2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu videoyu çok keyifle izlemiştim ben :) "sen şimdi böyle rahatsın ama bebek doğunca mahvolacaksın kulübü"

Çevremdeki bütün anneler muhakkak kendi hamileliğiyle kıyaslayıp anılarında boğuluyor ve boğuyorlar :))) öyle olmak istemiyorum

Kesinlikle ben de buna cok takmış durumdayım şu anda Allahtan cevremde cok fazla degiller ama daha fazla olsalar herhalde hepsini yolardım

Deli oluyorum ya hayır hic gaz sıkıntısı yaşamayan bebek yok mu var hic uyku sıkıntısı yaşamayan gece ağlamayan var mı var kusmayanı da cok uslu duranı da var o zaman niye iyi olanlara heveslendirmek yerine tam tersine odaklanıp uzuyolar. Ama benim ahdım oldu artık :) normalde topuklu giymeyen biriyim artık diyorum ki cocugum biraz büyüsün ayağımda topuklu artist giyinip çıkıcam süslü puslu gezdiricez eşimle alın diycem hani nooooooğoooooldu bizim o iş?

Kızlar bu ara herseye ağlayasım geliyor sizde de oluyor mu böyle seyler. Korku filmi izlerken orda ölenlere bile ağlıyorum eşim de şaşkın şaşkın bana bakiyor

Hahaha iyi fikir canım moral bozuculara bir ders olur hem kötü örnekleri ballandıra ballandıra anlatmalarını hele hiç anlamıyorum.

İlk defa duyuyorum canim bunu bebeğin daha iyi gelisir belki de boyle olunca
Bende ilk duydum dr neden olduguna dair bisi demedi ozeldeki druma gidince sorucam bi arkadasim ikizdi biri gelismedi diyor da artik.

insanlar ne kadar alem ya ilk olsun diye basinin etini yerler ikinci olur cinsiyetine laf ederler hamile olana kadar sinirimi cok bozdular ikinci içinde basimi yicekler en iyisi takmamak mümkün olduğu kadar

Hic sorma vah vahlar tuh tuhler saglikli olsun yeter diyorum yinede susmuyorlar.

Aynen hayirlisi bakalim sagolasin

Hahaha iyi fikir canım moral bozuculara bir ders olur hem kötü örnekleri ballandıra ballandıra anlatmalarını hele hiç anlamıyorum.

Hele bi de kotu dogum anıları yok mu oyle astronomik oyle astronomik ki alenen korkulu ruya yaa teyzecim niye anlatıyosun beyyle seylerr :) bi tanesini çok sevdim ama sancı flan çekmeden suyu gelmis hastaneye gitmis ay dur tuvaletim geldi deyip kalkarken portakal gibi bisey cıktı diyo meger bebegin kafasıymıs gel opem teyze nasıl guzel bir anıdır insallah benm de öylesine kolay öylesine dikişsiz olur dedim ah canm teyzem

benim de hep cinsiyetini sordular, kız olcak bence dediler, hayırlısı olsun diyordum .. erkek olacağını öğrenince kimse bişey sormaz oldu , ilginç ya

bu insanlar öyle benim eltilerim cinsiyeti belli değilken Kız deyip durdular... Hoş eşimin erkek istediğini bildikleri halde kız için dua ettiler yanımızda. Cinsiyeti kesinleşti erkek dedik hala belli olmaz doğunca belki kız olur dedemeye devam ettiler... entresanlar en sonunda ya güzel kız olsa keşke ama Allaha şukur eşim erkek istiyordu onun gönlüne göre verdi diyip tavır koydum. hala kontrollerde bişey değiştimi diye soruyorlar Entresan Prenatest yaptırmasam acaba diyip süphenelecem nerdeyse...

Ben 5 aylik bebeğimi kaybettiğimde öyle kötü şeyler anlattilar ki hala aklimdan cikmiyor. Hatta biri bana teselli vermek icin yeğeninin canliyken doğumda bebeğin çıkmadığı icin kafasini kopartmak zorunda kaldiklarini bile anlattilar. İnsanlar gerçekten cok acimasiz olabiliyor. Baska bebeklerin ölüm haberini alinca kendi acımin dinecegini saniyorlar

Ayyy Allah korusun yaaa normal insanın bile tüylerini urpertiyo anlatılır mı ayrıca coook gecmis olsun canım cok sukur simdi daha guzel heyecanların var kulak asma o sacma insanlara

Biz güzel anneler olarak her şeyimizi sıkıntısız atlatıcaz canım Ablam son kontrolüne yürüyerek gitti, doktor doğumun başlamış dedi düşün hiç sancı hissetmemişti iki saatte 4kiloluk kızımızı normal doğumla kucağına aldı. Güzel örnekler de var hayatta ve biz bunları duyup geri kalanına totomuzu dönmeliyiz

benim de hep cinsiyetini sordular, kız olcak bence dediler, hayırlısı olsun diyordum .. erkek olacağını öğrenince kimse bişey sormaz oldu , ilginç ya
benim kızım var şimdi de kız bekliyoruz hayırlısıyla :) öğrenen OLSUN ile başlayan ve içinde teselli olan cümleler kurmaya başlıyor deli oluyordum artık cinsiyeti sorana abartı bir heyecanla "yineee kızım olacak çok şüküüürrr " diye söylüyorum çünkü kalp kırmak istemiyorum ama malum sabır sabır nereye kadar... ben Allahtan kızıma kardeş nasip etsin istedim Allahımda nasip etti cinsiyet anlaşması yapmadık .... sadece hayırlısını diledik ... verdiğine bin şükür

Kızlar bu ara herseye ağlayasım geliyor sizde de oluyor mu böyle seyler. Korku filmi izlerken orda ölenlere bile ağlıyorum eşim de şaşkın şaşkın bana bakiyor
ben geçen gün heidi (çizgi film ) yürüyemeyen arkadaşı yürüdü ona ağladım :) :) :) zaten sulu gözlüyümdür artık geldiğim noktayı düşünün

manyaklar

sibel_ahmet canım gözün aydın. Sağlıkla, mutlulukla gelsin minik prensesin :)
S selifor güzel haberlerini bekliyoruz canım az kaldı :)
sagol canim..
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inş
sagol canim

Yola çıktım heyecan dorukta çıkınca yazıcam insaAllah testin sonucundan iyi haberler alicam ve cinsiyetini ogrenmis olarak gelicem Allahin izniyle amin
hadi senden haber bekliyorum bende

Ben az once detayli usg yaptirdim ve cift plesantam varmis bi sıkınti yaratmiyormus cift yonlu besleniyormus tosunum kendi druma gidince sorucam bakalim.
Ilk defa duyuyorum. Doktor kotu bisi demediyse demekki iyi bisey:) tosun yesin.yesin buyusun

Amiiin amin mumkunse bana da ♡♡

İnşallah canım senin oğluşun nasıl büyümüş mü :)

büyümüş büyümüş doktor teyzesine açtı gösterdi heralde ki ilk sn de erkek dedi

Ben kadının üstüne gittim bayaa söyle demişlerdi böyle Demişlerdi bak alışveriş yapacağız vs vs diye kadin 5 kere falan erkek dedi yazık :)

Kanama olsa bile normal dedi doktor rahim ağzı damarlardan çok zengin olabilir korkma dedi önemli olan durduk yere sancılı kanama canım Rabbim bizi ve yavrularımızı korusun inşallah
Ya hu bende korktum valla dun bıraz hareket edince rahatladım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…