2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İnşallah öyle olurrr. Ara sıra sanki birşeyler hissediyor gibiyim ama ne olduğunu anlamıyorum ki. Tecrübesizlik çok kötü birşey

Canım benim Allah razı olsun evet kendime baya bir stres yasattim gecicek rahatlicam tam olarak 1 saat sonra falan baya ders oldu bana bu olay doktor test yaparken sorgulamadim ne testi bu diye taslar yerine oturuyor o soylemedi hadi sen niye sormadin diyorum artik daha temkinliym gereksiz stresler yasayip bebegimi ve kendimi üzmek istemiyorum artık şuan basim cok ağrıyor dün kendime ettim yani ve evet cinsiyetimiz belli degil daha onuda bugün ogreniriz insaAllah detaylida saglikli olsunda yavrucum sagol canım öpüyorum

Kizlar oncelikle 3 lu ve 4 lu testi kötü cikan arkadaslar sıkmayin caninizi vu bi olasılık sadece Allahin izniyle bebislerimiz sagliklidir Rabbim saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin cumlemize İnşallah Amin diyorum.
Kizlar dr kontrolum var simdi dr aç gel demişti buyuk ihtimal test icinn ama ben istemiyom yaptirmicamda bu afp testi nedir

Canım günaydın,

Annenin kanındaki AFP seviyesine bakılarak bebekte kromozomal veya gelişimsel bazı anormal durumların olup olmadığını tespit ediyorlar. Ama güvenilirliği çok düşük diyorlar.

Kızlar bizimde doktor günümüz bakalım ne diyecek doktorumuz :) S selifor canım içini ferah tut benim ikili sonucum 1:39 çıktı ilk günlerde deliriyorum sanmıştım ama şu an sakinim . Diğer hiçbir testi yaptırmamaya karar verdik canım . Ayrıntılıyı bekliyoruz ondan sonra karar vereceğiz neyin ne olduğuna . Bak sen bugün yaptırıyorsun Harika haberlerle geleceksin . Benim içimde bebeğimin sağlıksız olduğuna dair hiçbir his Yok . Ben ona güveniyorum . Annesini yarı yolda bırakmaz benim meleğim . Sen de İnan . Çok güzel haberlerle geleceksin . Dualarım seninle ve miniğinle ...

Anladim canim peki bu testi yaptiran varmi 3 lu test le farkli galiba dimi dr bana ac gel dedi tok yapilmiyomi ay cok soru sordum

genelde şeker yüklemesinde aç gel diyorlar ama ona daha erken senin cnm hareketlerini net görmek için flnmı dedi acaba diğer içlü teste kan veriosun açlık tokluk mühim dgl bende 4 lü yaptırmıştım iki hafta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…