Waaoowwww kocaya bak yılın kocası ilan ediyorum eşini canım . Bak bende benimkinden daha pahalı bı muayene ücreti duymadım biliyor musun? Ki gittiğim hastane a plus bı hastane.. Eğer maddi olarak zorlamiyorsa sizibencede devam et. Ama yarı fiyatina da çok lüks hastanelere gidebilirsin bence.. Bu arada sorması ayıp muayene ücreti oysa dogumn kadardir o hastane de? Merak ettim Acıbademe mi gidiyorsun bu arada?
Canım benim hastane değil, özel muayenehane. Hep gittiğim doktorum zaten. Çok güveniyorum ona. Ultrason cihazı filan da çok güzel. Doğum ücreti 3.500 TL. Ayrıca hastaneye de 1.500 TL veriyorsun. Toplamda 5.000 TL. Bak oğluşumun fotoğrafını da ekliyorum.
Canım benim hastane değil, özel muayenehane. Hep gittiğim doktorum zaten. Çok güveniyorum ona. Ultrason cihazı filan da çok güzel. Doğum ücreti 3.500 TL. Ayrıca hastaneye de 1.500 TL veriyorsun. Toplamda 5.000 TL. Bak oğluşumun fotoğrafını da ekliyorum.
günaydınlar,
bana cevap veren olmadı ikinci sezeryanla ilgili birşey sormuştum kimse ikinciyi doğurmuyomi ki
kontrole giden arkadaşları hayırlı haberlerle gidip gelsinler işallh,hasta olan annişler biran önce sağlığına kavuşuun,bende haftaya cuma göreceğim paşamı daha var
kızlar merhaba. ben 2li 3lü testleri yaptırmadım ama yarın Allah nasip ederse Ayrıntılı ultrasona girdim. yaptıranlar var mı aranızda. bebek hakkında bi çok şeyin bilgisini veriyorlarmış galiba. yüzünü net şekilde görebiliyor muyuz ve ne kadar sürer ortalama. yine heycan bastı bana çok soru sordum
Hıçkırıyor mu acaba? bazen ben de hissediyorum paldır küldür bir şeyler oluyor napıyosa içerde . Bi de boş bulunup hızlı kalkarsam löp diye birşey oluyor karnımın altında takla mı atıyor korkuyor mu bilmiyorum
hıçkırmaya daha yakın sanki yaptığı hareket.. bi de bazen içerde geriniyor mu itiyor mu ne yapıyorsa, karnıma bi kuvvet uygulanıyo içerden 5-10 saniyeliğine
günaydınlar,
bana cevap veren olmadı ikinci sezeryanla ilgili birşey sormuştum kimse ikinciyi doğurmuyomi ki
kontrole giden arkadaşları hayırlı haberlerle gidip gelsinler işallh,hasta olan annişler biran önce sağlığına kavuşuun,bende haftaya cuma göreceğim paşamı daha var
hanımlar bişey sorucam. bazen bebeğim uyuduğu zamanlarda bikaç kere üst üste karnımda sıçrıyor gibi oluyor. tekme değil ama ayırt edebiliyorum. daha şimdi de oldı hatta ..tüm vucuduyla yapıyor sanki . ne olabilr bu bilen yaşayan var mı ?
günaydınlar,
Kayseriye döndüm. Yol rahat gecti. Gece cok sancim vardi yine uyuyamadm ama arabada telafi ettim. Sabah dusa girip tamponu cikardim. Meger asil sanci yapan tamponmus. Tamponun bi kismini makattan iceri itmis doktor. Ama ben oyle olacagini dusunememisim. Tampon cikana kadar bi muddet yandim. Smdi daha rahatim. Agrim oldukca da agri kesici vuruyo annem. Tek sorunum tuvalet. Bu tarz bi ameliyat olan var mi. Cok mu aciycak ilk tuvalette
Kayseriye döndüm. Yol rahat gecti. Gece cok sancim vardi yine uyuyamadm ama arabada telafi ettim. Sabah dusa girip tamponu cikardim. Meger asil sanci yapan tamponmus. Tamponun bi kismini makattan iceri itmis doktor. Ama ben oyle olacagini dusunememisim. Tampon cikana kadar bi muddet yandim. Smdi daha rahatim. Agrim oldukca da agri kesici vuruyo annem. Tek sorunum tuvalet. Bu tarz bi ameliyat olan var mi. Cok mu aciycak ilk tuvalette
Canim sen ne olur ne olmaz bol bol kayisi meyve ye bugunlerde.
Yemeklerden yarim saat once de duphalac icin ilk tuvaletine cikana kadar.
Insallah sikinti yasamazsin
hıçkırmaya daha yakın sanki yaptığı hareket.. bi de bazen içerde geriniyor mu itiyor mu ne yapıyorsa, karnıma bi kuvvet uygulanıyo içerden 5-10 saniyeliğine
Canlar geldik doktordan kızçem 455 gram olmuş maşallah kendi doktorum yaptı önümüzdeki çarşamba günü de radyoloji doktoru yapacak tekrardan bebişim haftasıyla uyumlu ama bebiş aşağıda dedi doktorum çok ayakta durma dedi aşağıda kalır yukarı çıkmazsa erken doğum riski olur dedi korktuk biraz hayırlısı hakkımızda ayın 18indede eko randevumuz var
Yaramaz bebişim bize hiç güzel foto vermedi bide
Canim sen ne olur ne olmaz bol bol kayisi meyve ye bugunlerde.
Yemeklerden yarim saat once de duphalac icin ilk tuvaletine cikana kadar.
Insallah sikinti yasamazsin
kızlar merhaba. ben 2li 3lü testleri yaptırmadım ama yarın Allah nasip ederse Ayrıntılı ultrasona girdim. yaptıranlar var mı aranızda. bebek hakkında bi çok şeyin bilgisini veriyorlarmış galiba. yüzünü net şekilde görebiliyor muyuz ve ne kadar sürer ortalama. yine heycan bastı bana çok soru sordum