- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
- 48
Kızlar karnınızın şekli nasıl acaba benimki çok aşağıda baya karpuz gibibebek hareketleri de aşağıda hep göbek altı yukarı çıkmayacak galiba
Ya kızlar herkesin karnı çıkmış benim ki çıkmadı pek yaabelim kalınlaştı falan ama karnım pek çıkmadı. Şey sorucam size, karnım çıkmadı diyorum da sanırım hızlanarak büyüyecek çünkü dünden beridir karnım kaşınmaya başladı. Sanırım çatlak kremi kullanma zamanım geldi. Şimdiye kadar duştab sonra hindistancevizi yağı kullanıyordum artık hafta da üç kez falan çatlak kremi mi kullansam? Siz bu konu da neler yapıyorsunuz?
demekki ic karnin genismiş 5. aydan sonrs cikmaya basliyor böyle oluncaYa kızlar herkesin karnı çıkmış benim ki çıkmadı pek yaabelim kalınlaştı falan ama karnım pek çıkmadı. Şey sorucam size, karnım çıkmadı diyorum da sanırım hızlanarak büyüyecek çünkü dünden beridir karnım kaşınmaya başladı. Sanırım çatlak kremi kullanma zamanım geldi. Şimdiye kadar duştab sonra hindistancevizi yağı kullanıyordum artık hafta da üç kez falan çatlak kremi mi kullansam? Siz bu konu da neler yapıyorsunuz?
aynen canım benim,İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza.. Oo bizim mayısa biten borçlarımız da var
Ama genel olarak sanki evin bereketi arttı. Eşim bebek kısmetiyle geliyor diyor :)
Ya kızlar herkesin karnı çıkmış benim ki çıkmadı pek yaabelim kalınlaştı falan ama karnım pek çıkmadı. Şey sorucam size, karnım çıkmadı diyorum da sanırım hızlanarak büyüyecek çünkü dünden beridir karnım kaşınmaya başladı. Sanırım çatlak kremi kullanma zamanım geldi. Şimdiye kadar duştab sonra hindistancevizi yağı kullanıyordum artık hafta da üç kez falan çatlak kremi mi kullansam? Siz bu konu da neler yapıyorsunuz?
https://www.e-bebek.com/babyjem-hamile-bel-destek-bandi-p-bje-12490-b/
Bu korselerin bedeni oluyor mu acaba? Daha önce kullanan ya da kullananı gören oldu mu?
Canım doğumdan sonra takanı çok gördüm de hamileyken takanı görmedim. Belki burda kullanan vardır
İnşallah bakalım kullanan varsa.. Dev göbüşüm yürürken sanki boing boing yapıyor
amin canim. darisi herkesin başına.Güle güle kullanın inşallah canım hayırlısıyla giydirirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah artık darısı tüm hamilelerin başına
bakalim canim devlette cok net gostermezler muamele farkli da. ozeldeki doktorum da ayrıntılı gibidetayli inceliyo..Detaylı daha heyecanlı canım daha uzun süre görüldüğü için güzel haberlerle geliceksin insaAllah
Erkek canım aman dinleme sen kimseyi bebek masraf değil ki ıvır zıvır almazsin bütçeye göre olduktan sonra kaliteli ve ucuz o kadar şey var ki marka takintisi olmamalı bence mothercare carters a falan baktım ne çok israf çok pahalıÇok doğru önemli olan sağlıklı olmaları. İlk bebişin cinsiyeti ne?
Bi de çevremde herkes gez bakalım bebek olunca gezemezsin alacağını al bebek olunca para hiç yetmiyor falan diyor onlardan etkileniyoruz galiba..
Ben hamilelik öncesinde şu beli incelten korseden almıştım kuzum onu doğumdan sonra da kullanmayı düşünüyorumBenim kocamann ve aşağıda karnım.. Şimdi üşendim ama yarın resim atayım bende gözünüz göbek görsün
Hamilelik korsesi bakıyorum. Hem sarkmayı hem bel ağrısını önlüyormuş.
Ayyy ne güzel yaa maşallahdemekki ic karnin genismiş 5. aydan sonrs cikmaya basliyor böyle olunca
benim ikisindede öyle oldu ama bu farkli bu hemen cikti bunu anlamadim karnim top gibi oldu bile gobek hizamin olduğu yer dahasa nekadar büyür bilemem tanmin bile edemiyorum
Canım dediğim gibi şimdi duş aldıkça hindistancevizi yağı kullanıyorum, müthiş nemlendiriyor ya ben böyle bişey görmedim. Sabah duş alıp kurulanıp hemen banyodayken göbeğime, belime, simit bölgeme, bacaklarıma ve göğüslerime sürüyorum inanır mısın akşam yatarken bile nemli nemli vücudum. O derece nemi hapsediyor. Ama ben arkadaşımdan (şu meşhur) lierac kremini de aldım. Kullananlar dışarıdan takviye olarak (genetik ve su içmek dışında) birşey etkiliyse lierac etkili diyorlar. O da var bende sonuçta ama son 2-3 ay krem kullanmayı düşünüyorum. İyice karnım büyümeye başlarsa krem, o zamana kadar hindistancevizi yağı. He bide canım son olarak bu kremi kullandığım dönemlerde de acı badem yağını da kullanmayı düşünüyorum. İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiyesi. (acı badem miydi tatlı badem miydi?Eveeeett işte beklediğim konu :) bu soruyu sen sormasaydin ben soracaktim
Sanırım benimde çatlak kremi vaktim geldi bi ara çok konuşuldu ama hiç dikkatimi çekmemişti zira o zamanlar karnım belime yapışıktı
çatlak kremi kullanan güzel Ocak anneleri önerilerinizi bekliyorum :))
Canım benim annemin kalbi delik, 50sinden sonra ortaya çıktı. Doktoru dedi ki muhtemelen doğuştan geliyor hiçbir zararı yok dedi. Yani inşallah kalbinde hiçbir sorun yoktur bebişin ama al sana örnek yani. O da annemin kalple ilgili bir sorunu olduğundan değil sanırım spora yazılacaktı o zaman ortaya çıktı. Muhtemelen senin bebeğinde hiçbir şey yoktur.
Canım dediğim gibi şimdi duş aldıkça hindistancevizi yağı kullanıyorum, müthiş nemlendiriyor ya ben böyle bişey görmedim. Sabah duş alıp kurulanıp hemen banyodayken göbeğime, belime, simit bölgeme, bacaklarıma ve göğüslerime sürüyorum inanır mısın akşam yatarken bile nemli nemli vücudum. O derece nemi hapsediyor. Ama ben arkadaşımdan (şu meşhur) lierac kremini de aldım. Kullananlar dışarıdan takviye olarak (genetik ve su içmek dışında) birşey etkiliyse lierac etkili diyorlar. O da var bende sonuçta ama son 2-3 ay krem kullanmayı düşünüyorum. İyice karnım büyümeye başlarsa krem, o zamana kadar hindistancevizi yağı. He bide canım son olarak bu kremi kullandığım dönemlerde de acı badem yağını da kullanmayı düşünüyorum. İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiyesi. (acı badem miydi tatlı badem miydi?)
Hahahaa :)))
Doğuma kadar neyse de doğumdan sonra da boing boing yaparsa ne etcezz. Sankim o zman korsede kurtarmaz
Canin ahsap oyun parki varya benm kuzenim ondan aldi ilk zaman icine yatirdi buyuyunce de oyun oynadi icinde. Oturma odasinda durdu 3 yilKızlar bende bu haftalarda alışverişe başlayacağım, bi besik bi sifonyer tamamdır..kendi odamı düzenleyeceğim, bebek benimle kalır ilk 2 yıl yani aynı odada..
Tecrübeli anneler bilirler..bebeğin beşiği benim odamda olacak ya,gündüzleri oturma odasında neye koyuluyor bebek.yani şu sepeti besiklerden almak istemiyorum.cunku 6 ay dayaniyormus. Evim küçük çok bi kıvır zivirla doldurmak da istemiyorum. Koltuğun üzerine mi uzatıyorsunuz yoksa şu sallanan ana kucağı gibi şeyler rahat mı, ne kadar kullanılır. Birde bebeğin omurgası için uygun mu.bazen gün boyu puset tarzı şeylerde tutan anneler görüyorum. Bebek orda güven duyuyor sanırım. Ama gün boyu da öyle tutulmaz. Tavsiyeleriniz neler kızlar?
Hangi markayı aldın kuzum?Bebek deterjanı almıştım denemek icin annemdeki birkaç esyasini yıkadim mis gibi koktu ve yikaninca gözüme daha bir tatlı göründuler Allahim bebeğim icindeyken nasılda güzel olucak kurusunlar utuleyip kaldiricam kuzumun cicilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?