2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

canım ne oldu ?herşey allahtan sabrını yitirme dualarını eksik etme bir sorunmu yaşadın

Allah sabrini artirsin. Ne soylesem seni teselli etmez. Allah sabrini cook cok artirsin

Ne desek bos ne desek teselli degil. Ama zaman ilac olsun insallah sana. Inan birgun sapasaglam kucagina alacaksin bebegini ve bugunleri buruklukla hatirlayacaksin. Diyecek soz bulamiyorum inan Allah sabir versin canim benim

Başın sağolsun canım rabbim tez zsmands kucagını doldursun inş
Yasayan bılır Allah sabrını versın

Allah sabır versin canım başın sagolsun meleğin seni cennetin kapisinda bekleyecek. Ne desem boş acini dindirmez Allahim acini dindirsin en kisa zamanda. Kendini uzme diyemem biliyorum mahvolmussundur

Rabbim sabrını versin kardeşim

Çok üzgünüm dualarım seninle

Gözün aydın canım
Merakla bekliyordum iyi haberlerini.
Çok sevindim ohh şükürler olsun.
Hepimizin bebeği sağlıkla doğsunlar inşallah.
Bir kız bebiş daha nerdeyse eşitledik ocak anneleri

S selifor gözünaydın canım çok şükür sağlıkla gelsin Elif

S selifor gözün aydın canım, çok sevindim... çok şükür.. sağlıkla gelsin inşallah

S selifor canımmmmm gözün aydın.. şukurler olsun her sey yolundaymiş, ayrıca prenses geliyormuş bizim kıza arkadaş ;*
Rabbim hepsini korusun ve hep böyle güzel haberler verelim inşallah birbirimize ;*
Hepinize cok ama cok tesekkur ederim canlar sagolun hep beraber güzel haberler alalım saglikla yavrularimiza kavusalim insaAllah

Allahim sana bol sabır versin canım ne diyicegimi bilmiyorum dün bir testten ne korku yaşadım yıkıldm sanki seninki kat kat acısı Allahım tekrarını yasatmasin cok zor duamdasin

Allahım kolaylıklar, sabırlar versin.
Çok üzüldüm.
Rabbim tez zamanda kucağına yeniden doldursun inşallah.

Kizlar kendi druma gittim cift plesanta felan yok dedi cok sukur ama asagida rahim agzina yakin duruyo agir is yapma dedi ve dun ki ayrintilidan daha ayrintili bakti ve icimi cok rahatlatti sagolsun.
Tetanos aşisinida az once yaptirdim.
3 hafta sonra ac gel dedi.

Allahım sana sabır versin inşallahh, ne denir ki, acını dindirsin inşallah çok zor

Olan biseyi eksik yada yanlis gormelerini anlarim. Ama olmayan biseyi nasil goruyo bu doktorlar onu bi turlu anlamiorum. Bunlari nasil doktor yapiolar onu hiiic anlamiorum

Allah sabır versin canım. Ne denir ki, ne gelir ki elden. Allah tez zamanda kucağıni doldursun inşallah

25 ocak ta bende bebegimi kaybettim neler yasadigi cok iyi anliyorum.allahim sana güç kuvvet sabir versin......ama zaman gectikce daha sakin daha metanetli olacaksin.alacak nefesi varsa bi bebegin doguyor yoksa biz insanoglunun yapacagi hic bisey yok o yuzden sorgulamamani tavsiye ederim ben cok sorguladim neden benim basima geldi.Daha bir suru sey kendimi uzdum.doktorlarin tavsiyesi ile bekleme suresinden sonra tekrar gebe kalmak bana iyi geldi.iyilestirdi.kendimi çok yipratmistim.sen çok degerlisin bunu kendine sık sık söyle lutfen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…