2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Cok teselkur ederim. Benim ikili normal 3 lu de risk gurubundaymisiz.prenal test yaptirdim.sonucu 15 gune cikacakmis.dr insanin icine suphe düşürüyor birkere.rahat olamiyo insan

Anladim canim peki bu testi yaptiran varmi 3 lu test le farkli galiba dimi dr bana ac gel dedi tok yapilmiyomi ay cok soru sordum

Canım 3 lü testte 3 değere baktırmıyor doktorlar, 3'lü testte bakılan değerler arasında yer alan AFP ye baktırıyorlar sadece.
Benim 4'lü yapıldı mesela. Tüm değerlere baktırdı doktorum. Birlikte değerlendirilirse daha sağlıklı sonuç alırız dedi.

Canım 1 aydır pek bir hareket halindeyim, kız birde 3 gün girmiyorum bir bakıyorum ki 60 sayfa ilerlemis. Geçen 10 gün girmedim 200 sayfa
Aynen canım bı gün girmeyince sayfalar alıp gidiyor başını
neler yapiosun öyle hayırdır kendini ve bebisi yorma sakın

Çok mutluym hamd olsun sorun çıkmadı temiz hersey nasıl rahatladım tahmin edersiniz ELİFİM saglikliymis annesinin kuzusu evet kızmis benim yavrum nazlı kızım beyninde omuriliginde hicbir sorun yokmuş diger organlardada sadece bacak ve kollar kısa haftana görede küçük dedi hesapladi gec dollenmedir dedi ilk ultrason kagitlarina bakarak ondan yana icim rahat çünkü adetim duzensizdi bu normal kromozom bozuklugu falan olabilir gibi seyler dedi bu kisalikla ilgili olsa zaten ikilide cikardi yani sorun yok bundada minigim subatta gelebilir sadece o ihtimal var olsun hic önemli değil saglikli olsun yeter bana istersen yurtdisina giden testi yapalim kesinlessin dedi istemiyorum onu 24.haftada tekrar ayrintiliya giricem sonuc olarak Allahıma binlerce kere hamd olsun hiçbir sorun yok nasil rahatladim nasıl kuzumun cinsiyetinide öğrendim ohh şükür cok uzun yazmiyim bu sevincle uzatabilirm birde annemle gitmistk doktordan çıkınca o mutlulukla lcwye attik kendimizi kızıma birseyler aldık sağlıkla giydiricem onlari yavruma insaAllah
Hepinize

Canniiimm çok sevindim çok şükür.Çok çok gözün aydın olsun. Hepimizin gözü aydın. Valla ikide bir Senden haber var mı diye girip çıktım kk ya :)) darısı diğer güzel haber bekleyen arkadaşlara inşallah

Gözümüz aydın canım çok sevindim Allah'a şükürler olsun. Senin kız biraz adrenalin seviyor bence üstelik de nazlı

Ohh icim oyle rahatladi ki anlatamam canım cok şükür hersey yolunda. Allahım yavrularimizi korusun. Onlara sağlık sıhhat versin inşallah

Canımmm nasıl sevindim anlatamamm.. Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip eder inşallah. Bugün de mutluluktan uyuyamazsın sen:)

S selifor canım cok cok sevindim gözün aydın
Belliydi zaten sıkıntı olmayacağı hiç kötü bişey içimden geçmemişti
Bu sebeple cinsiyetini de öğrenmiş oldun
eğer senin eşin boyu kısa ise genetik faktörlerde etkileyeniliyormui benim dr um öyle demişti cnm kötüye yorma iyi düsün iyi olsun

Çok şükür içim rahatladı ya.

Hayırlı bir evlat olsun inşallah

Ben hala bekliyorum doktor ameliyatta az önce de iğrenç bir kadın bağırdı çağırdı doktora. Daha kimseye bakmam demiş tansiyonu çıkmış. Sonra sekretere arattık da ameliyattan sonra bana bakmak için gelecek. İşin kötüsü eşim de sinirlendi bağırdı çağırdı bi de onu sakinleştirmeye çalıştım sakinleşmeyince kafamın tası attı. kovdum çık dışarı istemiyorum senin girmeni dedim nerde şimdi bilmiyorum. Valla zaten stresliydim burnumdan geldi.. Bekliyorum. Böyle olursa bir daha eşimi getirmem görmesin

Gözünaydın canım cok sevindimm inannn rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar çoğalıyor sanki tahminler doğru cıktı

S selifor gözümüz aydın uyandığımdan beri gözüm msjinda herşeyin iyi çıktığına çok sevindim allah hepimizin yüzünü güldürsün haber bekleyenlerin de tez zamanda inş güzel haberlerini alırız bende daha cinsiyet öğrenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…