2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
S selifor canım, benim işyerinden 2 arkadaşıma demişler, bebeğiniz down sendromlu diye tarama testlerine göre..doktorlar da patavatsız yani, insan der ki olasılık bu diye... sapasağlam çocukları var şimdi.. sakın üzme kendini, bu testler insanın kafasını karıştırıyor, ben yaptırmadım 3 lü test.. sonuçta olasılık dahilinde bişey, kesin değil ki.. sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

S selifor canım dualarımız seninle üzme kendini bebişi de kasma,banada anlattı doktor risk oranlarını doktorlar herşeyi anlatmak zorunda olsada olmasada yüzdelerden bahsediyorlar,sakin ol hiçbirşey olmayacak allahın izniyle

evet önemli olan sağlıklı olmamız sağol .. sezeryan artık o kadar basite alınan bir durum ki ben pek anlayamıyorum elbette zorunluluksa yapılmalı ama keyfi verilen bir karara dönüşmesi ilginç hele hele tarih verilip gidip bebeği alıyorlar yaaaa hiç anlayamadığım bir olay... sağlıklı bir süreçte bebek zaten vakti gelince kendi silyallerini verip gelecek neden sen kendi keyfine göre onu alırsın hiç anlamam... umarım doktorun duyarlı birisidir bebeğin ve senin için doğru olanı yapar . Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

İnşallah canım hakkımızda hayırlı olanı versin Rabbim

benimde ilk gebeliğimde yolunda gitmeyen bir takım şeylerden ötürü sezeryana aldılar,ama çok ağlamıştım gözlerim şiş girdim ameliyata ama çok şükür iki günde kalktım ayağa ve herşey normaldi,sanırım ikincide normal şansımız çok zor
hayırlısı allah büyük hiçbirşeye yapmam etmem dememek lazım çünki herşey insanlar için.

S selifor canım hemen uzulme tıpkı arkadaşların dedigi gibi hepimizin cevresinde boyle bolca ornek var down u da gectim benm yeğenime sakat dediler sapsaglam dogdu ayrıca bunlar hep olasılık sadece lutfen sırf bi acaba icin kendini de bebisini de yıpratma guzel olacak her sey

Merhaba güzel anne adayları,

Bugün 5. ayımızı doldurduk. Sabah gidip ilk doz tetenos aşımızı yaptırdık, beni sağlık ocağından aramayı atladılar ihmal etmeyin, takibinizi yapınn :) 2. doz da önümüzdeki ay yani 6. ayda oluyormuş.
Yarın da hayırlısıyla detaylı ultrason randevum var

Canım senin ikili tatama testin cok şükür temiz kendini paralamaa bikere hersey allahtan sonuclar temiz cıksa bile sağlıklı çocuk doğurabılcekmiyiz allah biliyor yada doğum oldu sağlıklı sonrasının da garantisi yok ki böle geniş düsün kendini darlama hersey allahtan unutma bol bol dua edicez hepimiz

Tek tek alintilayamadim yazanlara teşekkür ederim ama inanin aglamaya ihtiyacim vardi tutamiyorum kendimi bende diyorum ikili iyi çıktı birsey olmayacak Allahin izniyle bunlar olasılık vs diye ama annelik duygusu iste agir basıyor korkuyorum yine de birde eşim yanımda yok ya iyice kötü oldum hep arkası dönük olduğu icin omurligini gördük doktor ben açıklık falan görmüyorum dedi ama yinede yapılsın detaylı emin olalım dedi genetik niye yapilicak onu anlamadım daha kesin diyemi fazla birsey sormadim beynim durdu orda omurilik dedi beyninde birsey olabilir dedi aklimda bunlar kaldı insaAllah birsey cikmicak buna inanmak istiyorum örnekleri cok tabiki iyi çıkıp Allah korusun tersi olanda var dogumdan sonra olan Allahım evlatlarimizla imtihan etme sağlıkla kucagimiza alalım
Birde Allah razı olsun hepinizden

Canım ben de bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum. Doktorlar riskleri anlatıyorlar ama illa öyle olucak demek değil ve 2'li daha güvenilirliği yüksek bi test o güzel o daha önemli bence, yarın da detaylı güzel çıkıcak inşallah. Aklımıza en kötüsü en olumsuzu gelir ya öyleyse deriz ama yarın bi sıkıntı olmadığını görücez inşallah.

Tetonoz vurulan arkadaşlarım yarın benim de aşı günüm :/ aşı sonrası ağrı,şişme,ateş vs yaşadınız mı?

Canım afp mom testi down sendromundan ziyade nöral tüp defekti riski için yapılıyor ve bazı anomali riskleri için. Doktorun omuriliğini görmüş ve kapalıymış çok şükür bunu okuyunca içim rahatladı. Açıklık olsaydı doktorun bunu görürdü Allah'a şükür kapalı görmüş. Bir şey çıkmayacak inan,senin minik seni daha fazla şüphede bırakmamak için arkasını da dönmüş doktor rahatça görsün diye. Sakın üzüntüye kapılıp beslenmeni ihmal etme. Güzel bir bardak su ya da süt iç ve bunların geçeceğini düşün canım.

Yarın detaylı da çok güzel haberlerle döneceksin inşallah canm.bak doktorunda ultrasonda Bişey görememiş kağıt parcasindaki olasılık için hem kendini hem bebisini sıkıntıya sokma lutfen

aslında var sezeryan sonrası vajınal doğum (ssvd) diye bir bak istersen, gelişmiş ülkelerde sezeryan sonrası sezeryan diye birşey yokmuş biliyormusun

Hepinize cok tesekkur ederim ne diyicem bilmiyorum ama aglamayi bıraktım çünkü kasiklarim agrimaya başladı bu da yavrum hissetti demek benim için icimi ferah tutup dua ederek yarını beklicem

S selifor inanıyorum canım herhangi birşey çıkmayacak
Yarin detaylı ultrasyonda gülerek çıkacaksın inşallah
Eğer bir sıkıntı olsaydi ikili testtede değerlerinde bebeğin ense kalınlığında da farklılık çıkardi
Risk oranın hk bilgi verdi mi
Mesela 50 de bir 120 bir gibi lerinden
Medicalpark ta mı yaptıracaksın ayrımtılı ultrasyonu

bende kan sulandırı kullanıyorum pıhtılaşmam var diye...kan sulandırıcı kullananlar normal doğum yapamıyormu ki
evet sağlıkla kucağımıza almak önemli olan ama ben de sezeryandan korkuyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…