2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gözun aydın toprağım. ben 3 lüyü yaptırmadım doktorda demedı bayramda sonra detaylı bakarız dedı onu nasıl yapacak sormamısımda ya ben o sorun varmı dıyınce heyecandan yok dıyorum

Gözun aydın toprağım. ben 3 lüyü yaptırmadım doktorda demedı bayramda sonra detaylı bakarız dedı onu nasıl yapacak sormamısımda ya ben o sorun varmı dıyınce heyecandan yok dıyorum

Canım. Özledim ya Nerelerdesin

Yeni nick hayırlı olsun :)

Detaylı ultrason genelde perinatolog ya da radyologlar yapsa da kadin dogumcu da yapıyormuş

Damardan tut korneasina kadar incik cincik bakıyorlar mis işte bebetomuza :)

Zaten 3lu gereksiz ya salla :)

merhaba kızlar nasıl keyifler, dün 4, 5 haftalıkdık nasılda geçiyor zaman :) tayinim çıktı birde izmir e ist da yaşıyordum doktorum ist daydı, şimdi napcam bilemiyorum yeni doktor araştırmaya başladım, izmirde olanlar fikir verirse sevinirim, eşimin tayinini bekliyoruz bi yandanda,

Bende sizi özledım valla sorma çalışıyorum ama aklıma koydum pazartesi gidip istirahat raporu alıcam yoksa artık iyice yorulacam devlet 10 gun izin verdi maşallah yazı geldi 10 gune personel bırakın dıyorlar cumartesi pazarlarda dahil kimse demiyorda bu kız zaten kac sene sonra buldu getırtmeyelım dıye baktımkı gelsemde halden anlamayacaklar ben gelıyorum diye aynı koşturtuyorlar bende artık rapor ızın falan arada gelıcem arada evde yatıcam.
cennetkuşu yenı nıckım
doktora öle dedı bayramdan sonra geldıgınde detaylı bakalım dedı ıste detaylıyı acıkladı ama yıne muayeneye gıdecez demek ordakı cıhazdan yapabılecek suraya gıdın falan demedı. Demı bız ıkılıyıde ıstemeyınce hıc teklıf bıle etmedı zaar

Doktorum aradı az önce 4'lü testin sonucu çıkmış. 1/50.000 miş. Çok iyi dedi çok şükür.
Gozun aydın canım

Çook üzüldüm ama en yakın zamanda Allah hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah dualarım seninle

@keskins; canım üzülme demek zor bilirim atlatmak zor olacak ama Allaha sığın olurmu yine olur olacak ondan umut kesilmez verende Rabbım alanda herbırımızın ayrı sınavları var hasretlık zor olacak ama ben inanıyorum kendini toparladığın zaman Rabbım tekrar anneliği yasatıcak sana duanı eksik etme bizde duacınız. Allaha emanet ol kendine cok dikkat et olurmu

Ayyyy al valla yat dinlen takıl bebetonla

Canım Medikal Park- Volkan Emirdar'ı bir dene istersen. Herkes çok memnun. Anestezi ekibi olarak Çınarlı Hastanesi'ni öneriyorlar. Aslı Hanım çok tatlı, ondan da memnun kalırsın.

Kızlar detaylı ultrosona gırenımız varmı nasıl oluyor ne yapıyorlar normal muayene gıbı göbüştenmı bakılacak
Ben girdim ama ozelde degil 5 dk bakti bakmadi onda da icime kurtlar dusurdu bugun kendi druma gittim de icim rahatladi detaylidan daha iyi bakti.

Hayirli olsun gozunaydin
Devlete hic gitme derim.

Olan biseyi eksik yada yanlis gormelerini anlarim. Ama olmayan biseyi nasil goruyo bu doktorlar onu bi turlu anlamiorum. Bunlari nasil doktor yapiolar onu hiiic anlamiorum

Ahh bi bilsem canim icimi kurtlandirip gonderdiler zaten devlete gotmeyi birakacagim sanirim sadece ozelde ki druma devam etmeyi dusunuyorum.

Surup cok rahatlatio. Saclar da cikiyo ama saclarin oyle bi etkisi yokmus

İnşallah oyledir canim.orda referans araligi vermisler ona gire 0 ile 3.88 arasi yazinca cok korktum benimki 128 olunca
Valla baktim nette de oyle yaziyo canm sen de bi bak istersen

Dualarım seninle canım herşey nasip kısmet inşallah yeniden hayırlı zamanda anne olursun kucağına sağlıkla alırsın.acının dinmesi için zamana ihtiyacın var bol bol dua et bu bir süreç geçicek tabi ki çok üzücü ama Allah'ın dediği olur bunda da bi hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…