2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba kızlar bugün 19+0 olduk ama ben hala hissetmiyorum hareketleri. Benim gibi hissetmeyen var mı bu haftalarda tedirgin oluyorum
Ben 22. haftanin icindeyim canim hissetmiyorum hala. Bikac kere acaba bebek mi dedigim biseyler hissettim ama muhtemelen degildi. Su an kafama takmiyorum 24. haftaya kadar hissederim nasil olsa diye dusunuyorum sen de endise etme

U UgurluKedi canımm muayene olabildin mi?
Oldum canim sukur bi problem yok.
Tabi devlet yogun oldugu icin boyunu kilosunu sormadim disarida bekleyen bi suru insan varken. Ama iyi oldugunu duymam yetti haftasiyla uyumlu, kalp atislari normal, amniyo sivisi yeterli vs.
Artik tatil donusu kendi dr uma detayliya gidecegim direk o zaman hepsini ogrenirim. Icim rahatladi kus gibi oldum ama :) Muayene bir ayi gecince bana pek yaramiyor :)

Oktivus canim cok gecmis olsun. Insanin neresi agrirsa cani ordan cikiyor gercekten. Umarim bir haftayi da bulmaz carcabuk gecer. Sen yine de haricen uygulanacak alternatif dogal yollari arastirip uygula canim. Haricen kullanicaklarinin bir zarari olacagini dusunmuyorum

Yerinize mutlaka birini buluyolsr

buluy

İlk gebeliklerin heyecanı bambaşka oluyo kızlar tadını çıkarın her anın.. Allah çekilmeyecek dert vermesin sonra onlar çok tatlı bi anı olarak kalıyo hatta çocugunuzu kucaginiza aldiginiz anda hepsini unutuyosunuz.. İkinci gebelikte ise yürüdüğün yolu bir kere daha yürüyen biri olarak, cok rahat oluyosun. Her şeye hakimsin tek minnakı bekliyosun zamanı gelse de doğsa diye. Ben kizimi kucagima verdiklerinde nasil agladim nasil.. Yok boyle bi ask.. Simdi de diger askimi bekliyorum.. İnsallah hayirlisiyla ocak bi gelsin de tanisalim yavrularimizla..

İkisinde ayrı güzel ama ilkinde gibi olmuyorsun
Hatta bazı şeylerde ilkinde yaptığın hatalara pişman oluyorsun ikinci hem güzel hemde tecrübe bakalım bizi neler bekliyo...

Nolur cok dua edin geberiorum

Bir an önce geçsin inşallah

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Ne çabuk geçti tatil yaa eve döndük boğazım ağrıyor sizlerde ne var ne yok kızlar cuma günü ayrıntılı ultrasonum var heyecan dorukta bebişimi çoook özledim hasta arkadaşlara geçmiş olsun

Ne çabuk geçti tatil yaa eve döndük boğazım ağrıyor sizlerde ne var ne yok kızlar cuma günü ayrıntılı ultrasonum var heyecan dorukta bebişimi çoook özledim hasta arkadaşlara geçmiş olsun
Benimde bogAz agrim var yutkunurken daha cok aciyo bende cuma gunu ayrintiliya giricem

Benimde bogAz agrim var yutkunurken daha cok aciyo bende cuma gunu ayrintiliya giricem
Bakalım nasıl geçecek bu ağrı sıcak bi şeyler içtim yumuşasın diye ama bakalım yaa kendimi yorgun hissediyorum benim randevum 10.45 te canım

kuzum ben 16. haftada hıssetmeye basaladım mınık mınık donk der gıbıydı sımdı oynadıgını hıssedıyorum bende de gobek cok 80 kusurla hamıle kaldım ama bebek ıle de alakalı olabılır bak bana erkek dedıler mesela erkek cocuk daha hareketlı olabılır bırde herkes de farklı olabılır dogal olarak senın ben kadar gobegın var mı :))) ya bırde aslında kasıklarının uzerındedır bebek cunku 15 . haftadan sonra yukarı cıkıyor ya sen oyle hıssedıyorsun belkı rahım genısledıgı ıcın . ve benım olan gobegım ıyıce belırgın oldu hamıle seklı aldım bayagı yanı

kızlar ya bız sımdı 21. hafta dayız ya altıncı ayın ılk haftasında olmus oluyoruz dımı :)))))

günaydın herkese , yazılanları okudum da benim bebiş her yerde hareket ediyo ya. dün akşam tam göbek deliğimin altına vuruyordu

Aynen benim de göbek deliğimin altına vuruyor bazen ama acı şeklinde hissediyorum bazı hareketlerini.. Dün acıyan yerimi gösterdim bebek oradaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…