2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hahaha iyi fikir canım moral bozuculara bir ders olur hem kötü örnekleri ballandıra ballandıra anlatmalarını hele hiç anlamıyorum.
görümcem beni aradı yenge sabahtan beri sancım vardı evi felan temizledim ama arttı beni doktora götürür müsünüz dedi ( eşi uzakta ) hastaneye gittik 5 cm acılma var biz daha olayın değerlendirmesini yapıyorduk ki doğum gerçekleşti dediler
eltimde köyde yaşıyor ambulansla hastaneye gitti odaya almışlar hemşire nst.ye almak istemiş eltim hemşire hanım bebek kanalda hissediyorum şimdi çıkacak demiş :) hemen kucağına almış
gebe eğitimde sancı kelimesi yerine dalga geldi deniliyor sancı kelimesi ağrı sızı uyarısı veriyor diye.. bebeğimizin gelme sinyalleri yani dalgaları kulağa daha hoş geliyor birde dalgaları evde yaşayıp duşunuzu alıp hastaneye gitmeniz sizi daha az strese sokar denilmişti çünkü dalgalar sayesinde açılma gerçekleşecek evin daha rahat daha huzurlu hastane de o süreç ister istemez uzun ve yorucu gelebiliyormuş
kendimden neden örnek veremiyorum malesef normal doğumu çooookkkk istememe rağmen nasip olmadı öğrendiğim şey bir şeyi çok istemeyeceksin (önemli olan kızımın ve benim sağlığım )çünkü uzun süre normal doğuramadım diye kendimi suçlu hissettim

Merhaba internette pozitif doğum hikayeleri yazarsanız senin anlattığın gibi çok kolay ve güzel doğumlar var sadece bunları okuyun gerisine herkes kulaklarını tıkasın bence. zaten hep bu korkunç hikayelerden dolayı daha riskli olmasına rağmen anneler planlı sezaryen yapıyo çok üzücü.
benimde ikinci hamileliğim bende normal doğum çok istedim hep te olumlu düşündüm ama bazı sıkıntılarım oldu ve tüp bebek olduğu için eşim ve ailem direnmeme izin vermedi :) benim gibi sezaryen olduğuna üzülen birini buldum :) ben anormal değilim yani :) yaklaşık 2 yıl oldu insanlar neden düşünüyosun kafana takıyosun diyor kimse anlamıyor. Belki sende biliyorsundur ilk sezaryenden sonra 2 yıla yakın geçtiyse ve şartlar uygunsa normal doğum yapabiliyorsun, tabi kabul eden tecrübeli bir doktor bulman gerekiyor. ben şimdilik buldum yine de sezaryene dönebilir ama en azından şartlar uygun olursa normal deneyeceğim. malum kızımla da ilgilenmem için çabucak toparlanmam lazım. baya uzun oldu kusura bakmayın yaram deşildi :)

Berbat bir şekildeyim şuan doktor yüksek dedi sonucuma risk var dedi ve yarın detaylı ultrasona giricem 10 bucukta 20.haftalarda bakılıyor ama bu sonuca göre bakalım dedi ve genetik test yapilicakmis sanırım off beynim durdu Allahim birsey olmasın birsey çıkmasn insaAllah

valla canım ya, dert oldu insanlara yavrularımızın erkek olması

canım benim kötü düşünme.. kaç kişi var sonucu böyle çıkıp sağlıklı doğum yapan.. Allaha dua et, içini ferah tut. inşallah bişeyciği yoktur.. doktor ne dedi peki

Kendini suçlamana hiç gerek yok doğum kararını biz veremiyoruz çoğu zaman bak kızını sağlıkla kucağına almışsın çok şükür. Ben de daha evli değilken bile hep normal isterim derdim. Sonra iki gebelik kaybı.. Şimdi de kan sulandırıcı kullanıyorum bu yüzden muhtemelen normal doğum yapamayacağım(henüz o aşamaları doktorumla hiç konuşmadım) sağlıkla gelsinler de hiç önemli değil diyorum artık.

haklısın canım, insanlar bazen patavatsız oluyor, iyi demişsin.. Allaha şükür , sağlıklı olsunlar da, gerisi yalan

amin canım sağol
seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah

Canım 2li güzel. Çıkmıştı senin

Bu 3 lu test

İnşallah yarın detaylıda hiç sıkıntı çıkmayacak içini ferah tut

Canım risk olasılığı olması sonucun kötü olacağı anlamına gelmez ki içini ferah tutmaya çalış bebeğini de kendini de yıpratma. Etrafımda o kadar çok risk görüldüğü halde bebeğini sağlıkla kucağına alan var ki inanamazsın. Rabbim mucizesini verdi sana ve sağlıkla kucağına almayı da nasip edecek inşallah. Buna inan sadece canım.

ssvd diyorsunuz aynen bende istiyorum ama eşim bu konuda farklı düşünüyor önce onunla bu konuyu aşmam gerekiyor benim yaşdan dolayı risk grubuna sokuyorlar (yaş 40 ) ve şuan kilom iyi ama geçen hamileliğimde 92 ile doğuma girmiştim sağolsun doktorlar sadece korkutmaya yarıyorlar devlette zeynep kamilde normal doğuracağımı bilsem giderim ama son anda bir aksilik olup sezeryana alınırsam devlette çok zor olur ( kızım var içeri giremez yanımda eşim kalacak kalamaz vs vs vs.... kafada deli sorular

benimde 3. kizim olacak ayni dedigin gibi anlasma mi yaptik rabbime hamdolsun şükürler olsun sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun kardeşim

canım kendini üzme allahın izniyle hiç bişiey çıkmayacak inaşalah dualarımız bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…