mu var hic uyku sıkıntısı yaşamayan gece ağlamayan var mı var kusmayanı da cok uslu duranı da var o zaman niye iyi olanlara heveslendirmek yerine tam tersine odaklanıp uzuyolar. Ama benim ahdım oldu artık :) normalde topuklu giymeyen biriyim artık diyorum ki cocugum biraz büyüsün ayağımda topuklu artist giyinip çıkıcam süslü puslu gezdiricez eşimle alın diycem hani nooooooğoooooldu bizim o iş?
Bende ilk duydum dr neden olduguna dair bisi demedi ozeldeki druma gidince sorucam bi arkadasim ikizdi biri gelismedi diyor da artik.İlk defa duyuyorum canim bunu bebeğin daha iyi gelisir belki de boyle olunca
insanlar ne kadar alem ya ilk olsun diye basinin etini yerler ikinci olur cinsiyetine laf ederler hamile olana kadar sinirimi cok bozdular ikinci içinde basimi yicekler en iyisi takmamak mümkün olduğu kadar
canim bazen ayagini hissedersin bazen kolunu. bazen kafasini ozellikle son aylarda. yer degistirirler. hele sonaylarda gerildikce ayagini bile disaridan hissedeceksin.
ilk d3fa duydum canim. hadi bakalim gelsin tosuncuk.
ben erkege aliatirdiydim kendimi. gerci erkek olsun istiyodum oglumdan dolayi ama icimden de kiz gciyodu. Allahim hayirlisinu versin.saglikli bir sekilde.
oyle canim.simdi babamizi aradik. elinden tutup markete goturecem diyo kardesimj
Hahaha iyi fikir canım moral bozuculara bir ders olur hemkötü örnekleri ballandıra ballandıra anlatmalarını hele hiç anlamıyorum.
benim de hep cinsiyetini sordular, kız olcak bence dediler, hayırlısı olsun diyordum .. erkek olacağını öğrenince kimse bişey sormaz oldu , ilginç ya
Ben 5 aylik bebeğimi kaybettiğimde öyle kötü şeyler anlattilar ki hala aklimdan cikmiyor. Hatta biri bana teselli vermek icin yeğeninin canliyken doğumda bebeğin çıkmadığı icin kafasini kopartmak zorunda kaldiklarini bile anlattilar. İnsanlar gerçekten cok acimasiz olabiliyor. Baska bebeklerin ölüm haberini alinca kendi acımin dinecegini saniyorlar
Biz güzel anneler olarak her şeyimizi sıkıntısız atlatıcaz canımHele bi de kotu dogum anıları yok mu oyle astronomik oyle astronomik ki alenen korkulu ruya yaa teyzecim niye anlatıyosun beyyle seylerr :) bi tanesini çok sevdim ama sancı flan çekmeden suyu gelmis hastaneye gitmis ay dur tuvaletim geldi deyip kalkarken portakal gibi bisey cıktı diyo meger bebegin kafasıymıs gel opem teyze nasıl guzel bir anıdır insallah benm de öylesine kolay öylesine dikişsiz olur dedim ah canm teyzem
benim kızım var şimdi de kız bekliyoruz hayırlısıyla :) öğrenen OLSUN ile başlayan ve içinde teselli olan cümleler kurmaya başlıyor deli oluyordum artık cinsiyeti sorana abartı bir heyecanla "yineee kızım olacak çok şüküüürrr " diye söylüyorum çünkü kalp kırmak istemiyorum ama malum sabır sabır nereye kadar... ben Allahtan kızıma kardeş nasip etsin istedim Allahımda nasip etti cinsiyet anlaşması yapmadık .... sadece hayırlısını diledik ... verdiğine bin şükürbenim de hep cinsiyetini sordular, kız olcak bence dediler, hayırlısı olsun diyordum .. erkek olacağını öğrenince kimse bişey sormaz oldu , ilginç ya
ben geçen gün heidi (çizgi film ) yürüyemeyen arkadaşı yürüdü ona ağladım :) :) :) zaten sulu gözlüyümdür artık geldiğim noktayı düşününKızlar bu ara herseye ağlayasım geliyor sizde de oluyor mu böyle seyler. Korku filmi izlerken orda ölenlere bile ağlıyorum eşim de şaşkın şaşkın bana bakiyor
manyaklarBen 5 aylik bebeğimi kaybettiğimde öyle kötü şeyler anlattilar ki hala aklimdan cikmiyor. Hatta biri bana teselli vermek icin yeğeninin canliyken doğumda bebeğin çıkmadığı icin kafasini kopartmak zorunda kaldiklarini bile anlattilar. İnsanlar gerçekten cok acimasiz olabiliyor. Baska bebeklerin ölüm haberini alinca kendi acımin dinecegini saniyorlar
Aslimda surekli yer degistirmio. Ama 15 16 cm oldular. O yuzden iki tarafta da hissedebilirsinbebişini hisseden annelerr bir sorum olacak.. bebeğimi bazen sağda bazen solda hissediyorum sürekli yer mi değiştiriyor ?. eğer öyleyse çok hareketli bizimki
sagol canim..sibel_ahmet canım gözün aydın. Sağlıkla, mutlulukla gelsin minik prensesin :)
S selifor güzel haberlerini bekliyoruz canım az kaldı :)
sagol canimHayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inş
hadi senden haber bekliyorum bendeYola çıktım heyecan dorukta çıkınca yazıcam insaAllah testin sonucundan iyi haberler alicam ve cinsiyetini ogrenmis olarak gelicem Allahin izniyle amin
Ilk defa duyuyorum. Doktor kotu bisi demediyse demekki iyi bisey:) tosun yesin.yesin buyusunBen az once detayli usg yaptirdim ve cift plesantam varmis bi sıkınti yaratmiyormus cift yonlu besleniyormus tosunum kendi druma gidince sorucam bakalim.
Amiiin amin mumkunse bana da ♡♡Hele bi de kotu dogum anıları yok mu oyle astronomik oyle astronomik ki alenen korkulu ruya yaa teyzecim niye anlatıyosun beyyle seylerr :) bi tanesini çok sevdim ama sancı flan çekmeden suyu gelmis hastaneye gitmis ay dur tuvaletim geldi deyip kalkarken portakal gibi bisey cıktı diyo meger bebegin kafasıymıs gel opem teyze nasıl guzel bir anıdır insallah benm de öylesine kolay öylesine dikişsiz olur dedim ah canm teyzem
İnşallah canım senin oğluşun nasıl büyümüş mü :)
Ya hu bende korktum valla dun bıraz hareket edince rahatladım sonraKanama olsa bile normal dedi doktor rahim ağzı damarlardan çok zengin olabilir korkma dedi önemli olan durduk yere sancılı kanama canım Rabbim bizi ve yavrularımızı korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?