- 31 Ağustos 2016
- 385
- 485
- 103
- 30
Kizlar oncelikle 3 lu ve 4 lu testi kötü cikan arkadaslar sıkmayin caninizi vu bi olasılık sadece Allahin izniyle bebislerimiz sagliklidir Rabbim saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin cumlemize İnşallah Amin diyorum.
Kizlar dr kontrolum var simdi dr aç gel demişti buyuk ihtimal test icinn ama ben istemiyom yaptirmicamda bu afp testi nedir
@keskins sen naptin canim pazartesi belli olacakti.yazmamissin hic.
Cok teselkur ederim. Benim ikili normal 3 lu de risk gurubundaymisiz.prenal test yaptirdim.sonucu 15 gune cikacakmis.dr insanin icine suphe düşürüyor birkere.rahat olamiyo insanKizlar oncelikle 3 lu ve 4 lu testi kötü cikan arkadaslar sıkmayin caninizi vu bi olasılık sadece Allahin izniyle bebislerimiz sagliklidir Rabbim saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin cumlemize İnşallah Amin diyorum.
Kizlar dr kontrolum var simdi dr aç gel demişti buyuk ihtimal test icinn ama ben istemiyom yaptirmicamda bu afp testi nedir
Anladim canim peki bu testi yaptiran varmi 3 lu test le farkli galiba dimi dr bana ac gel dedi tok yapilmiyomi ay cok soru sordum
Anladim canim peki bu testi yaptiran varmi 3 lu test le farkli galiba dimi dr bana ac gel dedi tok yapilmiyomi ay cok soru sordum
Aynen canım bı gün girmeyince sayfalar alıp gidiyor başınıCanım 1 aydır pek bir hareket halindeyim, kız birde 3 gün girmiyorum bir bakıyorum ki 60 sayfa ilerlemis. Geçen 10 gün girmedim 200 sayfa
Anaa cinsiyetleri bıle aynı cıktı desene
Çok mutluym hamd olsun sorun çıkmadı temiz hersey nasıl rahatladım tahmin edersiniz ELİFİM saglikliymis annesinin kuzusu evet kızmis benim yavrum nazlı kızım beyninde omuriliginde hicbir sorun yokmuş diger organlardada sadece bacak ve kollar kısa haftana görede küçük dedi hesapladi gec dollenmedir dedi ilk ultrason kagitlarina bakarak ondan yana icim rahat çünkü adetim duzensizdi bu normal kromozom bozuklugu falan olabilir gibi seyler dedi bu kisalikla ilgili olsa zaten ikilide cikardi yani sorun yok bundada minigim subatta gelebilir sadece o ihtimal var olsun hic önemli değil saglikli olsun yeter bana istersen yurtdisina giden testi yapalim kesinlessin dedi istemiyorum onu 24.haftada tekrar ayrintiliya giricem sonuc olarak Allahıma binlerce kere hamd olsun hiçbir sorun yok nasil rahatladim nasıl kuzumun cinsiyetinide öğrendim ohh şükür cok uzun yazmiyim bu sevincle uzatabilirm birde annemle gitmistk doktordan çıkınca o mutlulukla lcwye attik kendimizi kızıma birseyler aldık sağlıkla giydiricem onlari yavruma insaAllah
Hepinize
Gözümüz aydın canım çok sevindim Allah'a şükürler olsun. Senin kız biraz adrenalin seviyor bence üstelik de nazlıÇok mutluym hamd olsun sorun çıkmadı temiz hersey nasıl rahatladım tahmin edersiniz ELİFİM saglikliymis annesinin kuzusu evet kızmis benim yavrum nazlı kızım beyninde omuriliginde hicbir sorun yokmuş diger organlardada sadece bacak ve kollar kısa haftana görede küçük dedi hesapladi gec dollenmedir dedi ilk ultrason kagitlarina bakarak ondan yana icim rahat çünkü adetim duzensizdi bu normal kromozom bozuklugu falan olabilir gibi seyler dedi bu kisalikla ilgili olsa zaten ikilide cikardi yani sorun yok bundada minigim subatta gelebilir sadece o ihtimal var olsun hic önemli değil saglikli olsun yeter bana istersen yurtdisina giden testi yapalim kesinlessin dedi istemiyorum onu 24.haftada tekrar ayrintiliya giricem sonuc olarak Allahıma binlerce kere hamd olsun hiçbir sorun yok nasil rahatladim nasıl kuzumun cinsiyetinide öğrendim ohh şükür cok uzun yazmiyim bu sevincle uzatabilirm birde annemle gitmistk doktordan çıkınca o mutlulukla lcwye attik kendimizi kızıma birseyler aldık sağlıkla giydiricem onlari yavruma insaAllah
Hepinize
Çok mutluym hamd olsun sorun çıkmadı temiz hersey nasıl rahatladım tahmin edersiniz ELİFİM saglikliymis annesinin kuzusu evet kızmis benim yavrum nazlı kızım beyninde omuriliginde hicbir sorun yokmuş diger organlardada sadece bacak ve kollar kısa haftana görede küçük dedi hesapladi gec dollenmedir dedi ilk ultrason kagitlarina bakarak ondan yana icim rahat çünkü adetim duzensizdi bu normal kromozom bozuklugu falan olabilir gibi seyler dedi bu kisalikla ilgili olsa zaten ikilide cikardi yani sorun yok bundada minigim subatta gelebilir sadece o ihtimal var olsun hic önemli değil saglikli olsun yeter bana istersen yurtdisina giden testi yapalim kesinlessin dedi istemiyorum onu 24.haftada tekrar ayrintiliya giricem sonuc olarak Allahıma binlerce kere hamd olsun hiçbir sorun yok nasil rahatladim nasıl kuzumun cinsiyetinide öğrendim ohh şükür cok uzun yazmiyim bu sevincle uzatabilirm birde annemle gitmistk doktordan çıkınca o mutlulukla lcwye attik kendimizi kızıma birseyler aldık sağlıkla giydiricem onlari yavruma insaAllah
Hepinize
Hepinize
Hepinize
Gözünaydın canım cok sevindimm inannn rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar çoğalıyor sanki tahminler doğru cıktıÇok mutluym hamd olsun sorun çıkmadı temiz hersey nasıl rahatladım tahmin edersiniz ELİFİM saglikliymis annesinin kuzusu evet kızmis benim yavrum nazlı kızım beyninde omuriliginde hicbir sorun yokmuş diger organlardada sadece bacak ve kollar kısa haftana görede küçük dedi hesapladi gec dollenmedir dedi ilk ultrason kagitlarina bakarak ondan yana icim rahat çünkü adetim duzensizdi bu normal kromozom bozuklugu falan olabilir gibi seyler dedi bu kisalikla ilgili olsa zaten ikilide cikardi yani sorun yok bundada minigim subatta gelebilir sadece o ihtimal var olsun hic önemli değil saglikli olsun yeter bana istersen yurtdisina giden testi yapalim kesinlessin dedi istemiyorum onu 24.haftada tekrar ayrintiliya giricem sonuc olarak Allahıma binlerce kere hamd olsun hiçbir sorun yok nasil rahatladim nasıl kuzumun cinsiyetinide öğrendim ohh şükür cok uzun yazmiyim bu sevincle uzatabilirm birde annemle gitmistk doktordan çıkınca o mutlulukla lcwye attik kendimizi kızıma birseyler aldık sağlıkla giydiricem onlari yavruma insaAllah
Hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?