Sabahları bir ölçek iç dedi ama hala durum aynı bendeDoktor
bana osmolak verdi ilk ictiginde iki olcek ic dedi. Hemen tuvalete cikamazsan hemoroid sorunu yasayabilirsin canm dikkat et
Kaybettim bebeğimi.Suyu tamamen bitti,günlerce hastanede kaldım çözüm plmadı.Onca koca doktor hastane tıp küçücük sapasağlam yavrumu yaşatamadı.doğurup verdim ellerine.Ölüyorum sanki günlerdir.nasıl yaşıycam bu acıyla bilmiyorum.Oğlum yok sütü geldi.dayanamıyorum dua edin.
Turk kahvesinin icine limon sikip ye canm kesermis. Annem ole der. Yada seftali yada kolaKızlar ishal için bi öneriniz var mı
Turk kahvesinin icine limon sikip ye canm kesermis. Annem ole der. Yada seftali yada kola
İshali muzda keser canım :)Kızlar ishal için bi öneriniz var mı
yarın sorayım canım vakit kaybetmeden içmeye baslarim teşekkür ederim insaAllah yarasın güzel güzel sağlıkla büyüsünlerBen içiyorum canım krill yağı içiyorum Hatta. o da bir tur balık yarar yarar inşallah kuzularimiza:)
Hayırlı olsun canım ben Ahmet Güler e gidiyorum Alsancakta cok memnunum tavsiye ederimmerhaba kızlar nasıl keyifler, dün 4, 5 haftalıkdık nasılda geçiyor zaman :) tayinim çıktı birde izmir e ist da yaşıyordum doktorum ist daydı, şimdi napcam bilemiyorum yeni doktor araştırmaya başladım, izmirde olanlar fikir verirse sevinirim, eşimin tayinini bekliyoruz bi yandanda,
İnsanın sanki nefesi kesiliyor birdaha asla iyi olamicam tamam olamicam diyor. Öyle bir yangın ki bu yasamayan hayal bile edemiyor. Allah kimseye yasatmasın. Ama ben seni teselli edemem biliyorum sadece yaşanmış hikayemle bir nebze belki nefes olurum. Yaklaşık 10 önce doğum yaptım doğurana kadar herşey öyle mükemmeldi ki rüya gibi ama doğumda bebeğim mosmor oldu hemen yoğun bakıma aldılar ameliyatlar anjiolar yaşatmak için herşeyi yaptık ama olmadı boncugum 72 gün yasadı sadece 2 kez kucağıma aldım hep sütümü hastaneye yolladım onlar vedalaş derken bile ben umutla iyi olucak dedim. Ama olmadı hayat durdu sanki onun gidişiyle öyle güzeldiki 4kg doğdu nasıl hasta olurdu ama olmuş. Belli olmamış hamileyken sınav bu ya işte bana sabretmek düştü birgün kavusucaz ben biliyorum bebek olaraj beni bekliyor o bu dünyada olmasada ben onu elbet büyütucem. Nerde burda umut dersen bebeğimin vefatından 3 ay sonra hamile kaldım şimdi burdaki anneler gibi ısalalh sağlıkla giderse ocakta doğum yapıcam. Mucizem tıpkı ablası gibi kız yaramı sarmak icin geliyor. Allahım onu bana hayata tutunmam için yolluyor. Korkuyorum olacaklardan isim bile secemiyorum kaybetme korkusundan kimseye hamileyim demiyorum anlayana geçiştiriyorum korkudan.her doktor öncesi gece uyuyamıyorum ya hastaysa die ama onun varlığını ogrendigimden beri ağlamıyorum onunla iyileşiyorum çünkü ben. Şimdi sende dayan sabret en güzel günler en kötü düşüşlerin ardında. . İnanıyorum ben senin de mucizen çabucak gelicek dualarımdasin...Kaybettim bebeğimi.Suyu tamamen bitti,günlerce hastanede kaldım çözüm plmadı.Onca koca doktor hastane tıp küçücük sapasağlam yavrumu yaşatamadı.doğurup verdim ellerine.Ölüyorum sanki günlerdir.nasıl yaşıycam bu acıyla bilmiyorum.Oğlum yok sütü geldi.dayanamıyorum dua edin.
İshali muzda keser canım :)
Sağolun kızlar sabahtan tuvaletten çıkamadım resmen. Artık Allah ne verdiyse deniyeceem
Anneler benim aklıma birsey takıldı bebisler hareket ediyor ya tamam ama mesela ultrasonda bakınca kafasi sağda oluyor yani soluma yatarsam kafası yukarıda kalmis oluyor ee ama dönüyor bas asagi durmaz heralde dimi ya da diyelim saga yattim sonra sola döndüm rahatsiz olup oda döner dimi sürekli tek yöne yatmak mümkün olmuyor
Sağolun kızlar sabahtan tuvaletten çıkamadım resmen. Artık Allah ne verdiyse deniyeceem
Denemişken bi de bizim yöntemi dene :) bende her seferinde işe yarıyor
Bir çorba kaşığı yoğurda
Bir tatlı kaşığı şeker
İyice karıştır 5 dakika ılık bir ortamda dinlendir
Ye
Aklıma takılıp duruyordu canım aydinlanmis oldum teşekkür ederim yine de uyanikken sola yatayim yuzustunu bende severdim ve öyle uykuya dalardim hamile olduğumu ogreneliden beri yatmiyorum oyle alıştım yastik koymayı bende deniyim su hamile destek yastiklari aşırı pahali normal yastikta is görür sanırımCanım bebekler yer çekimsiz bir ortamda zaten. O yüzden senin duruşun onu rahatsız etmez. Ben ultrasonda sırt üstü yatarken o 50 tarafa döndü. Yön bilinçlerinin olduğunu sanmıyorum. Ama hep soluna yatarsan bebişe daha çok kan gider ❤ ben yüz üstü yatmaya alışkındım gece sola yatmak çok zor oluyor. Arkama ve bacağımın arasına yastık alıyorum. eşim de sürekli gece sola döndürüyor beni.
Canım ince bir yastığı bacağımın arasına yüksek bir yastığı sırtımın arkasına koyuyorum ileride karnımın altına da ince bir yastık koyarım.. Bence hamile yastığına gerek yok. Ben rahat edemem herhalde onunlaAklıma takılıp duruyordu canım aydinlanmis oldum teşekkür ederim yine de uyanikken sola yatayim yuzustunu bende severdim ve öyle uykuya dalardim hamile olduğumu ogreneliden beri yatmiyorum oyle alıştım yastik koymayı bende deniyim su hamile destek yastiklari aşırı pahali normal yastikta is görür sanırım
Bebegini saglikla kucagina alirsin insallah. Allah kmseyi evladiyla.sinamasin. umarim hayat hep iyilikler cikarir senin karsinaİnsanın sanki nefesi kesiliyor birdaha asla iyi olamicam tamam olamicam diyor. Öyle bir yangın ki bu yasamayan hayal bile edemiyor. Allah kimseye yasatmasın. Ama ben seni teselli edemem biliyorum sadece yaşanmış hikayemle bir nebze belki nefes olurum. Yaklaşık 10 önce doğum yaptım doğurana kadar herşey öyle mükemmeldi ki rüya gibi ama doğumda bebeğim mosmor oldu hemen yoğun bakıma aldılar ameliyatlar anjiolar yaşatmak için herşeyi yaptık ama olmadı boncugum 72 gün yasadı sadece 2 kez kucağıma aldım hep sütümü hastaneye yolladım onlar vedalaş derken bile ben umutla iyi olucak dedim. Ama olmadı hayat durdu sanki onun gidişiyle öyle güzeldiki 4kg doğdu nasıl hasta olurdu ama olmuş. Belli olmamış hamileyken sınav bu ya işte bana sabretmek düştü birgün kavusucaz ben biliyorum bebek olaraj beni bekliyor o bu dünyada olmasada ben onu elbet büyütucem. Nerde burda umut dersen bebeğimin vefatından 3 ay sonra hamile kaldım şimdi burdaki anneler gibi ısalalh sağlıkla giderse ocakta doğum yapıcam. Mucizem tıpkı ablası gibi kız yaramı sarmak icin geliyor. Allahım onu bana hayata tutunmam için yolluyor. Korkuyorum olacaklardan isim bile secemiyorum kaybetme korkusundan kimseye hamileyim demiyorum anlayana geçiştiriyorum korkudan.her doktor öncesi gece uyuyamıyorum ya hastaysa die ama onun varlığını ogrendigimden beri ağlamıyorum onunla iyileşiyorum çünkü ben. Şimdi sende dayan sabret en güzel günler en kötü düşüşlerin ardında. . İnanıyorum ben senin de mucizen çabucak gelicek dualarımdasin...
Sonuclari guzel cikan herkese masaallah subhanallah diyorum, bundan sonra cok daha guzel gunler gelecek insaallah
Hemen hemen herkesin bebeklerinin cinsiyeti de kesinlesti.isim dusunmeye basladiniz mi? Birbirimizden fikir alsak, cok guzel olmaz miii?
Kaybettim bebeğimi.Suyu tamamen bitti,günlerce hastanede kaldım çözüm plmadı.Onca koca doktor hastane tıp küçücük sapasağlam yavrumu yaşatamadı.doğurup verdim ellerine.Ölüyorum sanki günlerdir.nasıl yaşıycam bu acıyla bilmiyorum.Oğlum yok sütü geldi.dayanamıyorum dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?