2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım benim hastane değil, özel muayenehane. Hep gittiğim doktorum zaten. Çok güveniyorum ona. Ultrason cihazı filan da çok güzel. Doğum ücreti 3.500 TL. Ayrıca hastaneye de 1.500 TL veriyorsun. Toplamda 5.000 TL. Bak oğluşumun fotoğrafını da ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_4608.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 92
Oy maşallah subhanallah kuzuya :)

canım benım ılk dogumum ama arkadasım ıkıncı oldu aynı yerden kesmısler

kızlar merhaba. ben 2li 3lü testleri yaptırmadım ama yarın Allah nasip ederse Ayrıntılı ultrasona girdim. yaptıranlar var mı aranızda. bebek hakkında bi çok şeyin bilgisini veriyorlarmış galiba. yüzünü net şekilde görebiliyor muyuz ve ne kadar sürer ortalama. yine heycan bastı bana çok soru sordum

hıçkırmaya daha yakın sanki yaptığı hareket.. bi de bazen içerde geriniyor mu itiyor mu ne yapıyorsa, karnıma bi kuvvet uygulanıyo içerden 5-10 saniyeliğine

Benim ikinciyi aynı yerden kestiler canım. Hatta ilk kızım küçük doğdu ikincide kesik biraz büyüktü birinciye göre.

Hickiriyodur minik
Benim arkadasim smdi 3.yu dogurcak sezaryenle. Ilk ikiyi ayni yerden kesmisler.

Kayseriye döndüm. Yol rahat gecti. Gece cok sancim vardi yine uyuyamadm ama arabada telafi ettim. Sabah dusa girip tamponu cikardim. Meger asil sanci yapan tamponmus. Tamponun bi kismini makattan iceri itmis doktor. Ama ben oyle olacagini dusunememisim. Tampon cikana kadar bi muddet yandim. Smdi daha rahatim. Agrim oldukca da agri kesici vuruyo annem. Tek sorunum tuvalet. Bu tarz bi ameliyat olan var mi. Cok mu aciycak ilk tuvalette

Canim sen ne olur ne olmaz bol bol kayisi meyve ye bugunlerde.
Yemeklerden yarim saat once de duphalac icin ilk tuvaletine cikana kadar.
Insallah sikinti yasamazsin

Bir an önce geçsinler artık hele öksürük uğramasın bende bronşit var bide geçmek bilmez

Hamilelikte bir dönem oluyordu sanki damar çatlıyoe sizin hastalıkla da birleşince çoğalmış olabilir
insaAllah canım öksür öksür rahatlayamiyorumda gecicek insaAllah

hıçkırmaya daha yakın sanki yaptığı hareket.. bi de bazen içerde geriniyor mu itiyor mu ne yapıyorsa, karnıma bi kuvvet uygulanıyo içerden 5-10 saniyeliğine

Ayy maşallah benimkinin de gerindiğini hissediyorum sertleşip itiyor ve gerindiğinde acıtıyor :) ❤

Canlar geldik doktordan kızçem 455 gram olmuş maşallah kendi doktorum yaptı önümüzdeki çarşamba günü de radyoloji doktoru yapacak tekrardan bebişim haftasıyla uyumlu ama bebiş aşağıda dedi doktorum çok ayakta durma dedi aşağıda kalır yukarı çıkmazsa erken doğum riski olur dedi korktuk biraz hayırlısı hakkımızda ayın 18indede eko randevumuz var
Yaramaz bebişim bize hiç güzel foto vermedi bide

Canim sen ne olur ne olmaz bol bol kayisi meyve ye bugunlerde.
Yemeklerden yarim saat once de duphalac icin ilk tuvaletine cikana kadar.
Insallah sikinti yasamazsin
Insallah canim hayirlisiyla bi hafta sonraya ulasmak istiyorum bi an once. Iki kilo vermisim. Cocuguma yazik

Ortalama 15 20 25 dk daha az pek duymadım. Ama daha çok duydum :)

Yüzünü elleriyle saklamaz ise ya da sırtını dönmez ise güzel poz çıkabilir

Her bi şeyini detaylı bakıyor Korneasindan tut da damarlarına kadar :)

En sonunda da sağlıklı kiz/ erkek fetus yazıyor bizim bebetolarimiz için :)

Bal gibi maşallah  İşte güvendiğin tanıdığın bi doktor olması ne kadar güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…