Canım aynısı bendede oluyo ama yalnızken yani eşim gittikten sonra uyuduğumda uyumaya korkuyorum okumadığım dua kalmıyo ama nafileGünaydin kizlar
Benim gibi sürekli kötü rüya gören varmi hamilelikten mi bu durum bilmiyorum ama hergece kabuslar hergece kabuslar ve hepsi bebegimle ilgili dile getirmek istemiyorum ..acaba normal mi
Canım benim sağolasın yemek yapıcam tatlı falan oyalanmak icin sonra bir güzel yicem yarasin yavruma yemekte sebze sonra meyve devam ediyor herşey hatta şimdi süt iceyim
iyi çıkar canım Allahin izniyle evet ikili daha onemliymis bunu bilmeden üzüldüm baya beynim gec algiladi sagolun kendime geldim ve sorma ya yine arkasi dönüktu bu sefer iyi oldu omuriligini bir daha görmüş oldukta anlamadm hep böylemi duruyor 3 keredirde arkasi dönük denk gelir mi kıza benziyor dedi birde onu yazdimmi bilmiyorum birsey gordudemi yoksa nazliligindami orasini bilemiyorm testten dolayi gözüm birsey gormedi üstünde durmadim cinsiyetnKuzum, ben de 4'lü test sonuçlarımı bekliyorum.Sonuç ne çıkarsa çıksın demoralize olmayacağım. Çünkü ikili test en önemli olanmış. O yüzden diğerlerini çoğu doktor da yaptırma gereği bile duymuyormuş. Sakın sıkma canını. Seninki yine göstermemiş cinsiyetiniii :)
Canım benim sağolasın yemek yapıcam tatlı falan oyalanmak icin sonra bir güzel yicem yarasin yavruma yemekte sebze sonra meyve devam ediyor herşey hatta şimdi süt iceyim
iyi çıkar canım Allahin izniyle evet ikili daha onemliymis bunu bilmeden üzüldüm baya beynim gec algiladi sagolun kendime geldim ve sorma ya yine arkasi dönüktu bu sefer iyi oldu omuriligini bir daha görmüş oldukta anlamadm hep böylemi duruyor 3 keredirde arkasi dönük denk gelir mi kıza benziyor dedi birde onu yazdimmi bilmiyorum birsey gordudemi yoksa nazliligindami orasini bilemiyorm testten dolayi gözüm birsey gormedi üstünde durmadim cinsiyetn
insaAllah canım evet meyve suyu içtim birseyler atistirdm acikmiyim diye yine de dönüktu ama cok kısa baktı 2dk anca neden kisa bakti anlamadm onu belki detatliya giricem nasilsa diyemi artık bilmiyorum dönerdi yani belki birde bacaklarini gördüm uzanmis asagi doğru totosu dönük sekilde cok tatlisti kuzum benim yaYarın iki güzel haberi birden alırsın işteee daha iyi :) Ultrasona girmeden tatlı bişeyler yedin mi? Benim de en son sırtı dönüktü.
Gördüm canım altında farkındaysan omiriliğindeki açıklık positif diyor ama senin dr da kapalı olarak görmüş_WhitePearl_ Canım rakamsal değeri sormustn paylaştım ve medicalparkta değil baska yere yönlendirdi Şişli'de bir yer orda olucak doktorun ismi osman özyurt
Aynem cnm benim gittiğim perinatolog ikili iyiyse ayrıntılı hariç diğerlerine gerek yok dediKuzum, ben de 4'lü test sonuçlarımı bekliyorum.Sonuç ne çıkarsa çıksın demoralize olmayacağım. Çünkü ikili test en önemli olanmış. O yüzden diğerlerini çoğu doktor da yaptırma gereği bile duymuyormuş. Sakın sıkma canını. Seninki yine göstermemiş cinsiyetiniii :)
Turkcesine bakmadim bile canım o kafayla zaten netten araştırmicam diye frenledim kendimi evet doktor oyle dedi oncekindede hep arkasi dönük oldugu icin omuriligini baya gördü o zaman da birsey dememisti olsa derdi sakinlestikce oturuyor iyi olcak icimi ferah tutuyormGördüm canım altında farkındaysan omiriliğindeki açıklık positif diyor ama senin dr da kapalı olarak görmüş
Bol bol dua et yarin güzel hbr lerinle bekliyoruz seni
Kuzenimede aynısı olmuş kızlar bilmiyordum ben onuda detayliya gondermisler ve hicbirsey cikmamis suanda masaAllah oglu sağlıklı hiçbir sorun yok benimde öyle olucak Allah büyük ornekler çok imtihan demek ki bu korkuyu yasamam gerekiyormus annelik kolay degil gerçekten beterinden korusun hepimizi hep güzel haberlerimiz olsun insaAllah
İkisinin de keyfi başka canımYaaa cok tatli. Insanin kiz dogurasi geliooo
Teşekkür ederiz canım evet tehlike yaratacak şeyleri önlem almak gerekÇok guzelmişş güle güle kullansın prensesin.
Öndeki koruyucuyu içe takılacak herhalde. Bir de ayağa kalkınca en üst ahşap kısımlara koruyucu bir şey satılıyor ondan koyarsın kuzenimin bebişi ilk dişini o kenarlarda kaybetti. Beşiğin içinde zıplarken ağzını tahtaya vurmuş.
Ayyy canım 4 görümce kolay gelsin sana :))En çok da kaynanam ve dört cadı görümcem. Allahım ne yükler kaldırmışlar odunlar taşımışlar falan filan..
Yok ya ben böyle olamam kesinlikle
Teşekkür ederim inşallahguzel gunlerdr kullanin canim benim.
Ayyy canım 4 görümce kolay gelsin sana :))
Kuzenimede aynısı olmuş kızlar bilmiyordum ben onuda detayliya gondermisler ve hicbirsey cikmamis suanda masaAllah oglu sağlıklı hiçbir sorun yok benimde öyle olucak Allah büyük ornekler çok imtihan demek ki bu korkuyu yasamam gerekiyormus annelik kolay degil gerçekten beterinden korusun hepimizi hep güzel haberlerimiz olsun insaAllah
Aynen canım benim Allahim kötü seylerden kotulerden korusun evlatlarimizi hepinize cok tesekkur ederim her nerde sıkıntida olan varsa Allahim yardim etsin insaAllahDaha karnimiza dustugu anda annelik basliyor bizim icin en ufacik birseyde yikiliyoruz kuzularimiza birsey olmasin yeter ki hepimizin sinavi farkli farkli yasamamiz gereken seyler bunlar demek ki sonuclari guzel olsun ins. Rabbim bu kadar hamisin duasini ins kabul eder ve hayirli guzel sonuclarla donersin yuvana.
Korkma canım benim icini ferah tutHe şöyle moraller yükselsin benim de yarın randevum var gün sayıyordum şimdi korkmaya başladım :) yarın önce senden haber alıcam sonra giricem benim ki 11.50 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?