- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
canim en guveniliri ikili test. onda temiz cikmisti senin. 3lu ve 4 lu hele 3lunun cok da guvenirliligi yok diye biliyorum. sıkma tatli canini uzme kuzunj. yarin guzel haberlerle geleceksin insallah...Berbat bir şekildeyim şuan doktor yüksek dedi sonucuma risk var dedi ve yarın detaylı ultrasona giricem 10 bucukta 20.haftalarda bakılıyor ama bu sonuca göre bakalım dedi ve genetik test yapilicakmis sanırım off beynim durdu Allahim birsey olmasın birsey çıkmasn insaAllah
Sağlıklı büyüsnde gününu yakaliyorlarmis zaten canım seninde öyle olmus benim ilk baslarda gittigimde 7-8 gun geriydi sat a göre en sonkinde 4gun fark vardi 16+5te gittim 16+1 çıktı arayi kapatıyor cok şükür:)
Aslında benimki 12 nisan ama geç yumurtlamışım sanırım ilk hamile kaldığımda sat ile ultrason arasında 15 günden fazla vardı bebişim güzel büyüdü fark 4 güne kadar düştü. Doktorumla bir kaç kez sat belirledik ama bebişim büyüdükçe ileride kilosuna göre değerlendiririz dedi. Yani sat ımı bebeşin boyu kilosu belirliyor. Senin uyumlu mu sat ve ultrason?
Öyleymis canım ben üçlü test olduğunu bilmiyordum bu yaptırdıgimin doktorum sagolsun afp dedi sadece ben sanki biliyormusum gibi sevdim kadini ama bu konuda üzüldüm doğrusu stres yaşadım baya sanırım cinsiyeti ogrenmem icin detayliyi yasamis olcam tabi icimde rahatlamis olcak Allahin izniyle birsey cikmicak icim ferah dua ediyorum sagol canım benimcanim en guveniliri ikili test. onda temiz cikmisti senin. 3lu ve 4 lu hele 3lunun cok da guvenirliligi yok diye biliyorum. sıkma tatli canini uzme kuzunj. yarin guzel haberlerle geleceksin insallah...
sıkma canini. emin ol hic birsey cikmayacak. sen uzuldugunle kalacaksin. seni cok iyi anliyorum. bir onceki gebelikte neler yasatti bana eski doktorum. simdi kendime kiziyorum. artik akillandim bunda da hic bir testi istemedim. sadece ayrintiliyi yaptiracagim. ne kendimi.ne bebegimi uzerum. sen de uzme bebegini...Öyleymis canım ben üçlü test olduğunu bilmiyordum bu yaptırdıgimin doktorum sagolsun afp dedi sadece ben sanki biliyormusum gibi sevdim kadini ama bu konuda üzüldüm doğrusu stres yaşadım baya sanırım cinsiyeti ogrenmem icin detayliyi yasamis olcam tabi icimde rahatlamis olcak Allahin izniyle birsey cikmicak icim ferah dua ediyorum sagol canım benim
Canım seninde down sendromu pozitif çıktı sanırım . Benim ikili temizdi dörtlü pozotif çıktı . Canımızı sıkmak yok . Yurt dışında bazı ülkelerde üçlü ve dörtlü testler kaldırılmış . İkili güvenilir olan . Bence Türkiye'de de kaldırılsın neler çekiyoruz stresten yaaÖyleymis canım ben üçlü test olduğunu bilmiyordum bu yaptırdıgimin doktorum sagolsun afp dedi sadece ben sanki biliyormusum gibi sevdim kadini ama bu konuda üzüldüm doğrusu stres yaşadım baya sanırım cinsiyeti ogrenmem icin detayliyi yasamis olcam tabi icimde rahatlamis olcak Allahin izniyle birsey cikmicak icim ferah dua ediyorum sagol canım benim
Onun için esimin yokluguna aglamiyorum tutuyorum kendimi daha doğrusu bugüne kadar tuttum böyle birsey olunca akti gitti baktm ağrım basladi yavrum hissetti dedim frenledim kendimi sadece uzuldugumuzle kalıyorz haklısın bana da ders oldusıkma canini. emin ol hic birsey cikmayacak. sen uzuldugunle kalacaksin. seni cok iyi anliyorum. bir onceki gebelikte neler yasatti bana eski doktorum. simdi kendime kiziyorum. artik akillandim bunda da hic bir testi istemedim. sadece ayrintiliyi yaptiracagim. ne kendimi.ne bebegimi uzerum. sen de uzme bebegini...
Benimde ikili temizdi canım üçlü kötü çıktı bilmiyordum ben evet ikilinin guvenirliligi daha fazlaymis icimizi ferah tutalım yasiyicagimiz varmış kaldirsinlarda baska hamileler bu stresi yasamasin bencede zaten hassas donemdeyiz birde söz konusu canimizin parçasi evlatlar olunca akan sular duruyorCanım seninde down sendromu pozitif çıktı sanırım . Benim ikili temizdi dörtlü pozotif çıktı . Canımızı sıkmak yok . Yurt dışında bazı ülkelerde üçlü ve dörtlü testler kaldırılmış . İkili güvenilir olan . Bence Türkiye'de de kaldırılsın neler çekiyoruz stresten yaa
Çok şükür iyiyim haftasonunfan beri yokspeedy-gonzales nasıl oldun cnm kanaman ne durumda
Canım seninde down sendromu pozitif çıktı sanırım . Benim ikili temizdi dörtlü pozotif çıktı . Canımızı sıkmak yok . Yurt dışında bazı ülkelerde üçlü ve dörtlü testler kaldırılmış . İkili güvenilir olan . Bence Türkiye'de de kaldırılsın neler çekiyoruz stresten yaa
Yaa daha neler duycaz yarabbim bitmiyoo valla...evet bende iki gende pihtilasma var faktor 5 ve mtfr homozigot ...benim bu konuyu hemen doktorumla konuşmam lazim anlasilan...saol canim bilgilendirdifin icinCanım doktorumla hiç konuşmadım bu konuyu ama internetten baktığım kadarıyla kanamayı durduramama ihtimali yüzünden normal doğumu istemiyorlar. Hatta eğer pıhtı derecesi yüksekse epidüral sezaryen de yapmıyorlar(bacak 6 saat kadar uyuşuk kalabiliyormuş bu da akciğer embolisine sebep olabiliyormuş) genel anestezi ile sezaryen yapıyorlar tabii bu pıhtı seviyesine bağlı. Dediğim gibi doktorla görüşmedim ama okuduklarım hep bu yönde
Canım ben epeydir hissediyorum ama benimki nadir olan bir sey. Normali ilk gebelikte 19. Hafta civarı diyorlar. 21. Haftaya kdr hissedilmez ise ancak ozaman tedirgin olabilirsin. Emin ol ki 19. Hafta ile 21. Hafta arasında inanılmaz fark var. Sırtüstü yat, bacaklar da dümdüz olsun. En iyi hissettiğim pozisyon bu. Dene bakalım, belki hissedersin canım ve dert etme sakın, pek yakında hissedersin hareketlerini ;*19 haftalık olduk ama halen daha hiç hareket hissetmedim. Çok merak ediyorum.ilk hamileliği olup bebeğinin hareketlerini hissedebilen var mı?
Oyyyy ooyyy yesam maşallahhh yavrucuguna, demekki onun bir pipisiiii varrrr.. amin canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn ;**Veeeee kızlar 17 arti 1 cinsiyetimizi öğrendik bayaa emin konuştu tekrar tekrar baktı alışverişe okay dedi :)
Oğluşumuz geliyorrrrrrrr sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :)
Canım 1 aydır pek bir hareket halindeyim, kız birde 3 gün girmiyorum bir bakıyorum ki 60 sayfa ilerlemis. Geçen 10 gün girmedim 200 sayfaS Serpilzorlu canım nerelerdesin uzun zamandır yazmıyorsun :)
Canım ben biraz uzak kaldım, şimdi okudum yaşadıklarını, strese girme sakın, hissediyor yavrularımız, ben geçen gün bizzat şahit oldum, eşime çok kızdım ve sesimi yüksektim, yavrum bir sağa gitti bir sola, hemen sustum sakinleşmeye çalıştım, ve onu da üzdüğüm için okadar üzüldüm ki. Çok şükür 2 li testin temiz çıkmış. Senin yazdıklarını okuyunca bende biraz araştırdım, en önemlisi 2liymis. Sende farkına varıp rahatlatmışsın kendini, en güzelini yapıyorsun şuanda sakin kalarak, emin ol yasadigin strese değmeyecek, güzel haberlerle geleceksin ve cinsiyeti de merakla bekliyoruz. Uyku sersemi halimle yazışmaları kaçırmadıysam eğer henüz cinsiyet belli değil sanırım, meraktayız ;* hayırlı haberlerle.gel inşallah; * hepimizin yüzü hep gülsün inşallahhh kızlarÖyleymis canım ben üçlü test olduğunu bilmiyordum bu yaptırdıgimin doktorum sagolsun afp dedi sadece ben sanki biliyormusum gibi sevdim kadini ama bu konuda üzüldüm doğrusu stres yaşadım baya sanırım cinsiyeti ogrenmem icin detayliyi yasamis olcam tabi icimde rahatlamis olcak Allahin izniyle birsey cikmicak icim ferah dua ediyorum sagol canım benim
esinin yoklugu yaninda olmaayisi belki de seni bu kadar sarsan canim. dik dur canim. sakin uzulme. hic birsey cikmayacak emin ol.Onun için esimin yokluguna aglamiyorum tutuyorum kendimi daha doğrusu bugüne kadar tuttum böyle birsey olunca akti gitti baktm ağrım basladi yavrum hissetti dedim frenledim kendimi sadece uzuldugumuzle kalıyorz haklısın bana da ders oldu
Oyyyy ooyyy yesam maşallahhh yavrucuguna, demekki onun bir pipisiiii varrrr.. amin canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn ;**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?