2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
hayırlı haberler alırsın inşallah üzülme desem de üzüleceksin biliyorum ama iyi düşün içindeki kuzuyu da üzme annesi

S selifor canım, iyi düşün iyi olsun, bunlar sadece olasılıklar..Zaten sen de biliyorsun.. Üzülme desem boşuna, elinde değildir biliyorum ama dualarımız seninle.. Biz inanıyoruz hiç bir sıkıntı olmayacak Allah'ın izniyle..

Hepinize cok tesekkur ederim ne diyicem bilmiyorum ama aglamayi bıraktım çünkü kasiklarim agrimaya başladı bu da yavrum hissetti demek benim için icimi ferah tutup dua ederek yarını beklicem

S selifor bebeğini düşün , yarına kadar biraz daha sağlam durmaya çalış, zordur mutlaka ama sonuçların tam net doğruyu vermeme durumuda var.
içini ferah tut inş herşey güzel olucak

Hepinize cok tesekkur ederim ne diyicem bilmiyorum ama aglamayi bıraktım çünkü kasiklarim agrimaya başladı bu da yavrum hissetti demek benim için icimi ferah tutup dua ederek yarını beklicem

Lütfen ağlama artık ben bile kötü oldum dün sana anlattıklarımı düşün bunlar sadece olasılık. Bir milyonda bir de olsa doktor risk var demek zorunda. Hem demiş bir şey görmüyorum ama emin olalım demiş için rahat etsin diye.. Bir de devlete gostersen keşke sonuçta gittiğin özel bir hastane. Daha önce de korkutup test yaptırdıklarını duymuştum. Kendini hırpalama bebeklerin varlığı bir mucize zaten düşünsene hamile kaldığım ay ultrason ve kan sonuçlarıma göre hamile kalman imkansız demişti doktorum. Önümüzdeki ay tedaviye başlayalım dedi ama adet olmadım doktor bile inanamadı hamile olduğuma :)

içini ferah tut canım hep kendini hem bebeğini üzme genişler de uzuluyo kasik ağrın başlamış bebeğin kendini kasmaya başlamış seni rahatlatacak birşeylerle uğraş lütfen canini sıkıp bebeğini üzme

selıfor canım dualarım senle ve bebeğinle
Allahın izni ile yarın bak gör bir sıkıntı çıkmayacaktır
şimdi bebeğinde kendini de yıpratma

bende kan sulandırı kullanıyorum pıhtılaşmam var diye...kan sulandırıcı kullananlar normal doğum yapamıyormu ki
evet sağlıkla kucağımıza almak önemli olan ama ben de sezeryandan korkuyorum nedense
ben de clexane iğne kullanıyorum benim de sezeryan olacak, kan sulandırıcı iğnenin etkisi 24 saat olduğu normal doğum eğer aniden gelişirse riskli olur diye genelde doktorlar bu durumda sezeryana yönlendiriyor

Bu testlerin sonuclari bana hic inandirici gelmiyo. Bunun icin kendini lutfen uzme S selifor coook yuksek oranlarda hatali sonuclar veriyo. Ama en cok dogru sonuc vereni ikiliymis. Senin ikili taraman gayet iyi cikmisti oyle hatirliorum. Doktor da ultrasonda iyi gorunuyo demis. Sen buna degil bebeginin cinsiyetine odaklan. Bunun icin uzulme erkek mi kiz mi die heyecanlan. Uzme minigini.

@selfior sakin olmaya çalış, yukarıda diğer arkadaşların yazdığı gibi en doğru sonucu veren test ikili testtir, hatta artık üçlü test denilen afp mom değerini ölçen test neredeyse uygulamadan kalkmak üzere. Doktorlar ikili veya dörtlü teste daha çok güveniyor. Ayrıca şu da kesin ki doktor ultrasonda bir sıkıntı görseydi mutlaka söylerdi. O yüzden canını sıkma olasılıklar ve istatistikler her zaman doğru ve gerçek sonucu vermiyor adı üstünde olasılık zaten.
Canını sıkıp bebeğini üzme, sakinleş, hepimizin duaları seninle ve bebeğinle... içim çok ferah yarın kocaman bir gülümsemeyle çıkacaksın doktordan

S selifor canım kendini yıpratmamaya çalış. benim eltime de bebek down sendromlu demişler. o zamanlar gizlediler sonradan öğrendim ama sağlıklı bi bebeği oldu çok şükür. o ikiliyi yaptırmamıştı. senin ikili de güzel çıkmış. bence sağlıkla geliyor bebişin. yarın güzel haberlerle geleceksin Allahın izni ile

evet benim eşimde destek olmuyor aştım sayılır doktor bulunca bi de halimi gördüğü için çok direnmeyecek diye düşünüyorum. tabi ailem vs. kimse desteklemiyor ama kendim ve çocuklarım için her şey yolunda giderse deneyeceğim inşallah. yaş kısmını bilmiyorum açıkçası kaça kadar nasıl bir risk oluyor acaba bende 34 üm doktorum yaşla ilgili bir şey de demedi ama bilmiyorum tabi ki. evet bende yakın olsam Zeynep kamili düşünürdüm devlet olarak sadece orası destekliyor. facebookta ssvd grubu var orda ssvd yapmış ve yapacak olanlar bilgilerini doktor ve hastane tavsiyelerini yazıyorlar oraya üye olursan yaşla ilgili bilgi alabilirsin var mı yapan vs diye. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.

Sonuç böyle kızlar pek anlamasamda ikilide negative yazıyordu ve sorun cikmamisti bujda pozitif görünce doktora girmeden bir yıkım yasadim zaten ama dur dedim bakalım belki diye sonrasi malum Allah büyük yarin hayirlisiyla iyi bir habee alicam iyi cikicak detaylı inanıyorum

Allah hepinizden bin kere razı olsun ilaç gibi geldiniz ve icimi rahatlattiniz evet hala bir nevze korkum var ama kendimi sıkıp aglamiyorm üzülmuyorum sadece elim karnımda dua ediyorum ne kaldi ki surda sabaha güzel haberler beni bekliyor Allahin izniyle iyi ki varsınız ne diyim bilmiyorum cok ama cok tesekkur ederim hepinize

_WhitePearl_ Canım rakamsal değeri sormustn paylaştım ve medicalparkta değil baska yere yönlendirdi Şişli'de bir yer orda olucak doktorun ismi osman özyurt

Biz hiç birsey yapmadıkki canım bence biraz uyuyup kafanı dağıtman gerek canım yarın güzel birgün olcak allahın izniyle..
Gece rahat uyumak için tutuyorum kendimi canım gozlerimden uyku akıyor aslında dünde heyecandan uyuyamamistm bu gece hemen uyumaliyim ki sabah çabuk olsun

S selifor cum inan bisey cikmayacak. Bak bu kadar hamile yaniliyor olamayiz. Yarin sadece emin olucaz bi sorun olmadigina ve kafamizdan soru isareti tamamen kalkmis olacak oyle dusun
Evet canım yarın rahatlicaz şuan kendimi detaylida kesin olarak cinsiyeti öğrenme durumum var diye avutuyorum bir nevi hem sağlıklı olduğunu ogrenicem hem cinsiyeti

Kuzum, ben de 4'lü test sonuçlarımı bekliyorum.Sonuç ne çıkarsa çıksın demoralize olmayacağım. Çünkü ikili test en önemli olanmış. O yüzden diğerlerini çoğu doktor da yaptırma gereği bile duymuyormuş. Sakın sıkma canını. Seninki yine göstermemiş cinsiyetiniii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…