- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
evet önemli olan sağlıklı olmamız sağol .. sezeryan artık o kadar basite alınan bir durum ki ben pek anlayamıyorum elbette zorunluluksa yapılmalı ama keyfi verilen bir karara dönüşmesi ilginç hele hele tarih verilip gidip bebeği alıyorlar yaaaa hiç anlayamadığım bir olay... sağlıklı bir süreçte bebek zaten vakti gelince kendi silyallerini verip gelecek neden sen kendi keyfine göre onu alırsın hiç anlamam... umarım doktorun duyarlı birisidir bebeğin ve senin için doğru olanı yapar . Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinKendini suçlamana hiç gerek yok doğum kararını biz veremiyoruz çoğu zaman bak kızını sağlıkla kucağına almışsın çok şükür. Ben de daha evli değilken bile hep normal isterim derdim. Sonra iki gebelik kaybı.. Şimdi de kan sulandırıcı kullanıyorum bu yüzden muhtemelen normal doğum yapamayacağım(henüz o aşamaları doktorumla hiç konuşmadım) sağlıkla gelsinler de hiç önemli değil diyorum artık.
İnşallah canım hakkımızda hayırlı olanı versin Rabbimevet önemli olan sağlıklı olmamız sağol .. sezeryan artık o kadar basite alınan bir durum ki ben pek anlayamıyorum elbette zorunluluksa yapılmalı ama keyfi verilen bir karara dönüşmesi ilginç hele hele tarih verilip gidip bebeği alıyorlar yaaaa hiç anlayamadığım bir olay... sağlıklı bir süreçte bebek zaten vakti gelince kendi silyallerini verip gelecek neden sen kendi keyfine göre onu alırsın hiç anlamam... umarım doktorun duyarlı birisidir bebeğin ve senin için doğru olanı yapar . Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Canım senin ikili tatama testin cok şükür temiz kendini paralamaa bikere hersey allahtan sonuclar temiz cıksa bile sağlıklı çocuk doğurabılcekmiyiz allah biliyor yada doğum oldu sağlıklı sonrasının da garantisi yok ki böle geniş düsün kendini darlama hersey allahtan unutma bol bol dua edicez hepimizBerbat bir şekildeyim şuan doktor yüksek dedi sonucuma risk var dedi ve yarın detaylı ultrasona giricem 10 bucukta 20.haftalarda bakılıyor ama bu sonuca göre bakalım dedi ve genetik test yapilicakmis sanırım off beynim durdu Allahim birsey olmasın birsey çıkmasn insaAllah
Canım ben de bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum. Doktorlar riskleri anlatıyorlar ama illa öyle olucak demek değil ve 2'li daha güvenilirliği yüksek bi test o güzel o daha önemli bence, yarın da detaylı güzel çıkıcak inşallah. Aklımıza en kötüsü en olumsuzu gelir ya öyleyse deriz ama yarın bi sıkıntı olmadığını görücez inşallah.Tek tek alintilayamadim yazanlara teşekkür ederim ama inanin aglamaya ihtiyacim vardi tutamiyorum kendimi bende diyorum ikili iyi çıktı birsey olmayacak Allahin izniyle bunlar olasılık vs diye ama annelik duygusu iste agir basıyor korkuyorum yine de birde eşim yanımda yok ya iyice kötü oldum hep arkası dönük olduğu icin omurligini gördük doktor ben açıklık falan görmüyorum dedi ama yinede yapılsın detaylı emin olalım dedi genetik niye yapilicak onu anlamadım daha kesin diyemi fazla birsey sormadim beynim durdu orda omurilik dedi beyninde birsey olabilir dedi aklimda bunlar kaldı insaAllah birsey cikmicak buna inanmak istiyorum örnekleri cok tabiki iyi çıkıp Allah korusun tersi olanda var dogumdan sonra olan Allahım evlatlarimizla imtihan etme sağlıkla kucagimiza alalım
Birde Allah razı olsun hepinizden
Canım afp mom testi down sendromundan ziyade nöral tüp defekti riski için yapılıyor ve bazı anomali riskleri için. Doktorun omuriliğini görmüş ve kapalıymış çok şükür bunu okuyunca içim rahatladı. Açıklık olsaydı doktorun bunu görürdü Allah'a şükür kapalı görmüş. Bir şey çıkmayacak inan,senin minik seni daha fazla şüphede bırakmamak için arkasını da dönmüş doktor rahatça görsün diye. Sakın üzüntüye kapılıp beslenmeni ihmal etme. Güzel bir bardak su ya da süt iç ve bunların geçeceğini düşün canım.Tek tek alintilayamadim yazanlara teşekkür ederim ama inanin aglamaya ihtiyacim vardi tutamiyorum kendimi bende diyorum ikili iyi çıktı birsey olmayacak Allahin izniyle bunlar olasılık vs diye ama annelik duygusu iste agir basıyor korkuyorum yine de birde eşim yanımda yok ya iyice kötü oldum hep arkası dönük olduğu icin omurligini gördük doktor ben açıklık falan görmüyorum dedi ama yinede yapılsın detaylı emin olalım dedi genetik niye yapilicak onu anlamadım daha kesin diyemi fazla birsey sormadim beynim durdu orda omurilik dedi beyninde birsey olabilir dedi aklimda bunlar kaldı insaAllah birsey cikmicak buna inanmak istiyorum örnekleri cok tabiki iyi çıkıp Allah korusun tersi olanda var dogumdan sonra olan Allahım evlatlarimizla imtihan etme sağlıkla kucagimiza alalım
Tek tek alintilayamadim yazanlara teşekkür ederim ama inanin aglamaya ihtiyacim vardi tutamiyorum kendimi bende diyorum ikili iyi çıktı birsey olmayacak Allahin izniyle bunlar olasılık vs diye ama annelik duygusu iste agir basıyor korkuyorum yine de birde eşim yanımda yok ya iyice kötü oldum hep arkası dönük olduğu icin omurligini gördük doktor ben açıklık falan görmüyorum dedi ama yinede yapılsın detaylı emin olalım dedi genetik niye yapilicak onu anlamadım daha kesin diyemi fazla birsey sormadim beynim durdu orda omurilik dedi beyninde birsey olabilir dedi aklimda bunlar kaldı insaAllah birsey cikmicak buna inanmak istiyorum örnekleri cok tabiki iyi çıkıp Allah korusun tersi olanda var dogumdan sonra olan Allahım evlatlarimizla imtihan etme sağlıkla kucagimiza alalım
aslında var sezeryan sonrası vajınal doğum (ssvd) diye bir bak istersen, gelişmiş ülkelerde sezeryan sonrası sezeryan diye birşey yokmuş biliyormusunbenimde ilk gebeliğimde yolunda gitmeyen bir takım şeylerden ötürü sezeryana aldılar,ama çok ağlamıştım gözlerim şiş girdim ameliyata ama çok şükür iki günde kalktım ayağa ve herşey normaldi,sanırım ikincide normal şansımız çok zor
hayırlısı allah büyük hiçbirşeye yapmam etmem dememek lazım çünki herşey insanlar için.
Dün oldum aşımı cnm herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükürTetonoz vurulan arkadaşlarım yarın benim de aşı günüm :/ aşı sonrası ağrı,şişme,ateş vs yaşadınız mı?
bende kan sulandırı kullanıyorum pıhtılaşmam var diye...kan sulandırıcı kullananlar normal doğum yapamıyormu kiKendini suçlamana hiç gerek yok doğum kararını biz veremiyoruz çoğu zaman bak kızını sağlıkla kucağına almışsın çok şükür. Ben de daha evli değilken bile hep normal isterim derdim. Sonra iki gebelik kaybı.. Şimdi de kan sulandırıcı kullanıyorum bu yüzden muhtemelen normal doğum yapamayacağım(henüz o aşamaları doktorumla hiç konuşmadım) sağlıkla gelsinler de hiç önemli değil diyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?