allahim güzel allahim korusun inşallah duamda kalbimde seninle kardeşim inşallah güzel sonuclarla haberlerle geleceksinTek tek alintilayamadim yazanlara teşekkür ederim ama inanin aglamaya ihtiyacim vardi tutamiyorum kendimi bende diyorum ikili iyi çıktı birsey olmayacak Allahin izniyle bunlar olasılık vs diye ama annelik duygusu iste agir basıyor korkuyorum yine de birde eşim yanımda yok ya iyice kötü oldum hep arkası dönük olduğu icin omurligini gördük doktor ben açıklık falan görmüyorum dedi ama yinede yapılsın detaylı emin olalım dedi genetik niye yapilicak onu anlamadım daha kesin diyemi fazla birsey sormadim beynim durdu orda omurilik dedi beyninde birsey olabilir dedi aklimda bunlar kaldı insaAllah birsey cikmicak buna inanmak istiyorum örnekleri cok tabiki iyi çıkıp Allah korusun tersi olanda var dogumdan sonra olan Allahım evlatlarimizla imtihan etme sağlıkla kucagimiza alalım
Birde Allah razı olsun hepinizden
Canımmmmm Allah razı olsun hepimizin gönülleri bir burda insaAllah hep beraber sağlıkla dogum yaptigimiz zamanlara gelelim yavrularimizi saglikli şekilde kucagimiza alalımallahim güzel allahim korusun inşallah duamda kalbimde seninle kardeşim inşallah güzel sonuclarla haberlerle geleceksin
Allahin izniyle güzel olcak icini ferah tut canım sorunsuz gecer evelAllahArkadaslar yarin amniosenteze gidiyorum lutfen benim için çok dua edin umarim iyi sonuclar alirim hepinize sevgiler iyi akşamlar..........
Arkadaslar yarin amniosenteze gidiyorum lutfen benim için çok dua edin umarim iyi sonuclar alirim hepinize sevgiler iyi akşamlar..........
âmin inşallah kardeşim inşallahCanımmmmm Allah razı olsun hepimizin gönülleri bir burda insaAllah hep beraber sağlıkla dogum yaptigimiz zamanlara gelelim yavrularimizi saglikli şekilde kucagimiza alalım
Canım doktorumla hiç konuşmadım bu konuyu ama internetten baktığım kadarıyla kanamayı durduramama ihtimali yüzünden normal doğumu istemiyorlar. Hatta eğer pıhtı derecesi yüksekse epidüral sezaryen de yapmıyorlar(bacak 6 saat kadar uyuşuk kalabiliyormuş bu da akciğer embolisine sebep olabiliyormuş) genel anestezi ile sezaryen yapıyorlar tabii bu pıhtı seviyesine bağlı. Dediğim gibi doktorla görüşmedim ama okuduklarım hep bu yöndebende kan sulandırı kullanıyorum pıhtılaşmam var diye...kan sulandırıcı kullananlar normal doğum yapamıyormu ki
evet sağlıkla kucağımıza almak önemli olan ama ben de sezeryandan korkuyorum nedense
Canım üzme kendini bu testler sadece olasılık biliyorsun dua et Allah yardımcın olurinsaAllah canım evet meyve suyu içtim birseyler atistirdm acikmiyim diye yine de dönüktu ama cok kısa baktı 2dk anca neden kisa bakti anlamadm onu belki detatliya giricem nasilsa diyemi artık bilmiyorum dönerdi yani belki birde bacaklarini gördüm uzanmis asagi doğru totosu dönük sekilde cok tatlisti kuzum benim ya
Amin canım sağolasın ediyorum Allahın izniyle birsey cikmicak buna inanıyorumCanım üzme kendini bu testler sadece olasılık biliyorsun dua et Allah yardımcın olur
InsaAllah canım teşekkür ederim olumlu düşünüyorum güzel olcak hersey buna inanıyorum icim ferah
Korkma canım benim icini ferah tut
Bana 10.15te burda olun dediler 30-40dk sürüyor dimi detaylı 11bucuga kalmadan biter sanırım çıktıgm gibi ilk firsatta yazıcam size
Bu arada gorumcelerle ve eltilerle Allah sabır versin cekilir sey degildir eminim
Wuuuuw çok eğlenceli olsa gerek3 tane de suratsız eltiüstelik en küçük gelinim
Wuuuuw çok eğlenceli olsa gerek
Sagol canım bu arada son adet tarihin 16nisan mı aramızda 1 gün var ya merak ettimNe kadar sürüyor hiç bilmiyorum canım haberlerini bekleyeceğim
İlk başlarda zorlandım ama ben biraz dişliyim onlar benim için sorun olamaz
Sagol canım bu arada son adet tarihin 16nisan mı aramızda 1 gün var ya merak ettim
O zaman onlar yandı desene boşver en iyisini yapiyorsun bende disli degilim ama yerine göre kibarca tepkimi koyuyorum
Canım unutma ki bu testler sadece olasılık . Teste pozitif çıkıp sağlıklı doğan bebekleri çevremde gözlerimle bile gördüm. Ben ikili dahil hiç bir testi yaptırmadım doktorumda bi olumsuzluk durumda aldırma gibi bi düşüncen Yoksa önermiyorum dedi. Hakkında hayırlı sağlıklı bir şekilde bebisini kucağına almak nasip olur inşallah
Canım o zaman genetik test yaptır dediğin gibi bu testlerin yanılma payı var bi arkadasımda olmustu ama şükür ki çocugu gayet sağlıklı içini ferah tut dualarımız seninle.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim canlarım 338 de 1 ihtimal çook büyük bi ihtimal gibi geliyo . Rabbim içime bi ferahlık veriyor sanki . Doktorum da çok takılma suana kadar böyle pozitif gelenlerin sadece bi tanesi down sendromu doğdu dedi . Ama evlat işte bi yanım rahat bi yanım çok huzursuzHiç Çan'ını sıkma kuzum bak dun ben kontrolde iken senin benim gibi bi arkadaş aradı hem ikilisi hem üçlüsü pozitif çıkmış ne yapmam lazım diye doktor da ambiyosentez yaptırmanızı öneririm dedi ki doktorun kendi kızı da o şekilde imiş ve o zaman bu test yoktu dedi kızım saglikla geldi bu bir ihtimal dedi o yüzden üzülme kalbini ferah tut sonuçta ihtimal olduğu icin hepimiz risk altındayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?