hayırlı haberler alırsın inşallah üzülme desem de üzüleceksin biliyorum ama iyi düşün içindeki kuzuyu da üzme annesiTek tek alintilayamadim yazanlara teşekkür ederim ama inanin aglamaya ihtiyacim vardi tutamiyorum kendimi bende diyorum ikili iyi çıktı birsey olmayacak Allahin izniyle bunlar olasılık vs diye ama annelik duygusu iste agir basıyor korkuyorum yine de birde eşim yanımda yok ya iyice kötü oldum hep arkası dönük olduğu icin omurligini gördük doktor ben açıklık falan görmüyorum dedi ama yinede yapılsın detaylı emin olalım dedi genetik niye yapilicak onu anlamadım daha kesin diyemi fazla birsey sormadim beynim durdu orda omurilik dedi beyninde birsey olabilir dedi aklimda bunlar kaldı insaAllah birsey cikmicak buna inanmak istiyorum örnekleri cok tabiki iyi çıkıp Allah korusun tersi olanda var dogumdan sonra olan Allahım evlatlarimizla imtihan etme sağlıkla kucagimiza alalım
Birde Allah razı olsun hepinizden
Hepinize cok tesekkur ederim ne diyicem bilmiyorum ama aglamayi bıraktım çünkü kasiklarim agrimaya başladı bu da yavrum hissetti demek benim için icimi ferah tutup dua ederek yarını beklicem
Hepinize cok tesekkur ederim ne diyicem bilmiyorum ama aglamayi bıraktım çünkü kasiklarim agrimaya başladı bu da yavrum hissetti demek benim için icimi ferah tutup dua ederek yarını beklicem
içini ferah tut canım hep kendini hem bebeğini üzme genişler de uzuluyo kasik ağrın başlamış bebeğin kendini kasmaya başlamış seni rahatlatacak birşeylerle uğraş lütfen canini sıkıp bebeğini üzmeHepinize cok tesekkur ederim ne diyicem bilmiyorum ama aglamayi bıraktım çünkü kasiklarim agrimaya başladı bu da yavrum hissetti demek benim için icimi ferah tutup dua ederek yarını beklicem
selıfor canım dualarım senle ve bebeğinleHepinize cok tesekkur ederim ne diyicem bilmiyorum ama aglamayi bıraktım çünkü kasiklarim agrimaya başladı bu da yavrum hissetti demek benim için icimi ferah tutup dua ederek yarını beklicem
ben de clexane iğne kullanıyorum benim de sezeryan olacak, kan sulandırıcı iğnenin etkisi 24 saat olduğu normal doğum eğer aniden gelişirse riskli olur diye genelde doktorlar bu durumda sezeryana yönlendiriyorbende kan sulandırı kullanıyorum pıhtılaşmam var diye...kan sulandırıcı kullananlar normal doğum yapamıyormu ki
evet sağlıkla kucağımıza almak önemli olan ama ben de sezeryandan korkuyorum nedense
Tetonoz vurulan arkadaşlarım yarın benim de aşı günüm :/ aşı sonrası ağrı,şişme,ateş vs yaşadınız mı?
evet benim eşimde destek olmuyor aştım sayılır doktor bulunca bi de halimi gördüğü için çok direnmeyecek diye düşünüyorum. tabi ailem vs. kimse desteklemiyor ama kendim ve çocuklarım için her şey yolunda giderse deneyeceğim inşallah. yaş kısmını bilmiyorum açıkçası kaça kadar nasıl bir risk oluyor acaba bende 34 üm doktorum yaşla ilgili bir şey de demedi ama bilmiyorum tabi ki. evet bende yakın olsam Zeynep kamili düşünürdüm devlet olarak sadece orası destekliyor. facebookta ssvd grubu var orda ssvd yapmış ve yapacak olanlar bilgilerini doktor ve hastane tavsiyelerini yazıyorlar oraya üye olursan yaşla ilgili bilgi alabilirsin var mı yapan vs diye. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.ssvd diyorsunuz aynen bende istiyorum ama eşim bu konuda farklı düşünüyor önce onunla bu konuyu aşmam gerekiyor benim yaşdan dolayı risk grubuna sokuyorlar (yaş 40 ) ve şuan kilom iyi ama geçen hamileliğimde 92 ile doğuma girmiştim sağolsun doktorlar sadece korkutmaya yarıyorlardevlette zeynep kamilde normal doğuracağımı bilsem giderim ama son anda bir aksilik olup sezeryana alınırsam devlette çok zor olur ( kızım var içeri giremez yanımda eşim kalacak kalamaz vs vs vs.... kafada deli sorular
Gece rahat uyumak için tutuyorum kendimi canım gozlerimden uyku akıyor aslında dünde heyecandan uyuyamamistm bu gece hemen uyumaliyim ki sabah çabuk olsunBiz hiç birsey yapmadıkki canım bence biraz uyuyup kafanı dağıtman gerek canım yarın güzel birgün olcak allahın izniyle..
Evet canım yarın rahatlicaz şuan kendimi detaylida kesin olarak cinsiyeti öğrenme durumum var diye avutuyorum bir nevi hem sağlıklı olduğunu ogrenicem hem cinsiyeti
Allah hepinizden bin kere razı olsun ilaç gibi geldiniz ve icimi rahatlattiniz evet hala bir nevze korkum var ama kendimi sıkıp aglamiyorm üzülmuyorum sadece elim karnımda dua ediyorum ne kaldi ki surda sabaha güzel haberler beni bekliyor Allahin izniyle iyi ki varsınız ne diyim bilmiyorum cok ama cok tesekkur ederim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?