2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canim en guveniliri ikili test. onda temiz cikmisti senin. 3lu ve 4 lu hele 3lunun cok da guvenirliligi yok diye biliyorum. sıkma tatli canini uzme kuzunj. yarin guzel haberlerle geleceksin insallah...

Sağlıklı büyüsnde gününu yakaliyorlarmis zaten canım seninde öyle olmus benim ilk baslarda gittigimde 7-8 gun geriydi sat a göre en sonkinde 4gun fark vardi 16+5te gittim 16+1 çıktı arayi kapatıyor cok şükür

canim en guveniliri ikili test. onda temiz cikmisti senin. 3lu ve 4 lu hele 3lunun cok da guvenirliligi yok diye biliyorum. sıkma tatli canini uzme kuzunj. yarin guzel haberlerle geleceksin insallah...
Öyleymis canım ben üçlü test olduğunu bilmiyordum bu yaptırdıgimin doktorum sagolsun afp dedi sadece ben sanki biliyormusum gibi sevdim kadini ama bu konuda üzüldüm doğrusu stres yaşadım baya sanırım cinsiyeti ogrenmem icin detayliyi yasamis olcam tabi icimde rahatlamis olcak Allahin izniyle birsey cikmicak icim ferah dua ediyorum sagol canım benim

sıkma canini. emin ol hic birsey cikmayacak. sen uzuldugunle kalacaksin. seni cok iyi anliyorum. bir onceki gebelikte neler yasatti bana eski doktorum. simdi kendime kiziyorum. artik akillandim bunda da hic bir testi istemedim. sadece ayrintiliyi yaptiracagim. ne kendimi.ne bebegimi uzerum. sen de uzme bebegini...

Canım seninde down sendromu pozitif çıktı sanırım . Benim ikili temizdi dörtlü pozotif çıktı . Canımızı sıkmak yok . Yurt dışında bazı ülkelerde üçlü ve dörtlü testler kaldırılmış . İkili güvenilir olan . Bence Türkiye'de de kaldırılsın neler çekiyoruz stresten yaa

Kızlar 2li testi yaptıran 3lüyü hiç yaptırmasın bence 4lüyü de önerirlerse yaptırsın. Ben anlamıyorum 3lünün hiç bi önemi yok ki artık ben ısrarla perinatolog a 3lüyü yaptıralım demiştim ama o zaman fetal dna yaptırmaya karar vermemiştim. Fetal dna yaptırmazsan 4lüyü yapalım ama bence gerek yok demişti.tmm dr un dediği önemli ama hiçbir sey olmasa nette dr ların yazdıgı sitelerde en çok 2linin güvenirliliği söyleniyor. Tabi dr da yönlendirince ne yapacaksın mecbur yaptırıyoruz o ayrı ama bizimde temkinli olmamız lazım bence. Kendime, herkese sağlıklı hamilelik sağlıklı bebiş diliyorum Allah tüm bebekleri çocukları korusun Amin

Onun için esimin yokluguna aglamiyorum tutuyorum kendimi daha doğrusu bugüne kadar tuttum böyle birsey olunca akti gitti baktm ağrım basladi yavrum hissetti dedim frenledim kendimi sadece uzuldugumuzle kalıyorz haklısın bana da ders oldu

Benimde ikili temizdi canım üçlü kötü çıktı bilmiyordum ben evet ikilinin guvenirliligi daha fazlaymis icimizi ferah tutalım yasiyicagimiz varmış kaldirsinlarda baska hamileler bu stresi yasamasin bencede zaten hassas donemdeyiz birde söz konusu canimizin parçasi evlatlar olunca akan sular duruyor

Testi yenilesinizn önceki hamileliğimde benimde çıktı öyle yeniden yapıldı doğru sonucu aldık testte hata olabiliyo

Yaa daha neler duycaz yarabbim bitmiyoo valla...evet bende iki gende pihtilasma var faktor 5 ve mtfr homozigot ...benim bu konuyu hemen doktorumla konuşmam lazim anlasilan...saol canim bilgilendirdifin icin

Kizlar migde eksimesi basladi bende sizdede oldumu oglumda bukadar erken baslamamisti 3 gundur gece migdem eksiyo

19 haftalık olduk ama halen daha hiç hareket hissetmedim. Çok merak ediyorum. ilk hamileliği olup bebeğinin hareketlerini hissedebilen var mı?
Canım ben epeydir hissediyorum ama benimki nadir olan bir sey. Normali ilk gebelikte 19. Hafta civarı diyorlar. 21. Haftaya kdr hissedilmez ise ancak ozaman tedirgin olabilirsin. Emin ol ki 19. Hafta ile 21. Hafta arasında inanılmaz fark var. Sırtüstü yat, bacaklar da dümdüz olsun. En iyi hissettiğim pozisyon bu. Dene bakalım, belki hissedersin canım ve dert etme sakın, pek yakında hissedersin hareketlerini ;*

Veeeee kızlar 17 arti 1 cinsiyetimizi öğrendik bayaa emin konuştu tekrar tekrar baktı alışverişe okay dedi :)

Oğluşumuz geliyorrrrrrrr sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :)
Oyyyy ooyyy yesam maşallahhh yavrucuguna, demekki onun bir pipisiiii varrrr.. amin canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn ;**

Canım ben biraz uzak kaldım, şimdi okudum yaşadıklarını, strese girme sakın, hissediyor yavrularımız, ben geçen gün bizzat şahit oldum, eşime çok kızdım ve sesimi yüksektim, yavrum bir sağa gitti bir sola, hemen sustum sakinleşmeye çalıştım, ve onu da üzdüğüm için okadar üzüldüm ki. Çok şükür 2 li testin temiz çıkmış. Senin yazdıklarını okuyunca bende biraz araştırdım, en önemlisi 2liymis. Sende farkına varıp rahatlatmışsın kendini, en güzelini yapıyorsun şuanda sakin kalarak, emin ol yasadigin strese değmeyecek, güzel haberlerle geleceksin ve cinsiyeti de merakla bekliyoruz. Uyku sersemi halimle yazışmaları kaçırmadıysam eğer henüz cinsiyet belli değil sanırım, meraktayız ;* hayırlı haberlerle.gel inşallah; * hepimizin yüzü hep gülsün inşallahhh kızlar

esinin yoklugu yaninda olmaayisi belki de seni bu kadar sarsan canim. dik dur canim. sakin uzulme. hic birsey cikmayacak emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…