Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic ilaca bulasma yiyebiliosan aci cig kofte al. Bi 8 9 tanr ye ondan. Aksama gor bak kabiz falanmisinkızlar benim kabizlik sorunum var kadın doğum doktoru duphalak vermişti ama midemi bulandirdi hatta ikidefa kusarak surubu cikardim
sağlık ocağına gittim ordaki doktora soyledim oda bana bekonist verdi ama yan etkisi olurmu bebeğime bilemedim hic kullanan oldumu bu bekonist draje yi yada doktoruna sorma imkani olan varmi ben istanbulda oturuyorum suan bayram tatili k.v. demin memleketine giresuna geldik burda sorma imkanim yok karnim şiş rahatsizim esimde sormadan icme doktora diyor ne yapacagim bilemedim
Bazi doktorlar cok net karistirio cinsiyeti kordonla. 3 kisi kiz demis bi kisi erkek. Tabi ki erkek diyen yaniliyodur. Kizdir o kizIyi geceler güzel anneler, anne adaylari.. Bizim bu minnağın cinsiyet işi tam bir arap sacina döndü anlatayım sizden de fikir alayim dedim:) 10 gün once dr yuzde 99 kiz demisti ama yine de netlestirmek icin 10gun snra tekrar gel bakalim dedi. Bugün gittim bebise erkek dedi, yanimdaki arkadasima da bak bu da pipisi die gösterdi biz tabi şok:) 3 yıl boyunca fzt olarak calistigim hastane oldugundan deneyimli bir radyolog arkadasa da rica ettik teyit ettirmek icin. Bu sefer de o kiz dedi kendinden emin bi sekilde:) ben ayrintili da öğrenirim artik die eve dönmeye hazirlanirken baska bir radyologa rica etmis arkadasim bi de ona gosterelim dedi o da cok hamile almam normalde falan dedi kendinden fazlada emin olmayaraktan bu da kiz dedi. Anlayacağınız 3 dr 2 ayri cevap elde var 0 :) kizim olsun cok istiyorum Allahim bilio icimi ama kadin dogumcunun pipiyi gostermesi kafami karistirdi kordona da göz göre göre pipi demez heralde:) bakalim heralde ben eskiler gbi doğumda öğrenicem cnsiyeti:) uzun uzun yazıp kafanizi sisirdiysem affedin, cok sasirdim, biraz üzüldüm kafam karisti sizle paylasmak istedim. Tabi herseye ragmen ister kiz ister erkek evlat sevgisi hicbiseye degisilmez saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize..
Canım, önce eşim netten methini okumuştu sonra doktorumuza sorduğumuzda çok iyi bir doktor olduğunu, yıllarca birlikte çalıştıklarını ve gönül rahatlığıyla gidebileceğimizi söyledi. Ben ense, burun ölçümlerini de Zeki Bey'e yaptırmıştım adam çok güzel inceleyip her bir şeyini anlatarak yapıyor muayeneyi. Ben 14 Eylül'e aldım canım randevuyu 20+4 oluyorum güzel bir zamanlama oluyor inşallah :) seninle bir gün var aramızda o haftaya ya da bir sonraki haftaya alabilirsin. 16sında kongrede olacaktı aklında bulunsun canımtabiki bende zaten cadde de ki yerine gidicem ben druma sordum o yonlendirdi fiyati baya uygun ben bi 500 tl yi gozden cikarmistim:) kacinci haftada gidicen canim ben 21 yada 22 de ama hala randevuda almadım bide sana kim tavsiye etti
Tarif ettiğin yerde olmaz diye biliyorum daha altta göbek deliği altı ve kaşıklarda hissediliyor benim ki sanırım herkesin öyle şimdi
Amin insalllahhhh:))Merhaba hanımlar oğluma yemeni aldım sarı içi boş kenarı dolgulu kayınvalideme iğne oyası yaptıracağım kendime de Mevlüt ve Doğum eşarbı aldım gelin gibiİlk aldıklarım bunlar alışverişi inş Allah'ın izni ile araşık gibi yapacağım chikonun ürünlerine bayıldım İndirime girmesini bekleyecegız çünkü çok pahalı ama tam benim istedıgım kumaşlardan yumuşacık Rabbim inş kullanmayı hepimize nasip eder
Aslinda bende oyle tahmin ettim ama yinede heycanlandm. Acaba orda atan ne? O da ilginc.Tarif ettiğin yerde olmaz diye biliyorum daha altta göbek deliği altı ve kaşıklarda hissediliyor benim ki sanırım herkesin öyle şimdi
Nabız olabilir canım.Aslinda bende oyle tahmin ettim ama yinede heycanlandm. Acaba orda atan ne? O da ilginc.
Kizlar regl doneminde hala sancilariniz oluyo mu. Normalde regle 5 gunum var ve agrilarm 1 hafta onceden belimden baslardi. 5 ay bitti ama hala her ay agrilarim oluyo.
Ayy bakalim canim inşllah dediğin gibidir, kıza oyle adapte etmişim ki kendimi dr erkek deyince ama ben daha hic erkek ismi düşünmedim falan dedim:) 1 oğlum var 1 de minnoş kızım olursa cok cok güzel olur ama bakalim hayırlısıHic ilaca bulasma yiyebiliosan aci cig kofte al. Bi 8 9 tanr ye ondan. Aksama gor bak kabiz falanmisin
Bazi doktorlar cok net karistirio cinsiyeti kordonla. 3 kisi kiz demis bi kisi erkek. Tabi ki erkek diyen yaniliyodur. Kizdir o kizmasallah
Malesef cnm bebk orda dgl bnm bbgm dha yeni yukari cikti oda tam gobekten vurup harekt edyo once asagdan vuruyodu smdi tam karnmdan yarm saat boyunca pitpitlyan bebk dgldr onunki sanyelk vurup kacarHanimlar merhaba ben size bisey danisacagim ben hamileligim 18+3. gunundeyim. Bugun karnimin ust tarafinda, goguslerimin alt orta kisminda pit pit biseyler hissettm ama yarm saat falan surdu. Cok merak ediyorum bebek olabilirmi? Yada bebekse orada hareket edermi anladim? İlk olduğu icin anlamiyorumda.
Tez zamanda tekmelenmen dilegiyleHanimlar merhaba ben size bisey danisacagim ben hamileligim 18+3. gunundeyim. Bugun karnimin ust tarafinda, goguslerimin alt orta kisminda pit pit biseyler hissettm ama yarm saat falan surdu. Cok merak ediyorum bebek olabilirmi? Yada bebekse orada hareket edermi anladim? İlk olduğu icin anlamiyorumda.
Yok canm benmkide aynen oyle. Belimden vuruyo. Korkma kanaman olmaz. Zaten cok dikkat ediosun sen daha once yasadigin icin kanamaBenim ayin ortasinda olurdu ama bu sabahtan beri ağrım cok aynı adet olcakmisim gibi ağrıyor. Bir aydır kanamam da yok korkuyorum kanamam başlayacak diyebelime vuruyo ağrısı