- 14 Eylül 2010
- 313
- 602
- 303
Kaybettim bebeğimi.Suyu tamamen bitti,günlerce hastanede kaldım çözüm plmadı.Onca koca doktor hastane tıp küçücük sapasağlam yavrumu yaşatamadı.doğurup verdim ellerine.Ölüyorum sanki günlerdir.nasıl yaşıycam bu acıyla bilmiyorum.Oğlum yok sütü geldi.dayanamıyorum dua edin.
Allah sabrini artirsin. Ne soylesem seni teselli etmez. Allah sabrini cook cok artirsinKaybettim bebeğimi.Suyu tamamen bitti,günlerce hastanede kaldım çözüm plmadı.Onca koca doktor hastane tıp küçücük sapasağlam yavrumu yaşatamadı.doğurup verdim ellerine.Ölüyorum sanki günlerdir.nasıl yaşıycam bu acıyla bilmiyorum.Oğlum yok sütü geldi.dayanamıyorum dua edin.
Ne desek bos ne desek teselli degil. Ama zaman ilac olsun insallah sana. Inan birgun sapasaglam kucagina alacaksin bebegini ve bugunleri buruklukla hatirlayacaksin. Diyecek soz bulamiyorum inan Allah sabir versin canim benimKaybettim bebeğimi.Suyu tamamen bitti,günlerce hastanede kaldım çözüm plmadı.Onca koca doktor hastane tıp küçücük sapasağlam yavrumu yaşatamadı.doğurup verdim ellerine.Ölüyorum sanki günlerdir.nasıl yaşıycam bu acıyla bilmiyorum.Oğlum yok sütü geldi.dayanamıyorum dua edin.
Kaybettim bebeğimi.Suyu tamamen bitti,günlerce hastanede kaldım çözüm plmadı.Onca koca doktor hastane tıp küçücük sapasağlam yavrumu yaşatamadı.doğurup verdim ellerine.Ölüyorum sanki günlerdir.nasıl yaşıycam bu acıyla bilmiyorum.Oğlum yok sütü geldi.dayanamıyorum dua edin.
50 ile 324 arasi die biliorum ben
Tetanozu vurduklrı gün kan sayımı da yapıyorlar
Bana öyle yaptılar
Rabbim sabrını versin kardeşimKaybettim bebeğimi.Suyu tamamen bitti,günlerce hastanede kaldım çözüm plmadı.Onca koca doktor hastane tıp küçücük sapasağlam yavrumu yaşatamadı.doğurup verdim ellerine.Ölüyorum sanki günlerdir.nasıl yaşıycam bu acıyla bilmiyorum.Oğlum yok sütü geldi.dayanamıyorum dua edin.
Gözün aydın canım
Merakla bekliyordum iyi haberlerini.
Çok sevindim ohh şükürler olsun.
Hepimizin bebeği sağlıkla doğsunlar inşallah.
Bir kız bebiş daha nerdeyse eşitledik ocak anneleri
Hepinize cok ama cok tesekkur ederim canlar sagolun hep beraber güzel haberler alalım saglikla yavrularimiza kavusalim insaAllah
Allahim sana bol sabır versin canım ne diyicegimi bilmiyorum dün bir testten ne korku yaşadım yıkıldm sanki seninki kat kat acısı Allahım tekrarını yasatmasin cok zor duamdasinKaybettim bebeğimi.Suyu tamamen bitti,günlerce hastanede kaldım çözüm plmadı.Onca koca doktor hastane tıp küçücük sapasağlam yavrumu yaşatamadı.doğurup verdim ellerine.Ölüyorum sanki günlerdir.nasıl yaşıycam bu acıyla bilmiyorum.Oğlum yok sütü geldi.dayanamıyorum dua edin.
Allahım kolaylıklar, sabırlar versin.Kaybettim bebeğimi.Suyu tamamen bitti,günlerce hastanede kaldım çözüm plmadı.Onca koca doktor hastane tıp küçücük sapasağlam yavrumu yaşatamadı.doğurup verdim ellerine.Ölüyorum sanki günlerdir.nasıl yaşıycam bu acıyla bilmiyorum.Oğlum yok sütü geldi.dayanamıyorum dua edin.
Allahım sana sabır versin inşallahh, ne denir ki, acını dindirsin inşallah çok zorKaybettim bebeğimi.Suyu tamamen bitti,günlerce hastanede kaldım çözüm plmadı.Onca koca doktor hastane tıp küçücük sapasağlam yavrumu yaşatamadı.doğurup verdim ellerine.Ölüyorum sanki günlerdir.nasıl yaşıycam bu acıyla bilmiyorum.Oğlum yok sütü geldi.dayanamıyorum dua edin.
Hahaha yesa kiz senin ki kiz olaydi benim oglanla baslarini baglamistik simdi benim ki bosta kaldi
@Lilyumm_ musaitseniz hayirli bi is icin size gelmek istiyoduk biz hahah
Olan biseyi eksik yada yanlis gormelerini anlarim. Ama olmayan biseyi nasil goruyo bu doktorlar onu bi turlu anlamiorum. Bunlari nasil doktor yapiolar onu hiiic anlamiorumKizlar kendi druma gittim cift plesanta felan yok dedi cok sukur ama asagida rahim agzina yakin duruyo agir is yapma dedi ve dun ki ayrintilidan daha ayrintili bakti ve icimi cok rahatlatti sagolsun.
Tetanos aşisinida az once yaptirdim.
3 hafta sonra ac gel dedi.
25 ocak ta bende bebegimi kaybettim neler yasadigi cok iyi anliyorum.allahim sana güç kuvvet sabir versin......ama zaman gectikce daha sakin daha metanetli olacaksin.alacak nefesi varsa bi bebegin doguyor yoksa biz insanoglunun yapacagi hic bisey yok o yuzden sorgulamamani tavsiye ederim ben cok sorguladim neden benim basima geldi.Daha bir suru sey kendimi uzdum.doktorlarin tavsiyesi ile bekleme suresinden sonra tekrar gebe kalmak bana iyi geldi.iyilestirdi.kendimi çok yipratmistim.sen çok degerlisin bunu kendine sık sık söyle lutfen.....Kaybettim bebeğimi.Suyu tamamen bitti,günlerce hastanede kaldım çözüm plmadı.Onca koca doktor hastane tıp küçücük sapasağlam yavrumu yaşatamadı.doğurup verdim ellerine.Ölüyorum sanki günlerdir.nasıl yaşıycam bu acıyla bilmiyorum.Oğlum yok sütü geldi.dayanamıyorum dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?