- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 46
Ay bosver hepsini sakince muayeneni bekle, esini yolladigin iyi olmus. Zaten hassasiz bu tarz tartismalar hiiic ama hic cekilmiyorÇok şükür içim rahatladı ya.
Hayırlı bir evlat olsun inşallah
Ben hala bekliyorum doktor ameliyatta az önce de iğrenç bir kadın bağırdı çağırdı doktora. Daha kimseye bakmam demiş tansiyonu çıkmış. Sonra sekretere arattık da ameliyattan sonra bana bakmak için gelecek. İşin kötüsü eşim de sinirlendi bağırdı çağırdı bi de onu sakinleştirmeye çalıştım sakinleşmeyince kafamın tası attı. kovdum çık dışarı istemiyorum senin girmeni dedim nerde şimdi bilmiyorum. Valla zaten stresliydim burnumdan geldi.. Bekliyorum. Böyle olursa bir daha eşimi getirmem görmesin
Çok mutluym hamd olsun sorun çıkmadı temiz hersey nasıl rahatladım tahmin edersiniz ELİFİM saglikliymis annesinin kuzusu evet kızmis benim yavrum nazlı kızım beyninde omuriliginde hicbir sorun yokmuş diger organlardada sadece bacak ve kollar kısa haftana görede küçük dedi hesapladi gec dollenmedir dedi ilk ultrason kagitlarina bakarak ondan yana icim rahat çünkü adetim duzensizdi bu normal kromozom bozuklugu falan olabilir gibi seyler dedi bu kisalikla ilgili olsa zaten ikilide cikardi yani sorun yok bundada minigim subatta gelebilir sadece o ihtimal var olsun hic önemli değil saglikli olsun yeter bana istersen yurtdisina giden testi yapalim kesinlessin dedi istemiyorum onu 24.haftada tekrar ayrintiliya giricem sonuc olarak Allahıma binlerce kere hamd olsun hiçbir sorun yok nasil rahatladim nasıl kuzumun cinsiyetinide öğrendim ohh şükür cok uzun yazmiyim bu sevincle uzatabilirm birde annemle gitmistk doktordan çıkınca o mutlulukla lcwye attik kendimizi kızıma birseyler aldık sağlıkla giydiricem onlari yavruma insaAllah
Hepinize
Canniiimm çok sevindim çok şükür.Çok çok gözün aydın olsun. Hepimizin gözü aydın. Valla ikide bir Senden haber var mı diye girip çıktım kk ya :)) darısı diğer güzel haber bekleyen arkadaşlara inşallah
Gözümüz aydın canım çok sevindim Allah'a şükürler olsun. Senin kız biraz adrenalin seviyor bence üstelik de nazlı
Ohh icim oyle rahatladi ki anlatamam canım cok şükür hersey yolunda. Allahım yavrularimizi korusun. Onlara sağlık sıhhat versin inşallah
Canımmm nasıl sevindim anlatamamm.. Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip eder inşallah. Bugün de mutluluktan uyuyamazsın sen:)
Gözünaydın canım cok sevindimm inannn rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar çoğalıyor sanki tahminler doğru cıktı
Canlarimmmmm cok ama cok tesekkur ederim sayenizde kendimi daha fazla strese sokmadim ve bugünde güzel sonucu aldım Allaha şükür hepimizin saglikla yavrularimiza kavusalim insaAllah Allahim acılarını göstermesin L Lilyumm_ un dedigi gibi kızım beni biraz ugrastiricak galiba hem naz yaptı hem stres yaşadık beraber annesi kurban olsun iyi olsun daCnm mm biliyorduk zaten biz :) Sağlıkla gelsin cinsiyet de hayırlı ugurlu olsun
Simdiden talibim kızina annesine çekerse çok tatli olur kacirmayalim:)
Canım benim sağolasınÇok şükür içim rahatladı ya.
Hayırlı bir evlat olsun inşallah
Ben hala bekliyorum doktor ameliyatta az önce de iğrenç bir kadın bağırdı çağırdı doktora. Daha kimseye bakmam demiş tansiyonu çıkmış. Sonra sekretere arattık da ameliyattan sonra bana bakmak için gelecek. İşin kötüsü eşim de sinirlendi bağırdı çağırdı bi de onu sakinleştirmeye çalıştım sakinleşmeyince kafamın tası attı. kovdum çık dışarı istemiyorum senin girmeni dedim nerde şimdi bilmiyorum. Valla zaten stresliydim burnumdan geldi.. Bekliyorum. Böyle olursa bir daha eşimi getirmem görmesin
Hahaha yesa kiz senin ki kiz olaydi benim oglanla baslarini baglamistik simdi benim ki bosta kaldiCnm mm biliyorduk zaten biz :) Sağlıkla gelsin cinsiyet de hayırlı ugurlu olsun
Simdiden talibim kızina annesine çekerse çok tatli olur kacirmayalim:)
uzme bundan sonra kizini... hadi hayirli ugurlu olsun canim. bir kizce daha geliyor...Çok mutluym hamd olsun sorun çıkmadı temiz hersey nasıl rahatladım tahmin edersiniz ELİFİM saglikliymis annesinin kuzusu evet kızmis benim yavrum nazlı kızım beyninde omuriliginde hicbir sorun yokmuş diger organlardada sadece bacak ve kollar kısa haftana görede küçük dedi hesapladi gec dollenmedir dedi ilk ultrason kagitlarina bakarak ondan yana icim rahat çünkü adetim duzensizdi bu normal kromozom bozuklugu falan olabilir gibi seyler dedi bu kisalikla ilgili olsa zaten ikilide cikardi yani sorun yok bundada minigim subatta gelebilir sadece o ihtimal var olsun hic önemli değil saglikli olsun yeter bana istersen yurtdisina giden testi yapalim kesinlessin dedi istemiyorum onu 24.haftada tekrar ayrintiliya giricem sonuc olarak Allahıma binlerce kere hamd olsun hiçbir sorun yok nasil rahatladim nasıl kuzumun cinsiyetinide öğrendim ohh şükür cok uzun yazmiyim bu sevincle uzatabilirm birde annemle gitmistk doktordan çıkınca o mutlulukla lcwye attik kendimizi kızıma birseyler aldık sağlıkla giydiricem onlari yavruma insaAllah
Hepinize
Sağol canım benim evet kızlar farkı kapatıyoruzme bundan sonra kizini... hadi hayirli ugurlu olsun canim. bir kizce daha geliyor...
Gözün aydın canımÇok mutluym hamd olsun sorun çıkmadı temiz hersey nasıl rahatladım tahmin edersiniz ELİFİM saglikliymis annesinin kuzusu evet kızmis benim yavrum nazlı kızım beyninde omuriliginde hicbir sorun yokmuş diger organlardada sadece bacak ve kollar kısa haftana görede küçük dedi hesapladi gec dollenmedir dedi ilk ultrason kagitlarina bakarak ondan yana icim rahat çünkü adetim duzensizdi bu normal kromozom bozuklugu falan olabilir gibi seyler dedi bu kisalikla ilgili olsa zaten ikilide cikardi yani sorun yok bundada minigim subatta gelebilir sadece o ihtimal var olsun hic önemli değil saglikli olsun yeter bana istersen yurtdisina giden testi yapalim kesinlessin dedi istemiyorum onu 24.haftada tekrar ayrintiliya giricem sonuc olarak Allahıma binlerce kere hamd olsun hiçbir sorun yok nasil rahatladim nasıl kuzumun cinsiyetinide öğrendim ohh şükür cok uzun yazmiyim bu sevincle uzatabilirm birde annemle gitmistk doktordan çıkınca o mutlulukla lcwye attik kendimizi kızıma birseyler aldık sağlıkla giydiricem onlari yavruma insaAllah
Hepinize
Kızlar, çok halsizim bugün. Sizde de var mı halsizlik?
Bende öyleyim cnm bgn özellikle bacaklarım cpk ağrıyor hiç keyfim yok dün gayet iyiydim
Ben de öyle.. Doktora söyledim. Kan testlerini yenile dedi. Haftaya aşı için sağlık ocağına gittiğimde kan da aldırayım bari.
Aile akraba ziyareti çok yaptık ve buara deniz sezonunu henüz açtık, devamlı internette bir şeyler araştırmaktan, beynim sulandı vallahi. Aaa buarada bizim fıstık karnımda okadar hareketliki maşallah dışardan dikkatli bakınca da anlaşılıyor nerede olduğu, minicik bir topcuk oluşuyor özellikle kasık bölgesine indiğinde; ) 1 hafta önce bulantılarım da azaldı, daha rahatım artıkAynen canım bı gün girmeyince sayfalar alıp gidiyor başını
neler yapiosun öyle hayırdır kendini ve bebisi yorma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?