2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydin kizlar
Benim gibi sürekli kötü rüya gören varmi hamilelikten mi bu durum bilmiyorum ama hergece kabuslar hergece kabuslar ve hepsi bebegimle ilgili dile getirmek istemiyorum ..acaba normal mi
Canım aynısı bendede oluyo ama yalnızken yani eşim gittikten sonra uyuduğumda uyumaya korkuyorum okumadığım dua kalmıyo ama nafile

S selifor sen de iyi ki varsın canım.. şimdi aç güzel bir komedi film, bir de canın ne istiyorsa meyve , çerez bir şeyler al, keyif yap biraz.. sen keyif yap ki, bebek de keyif yapsın..
Canım benim sağolasın yemek yapıcam tatlı falan oyalanmak icin sonra bir güzel yicem yarasin yavruma yemekte sebze sonra meyve devam ediyor herşey hatta şimdi süt iceyim

iyi çıkar canım Allahin izniyle evet ikili daha onemliymis bunu bilmeden üzüldüm baya beynim gec algiladi sagolun kendime geldim ve sorma ya yine arkasi dönüktu bu sefer iyi oldu omuriligini bir daha görmüş oldukta anlamadm hep böylemi duruyor 3 keredirde arkasi dönük denk gelir mi kıza benziyor dedi birde onu yazdimmi bilmiyorum birsey gordudemi yoksa nazliligindami orasini bilemiyorm testten dolayi gözüm birsey gormedi üstünde durmadim cinsiyetn

Yarın iki güzel haberi birden alırsın işteee daha iyi :) Ultrasona girmeden tatlı bişeyler yedin mi? Benim de en son sırtı dönüktü.

Yarın iki güzel haberi birden alırsın işteee daha iyi :) Ultrasona girmeden tatlı bişeyler yedin mi? Benim de en son sırtı dönüktü.
insaAllah canım evet meyve suyu içtim birseyler atistirdm acikmiyim diye yine de dönüktu ama cok kısa baktı 2dk anca neden kisa bakti anlamadm onu belki detatliya giricem nasilsa diyemi artık bilmiyorum dönerdi yani belki birde bacaklarini gördüm uzanmis asagi doğru totosu dönük sekilde cok tatlisti kuzum benim ya

_WhitePearl_ Canım rakamsal değeri sormustn paylaştım ve medicalparkta değil baska yere yönlendirdi Şişli'de bir yer orda olucak doktorun ismi osman özyurt
Gördüm canım altında farkındaysan omiriliğindeki açıklık positif diyor ama senin dr da kapalı olarak görmüş
Bol bol dua et yarin güzel hbr lerinle bekliyoruz seni

Aynem cnm benim gittiğim perinatolog ikili iyiyse ayrıntılı hariç diğerlerine gerek yok dedi
Ama özel hastanelerde malesef bazı dr lar fikrini sormadan testi zorunlu hale getiriyorlar

Gördüm canım altında farkındaysan omiriliğindeki açıklık positif diyor ama senin dr da kapalı olarak görmüş
Bol bol dua et yarin güzel hbr lerinle bekliyoruz seni
Turkcesine bakmadim bile canım o kafayla zaten netten araştırmicam diye frenledim kendimi evet doktor oyle dedi oncekindede hep arkasi dönük oldugu icin omuriligini baya gördü o zaman da birsey dememisti olsa derdi sakinlestikce oturuyor iyi olcak icimi ferah tutuyorm

Kuzenimede aynısı olmuş kızlar bilmiyordum ben onuda detayliya gondermisler ve hicbirsey cikmamis suanda masaAllah oglu sağlıklı hiçbir sorun yok benimde öyle olucak Allah büyük ornekler çok imtihan demek ki bu korkuyu yasamam gerekiyormus annelik kolay degil gerçekten beterinden korusun hepimizi hep güzel haberlerimiz olsun insaAllah

Daha karnimiza dustugu anda annelik basliyor bizim icin en ufacik birseyde yikiliyoruz kuzularimiza birsey olmasin yeter ki hepimizin sinavi farkli farkli yasamamiz gereken seyler bunlar demek ki sonuclari guzel olsun ins. Rabbim bu kadar hamisin duasini ins kabul eder ve hayirli guzel sonuclarla donersin yuvana.

Bu arada ben tetanos asisini yaptirmaya cok korkuyorum bunla ilgili kotu bi haber gormustum bilinc altima yerlesti zaten anksiyetem var napicam bilmiyorum yarin veya pazartesi gitmem gerekiyor. İlk gebeligimde agri felan olmustu bayaga kullanamamistim kolumu

Teşekkür ederiz canım evet tehlike yaratacak şeyleri önlem almak gerek

He şöyle moraller yükselsin benim de yarın randevum var gün sayıyordum şimdi korkmaya başladım :) yarın önce senden haber alıcam sonra giricem benim ki 11.50 de

Aynen canım benim Allahim kötü seylerden kotulerden korusun evlatlarimizi hepinize cok tesekkur ederim her nerde sıkıntida olan varsa Allahim yardim etsin insaAllah

He şöyle moraller yükselsin benim de yarın randevum var gün sayıyordum şimdi korkmaya başladım :) yarın önce senden haber alıcam sonra giricem benim ki 11.50 de
Korkma canım benim icini ferah tut
Bana 10.15te burda olun dediler 30-40dk sürüyor dimi detaylı 11bucuga kalmadan biter sanırım çıktıgm gibi ilk firsatta yazıcam size
Bu arada gorumcelerle ve eltilerle Allah sabır versin cekilir sey degildir eminim

Birde 1 haftada 1 kilo almışım 3 hafta almadım annemlerde kaldığım şu sürede aldım yani sagolsun annem iyi bakıyor 71le kaldım 76.7 çıktım bugün kaçla tamamlarım hayırlısı sağlığımız yerinde olsun yavrumla kilolarımı veririm Allahın izniyle dikkat etmeye devam
Bu arada daha daha iyiyim sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…