2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ay bosver hepsini sakince muayeneni bekle, esini yolladigin iyi olmus. Zaten hassasiz bu tarz tartismalar hiiic ama hic cekilmiyor

Cnm mm biliyorduk zaten biz :) Sağlıkla gelsin cinsiyet de hayırlı ugurlu olsun

Simdiden talibim kızina annesine çekerse çok tatli olur kacirmayalim:)

Gözümüz aydın canım çok sevindim Allah'a şükürler olsun. Senin kız biraz adrenalin seviyor bence üstelik de nazlı

Ohh icim oyle rahatladi ki anlatamam canım cok şükür hersey yolunda. Allahım yavrularimizi korusun. Onlara sağlık sıhhat versin inşallah

Canımmm nasıl sevindim anlatamamm.. Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip eder inşallah. Bugün de mutluluktan uyuyamazsın sen:)

Gözünaydın canım cok sevindimm inannn rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin kızlar çoğalıyor sanki tahminler doğru cıktı

S selifor cum canim coook ama cok sevindim. Artik hamileliginin tadini cikar canim

Canlarimmmmm cok ama cok tesekkur ederim sayenizde kendimi daha fazla strese sokmadim ve bugünde güzel sonucu aldım Allaha şükür hepimizin saglikla yavrularimiza kavusalim insaAllah Allahim acılarını göstermesin L Lilyumm_ un dedigi gibi kızım beni biraz ugrastiricak galiba hem naz yaptı hem stres yaşadık beraber annesi kurban olsun iyi olsun da yesa teyzesi nasip diyelim ben kimselere veremem gibi düşünüyorum evde kalır galiba benim yüzümden Darısı haber bekleyenlerin başına hep güzel haberler alalım burda insaAllah

Canım benim sağolasın
Sıkma canını esinin davranisi iyi olmamış ama erkekler işte her zamani bir olmaz öyle düşünme bence uzulmustur bir anlik sinir sonucu bebeğini görmiyicegi icin ders olur bir daha yapmaz iyi düşünelim canım benim

Hahaha yesa kiz senin ki kiz olaydi benim oglanla baslarini baglamistik simdi benim ki bosta kaldi
L Lilyumm_ musaitseniz hayirli bi is icin size gelmek istiyoduk biz hahah

uzme bundan sonra kizini... hadi hayirli ugurlu olsun canim. bir kizce daha geliyor...

Gözün aydın canım
Merakla bekliyordum iyi haberlerini.
Çok sevindim ohh şükürler olsun.
Hepimizin bebeği sağlıkla doğsunlar inşallah.
Bir kız bebiş daha nerdeyse eşitledik ocak anneleri

Son düzenleme:
S selifor haydi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin allah elifine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin,darısı diğer hamişlerin başına ohh be haydi tadını çıkaralım ben meyve saati yapıorum şuan buyurun gelin:)

Aynen canım bı gün girmeyince sayfalar alıp gidiyor başını
neler yapiosun öyle hayırdır kendini ve bebisi yorma sakın
Aile akraba ziyareti çok yaptık ve buara deniz sezonunu henüz açtık, devamlı internette bir şeyler araştırmaktan, beynim sulandı vallahi. Aaa buarada bizim fıstık karnımda okadar hareketliki maşallah dışardan dikkatli bakınca da anlaşılıyor nerede olduğu, minicik bir topcuk oluşuyor özellikle kasık bölgesine indiğinde; ) 1 hafta önce bulantılarım da azaldı, daha rahatım artık yapacak işler birikmiş, sosyal çevreden uzak kalmışım, açığı kapatıyorum diye giremiyorum pek kk ya
Ay çok uzun yazdım, sende her şey yolundadır insallahhh ;*

S selifor canımmmmm gözün aydın.. şukurler olsun her sey yolundaymiş, ayrıca prenses geliyormuş bizim kıza arkadaş ;*
Rabbim hepsini korusun ve hep böyle güzel haberler verelim inşallah birbirimize ;*

Kaybettim bebeğimi.Suyu tamamen bitti,günlerce hastanede kaldım çözüm plmadı.Onca koca doktor hastane tıp küçücük sapasağlam yavrumu yaşatamadı.doğurup verdim ellerine.Ölüyorum sanki günlerdir.nasıl yaşıycam bu acıyla bilmiyorum.Oğlum yok sütü geldi.dayanamıyorum dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…