2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hamilelikte dalak ağrısı şişmesi hastalığını duyan bilen yaşayan var mı yarın doktor randevum var nasıl oluyo yaşayan var mı merak ettim

Canım bi normal 200 lu falan bi değer varmış bi de onun i mom değeri gibi bir şey o da 1.23 falan gibi bir değer
O yüzden bu farklılık olabilir doktorun tam açıklama yapar dur bakalım

Doktora bayramdan sonra gtcem canim sonuç ancak o zaman aciklanir bunda bi tek o aciklanmisti. Ben yaptirdigima pişman olmustum ya o yuzden cok tedirginim

Kızlar aranızda çalışan var mı bebek olunca çalışmaya devam mı yoksa ara mi vereceksiniz çocuğa kim bakmalı kayınvalide mi bakıcı mı ben evde oturup çocuğun büyümesini bekleyecem galiba

Hayırlı olsun canım İzmir güzeldir keyfini çıkar :)

Ayyyy evet ya 23 ocak tuttu cinsiyet tuttu dur bakalım. İsim ne düşünüyorsunuz hahah:)
Ay bahtları guzel olsun insallah saglıklı hayırlı akıllı bırer delikanlı olsunlar ısım Ömer halis diyordum ama esım istemedi sımdı Gökhan Ensar diyoruz doguma kadar dgsmezse siz ne koyacaksınız

Kızlar aranızda çalışan var mı bebek olunca çalışmaya devam mı yoksa ara mi vereceksiniz çocuğa kim bakmalı kayınvalide mi bakıcı mı ben evde oturup çocuğun büyümesini bekleyecem galiba

Ben çalışıyorum canım

Devlet izni arti yıllık izin arti az rapor alıp sonra ise döneceğim

Ücretsiz alamam malesef

Önce kv sonra kreş inşallah

Ay bahtları guzel olsun insallah saglıklı hayırlı akıllı bırer delikanlı olsunlar ısım Ömer halis diyordum ama esım istemedi sımdı Gökhan Ensar diyoruz doguma kadar dgsmezse siz ne koyacaksınız

Biz iki isim koymayacagiz canım

Mete ben begenmistim

Eşim de Ayaz begendi

Yiğit efe kaan Batu önerdim yok dedi

Öz türkçe istiyor o yüzden her isim secemiyoruz :)

Biz iki isim koymayacagiz canım

Mete ben begenmistim

Eşim de Ayaz begendi

Yiğit efe kaan Batu önerdim yok dedi

Öz türkçe istiyor o yüzden her isim secemiyoruz :)

Mete çok güzelmiş :) ❤ yakın arkadaşım Alaz koyacak o da güzel anlamlarını beğenmiştik

Allah sabır versin başka ne söylenir ki , Allah'ım tez zamanda doldursun kucağını

Ben evdeyim işsiz olarak hamile kaldım işsiz bir anne olarak devam 3-4 yaşına gelene kadar da iş olsa da çalışmak istemiyorum

Bugün ekstra olarak birsey daha çıktı onu yazmamisim kordonda kan basinci biraz fazlaymis normale göre az tuzlu beslen ve kilona dikkat et dedi doktorum bundan sonra daha daha dikkat etmeliyim kızımı beslicek yaricak şeyleri yiyip gerisine baybay diyicem yemeklerde az tuzlu sebze meyve fındık ceviz yararlı ne bulursam yiyicem muz besliyor demislerdi ne onerirsiniz baska gramı düşüktü birde bebegimin kilo almasi icin neler yesem ki fikir verin bana canlar

Canım ben de Yeni öğrendim ki taze fasulye hamilelere çok faydalıymış, Doğum özürlerini ortadan kaldırıyormuş

Yumurta ceviz badem peynir mumkunse kaşar peyniri sabah kahvaltısı canım

Meyve olarak karpuz kavun kivi muz armut çok faydalı

Et ye balık ye doktoruna sor balık yağı başlayım mi de ya da omega 3

Kuru baklagil de çok faydalı

Balık yagini sorayım canım besler dimi oda gerisinide not aldım yiyimde yarasin kızıma

Hamilelikte dalak ağrısı şişmesi hastalığını duyan bilen yaşayan var mı yarın doktor randevum var nasıl oluyo yaşayan var mı merak ettim
Dun bende oyle bisi yasadim. Gun boyu kosmusum da sismis gibi bi agri vardi ama uyuyunca gecti. Bana has bi durum sanmistim. Bende sorayim doktoruma gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…