2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ne desek boş Allah yardımcın olsun sabrını versin : (

Arkadaşlar amnio sentezim yapildi.Canim hiç acimadi.Doktorum masallah cok isinin ehli.bebege de sukurler olsun hic yakinlasmadi şuan evde dinleniyorum hafta sonu dinlen pazartesi iş başi yapabilirsin dedi. Bu arada 12. Haftada kesin erkek demisti.yanilma ihtimali var mi ? Dedim hayir dedi 17. Hafta sonunda kesin erkek dedi.Bu arada doktorumun adi Tolga ecemiş evde heyecanla sonucumu bekliyorum.

Çok sevindim canım iyi oldugunuza ohh keyfini çıkar bol bol gezin çok şükür bizde iyiyiz bu hafta doktora gidecez sabirsizlaniyoruz inşallah bir sorun çıkmaz da cinsiyeti öğreniriz

Rabbim sabır versin yerini en kısa zamanda doldursun inş üzme kendini zor bı imtihan bu inşallah hayırlısıyla geçersin

Cok şükür canım sevindim bi sorun olmamasına dikkat et sende bu zamanda ağır iş pek yok ama yinede nazlı ol biraz incitme kendini

Neden amniyo yaptırdın ki

2 gündür ciddi kabızlık problemim var hayatımda yaşamadım böyle bişey
Kayısı ağacı olucam yakında, zeytinyağı da içtim sabahtan, doktora sordum duphalac şurup verdi, bu saat oldu hala tık yok

Napıcaz yahu

Ah canım çok geçmiş olsun..bende sabahtan ishalim napacagimi şaşırdım

Kızlar merhaba ben ayfreis nıckımı değiştirdim nasılsınız görüşmeyeli büyüdükmüü benım gıbı mıdesı yananlar varmı sacları cıkıyor galıba

Doktor
bana osmolak verdi ilk ictiginde iki olcek ic dedi. Hemen tuvalete cikamazsan hemoroid sorunu yasayabilirsin canm dikkat et

Kızlar merhaba ben ayfreis nıckımı değiştirdim nasılsınız görüşmeyeli büyüdükmüü benım gıbı mıdesı yananlar varmı sacları cıkıyor galıba
Benm de yaniyo. Sacla alakali diil gebelik reflusu dedi. Rennie surup verdi canm. Duzenli icmiorum ama midem yaninca 10 ml iciorum hemwn kesiyo

Benm de yaniyo. Sacla alakali diil gebelik reflusu dedi. Rennie surup verdi canm. Duzenli icmiorum ama midem yaninca 10 ml iciorum hemwn kesiyo
aboo reflümüü bende saçları cıkıyo mınnakın dıye sevınıyom. oda ıyımıs ben demedımde doktora ole ıdare edıyorum mıdeyı cok bos bırakmamaya calısıyorum falan ama yıneden mıdede bır şişlik bir gazımsı hava var

başın sağ olsun ne desek boş. kelimelerin tükendiği an rabbim tez zamanda kucağını sağlıkla doldursun

Kızlar 3. Test sonucum çıkmis Allaha Şükür sorun yok

9 eylül ayrıntılı randevum var darısı onun başına ( devlette hiç şansımı denemeyecegim ozelden almıştım randevu oraya gideceğiz artik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…