- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
- 48
Ben hamilelik öncesinde şu beli incelten korseden almıştım kuzum onu doğumdan sonra da kullanmayı düşünüyorum
Hayırlısı canım sağlıkla gelsinlerde doğumda öğrensekte olur hem daha heyecanlı olur30. Haftada gitmeyi düşünüyorum
canım kilo vermekten hiç korkmuyorum hamilelikten önce 4 küsür ayda 15 kilo yağ verdim karın kası yaptım. İnşallah emzireceğiz de veririz hemencecik
Ya kızlar herkesin karnı çıkmış benim ki çıkmadı pek yaabelim kalınlaştı falan ama karnım pek çıkmadı. Şey sorucam size, karnım çıkmadı diyorum da sanırım hızlanarak büyüyecek çünkü dünden beridir karnım kaşınmaya başladı. Sanırım çatlak kremi kullanma zamanım geldi. Şimdiye kadar duştab sonra hindistancevizi yağı kullanıyordum artık hafta da üç kez falan çatlak kremi mi kullansam? Siz bu konu da neler yapıyorsunuz?
Eveeeett işte beklediğim konu :) bu soruyu sen sormasaydin ben soracaktim
Sanırım benimde çatlak kremi vaktim geldi bi ara çok konuşuldu ama hiç dikkatimi çekmemişti zira o zamanlar karnım belime yapışıktı
çatlak kremi kullanan güzel Ocak anneleri önerilerinizi bekliyorum :))
Erkek canım aman dinleme sen kimseyi bebek masraf değil ki ıvır zıvır almazsin bütçeye göre olduktan sonra kaliteli ve ucuz o kadar şey var ki marka takintisi olmamalı bence mothercare carters a falan baktım ne çok israf çok pahalı
Ayrıca bebekle de rahat gezilir ve keyfi bambaşka
Bebek deterjanı almıştım denemek icin annemdeki birkaç esyasini yıkadim mis gibi koktu ve yikaninca gözüme daha bir tatlı göründuler Allahim bebeğim icindeyken nasılda güzel olucak kurusunlar utuleyip kaldiricam kuzumun cicilerini
Yapiliyo ama bi halta benzemio. Bebegi gostermeyi gec cd vermeyi gec eline bi foto bile vermiolar. Bide beni bi azarladi bi azarladi tarama testi yaptirmadm die. Ameliyat oldugum icin ozele gidip baktirmadm yoksa bide ozele giderdim kesinDetayli devlette yapiluyor mu ?
Gebeyken nasil kullaniliomuskiBenim kocamann ve aşağıda karnım.. Şimdi üşendim ama yarın resim atayım bende gözünüz göbek görsün
Hamilelik korsesi bakıyorum. Hem sarkmayı hem bel ağrısını önlüyormuş.
Ben declette yaptirdim. Her hastanede olmasada genelinde var. Randevuyu kayseride aldim 1 ay surdu almam. Ama randevu gununde ankarada ameliyat olmak zorundaydim. O yuzden gidemedm. Ankarada teyzem zekai tahir burak ta hemsire. Onun torpiliyle protokolde yaptirdim ayrintiliyi. Ona ragmen kadin canima okudu resmen. Hem cok bastirdi cok acitti. Hem bana bebegi hic gostermedi. Hem beni azarlayip durdu. Hemde elime bi rapordan baska bi resim bile vermedi. Her turlu muayenede ozeli tercih eden ben bi kez daha emin oldum ki devlet hastanelerinden bi yol olmuyomus. Ozeller evet para tuzagi ticarethane. Ama en azindan verdigin paraya gore deger goruosun. Maasini bizim vergilerimizle alan devleti memuru bizim canimiza okuyo. Bi daha tovbeKızlarr 20 haftalık oldum. Detaylı ultrason çektirebileceğim devlet hastanesi var mıdır? Özeller de ki fiyatlar fazla geldi yardımcı olursanız sevinirim
Harikasın maşallahcanım kilo vermekten hiç korkmuyorum hamilelikten önce 4 küsür ayda 15 kilo yağ verdim karın kası yaptım. İnşallah emzireceğiz de veririz hemencecik
Evet özellikle sezeryanla doğumdan sonra şart diyorlarGeçen gün annem de bana doğumdan sonra korse şart dedi bi de doğumdan sonrası için almayı düşünüyorum. Anneannemler kuşak takıyorlarmış zamanında..
Kuzu her gün mü sürüyorsun nasıl yapıyorsun?Ben lierac kullanıyorum
Bi de palmers
Evde hindistan cevizi yağı da var onu da kullanırım bakalım daha siftah yok ama :2
Canım en son ne zaman gittin
13 14 belli olmuyor bana 13 kız gibi 14 erkek gibi dedi
Taaa 17 de belli oldu
Yarın git seninki de bellidir artık
Yok beklicem diyorsan da bebetom göstermiyor öğrenemedim deme hahahahah
Ben daha kaldırmicam
Çok erken bence :)
Her gelene çıkarıyorum daha 50 kere çıkar 32den sonra inşallah yıkar kaldırırım :)
Kuzu her gün mü sürüyorsun nasıl yapıyorsun?
Peki lierac hemen emiliyor mu? Hindistanceviziyağı emilmiyor malesef kıyafetini feda ediyorsun yaniArada unuttugum olsa da her gün çalışıyorum canım sürmeye
Lierac günde 1 diye üzerinde de yazıyor
Palmers günde 2 ya da 3 diyor ama o kadar yapamam
Kafama göre takılıyorum bazen sabah lierac akşam palmers
Bazen sadece biri
Bazen palmers sabah akşam
Bazen kaşınma olursa hemen
Bazen de unutup hiç biri :)
Gebeyken nasil kullaniliomuski
Roxy bahar cicekleri aldım canım memnun kaldım simdilikHangi markayı aldın kuzum?
Birkaç parca zaten canım gerisi duruyor denemelik yikadim yoksa komplesini son haftalara bırakırım dolabini falan halledinceBen lierac kullanıyorum
Bi de palmers
Evde hindistan cevizi yağı da var onu da kullanırım bakalım daha siftah yok ama :2
Canım en son ne zaman gittin
13 14 belli olmuyor bana 13 kız gibi 14 erkek gibi dedi
Taaa 17 de belli oldu
Yarın git seninki de bellidir artık
Yok beklicem diyorsan da bebetom göstermiyor öğrenemedim deme hahahahah
Ben daha kaldırmicam
Çok erken bence :)
Her gelene çıkarıyorum daha 50 kere çıkar 32den sonra inşallah yıkar kaldırırım :)
Hahaha elele verelim direnelim
Riskli tarih bizimkiler ama olsun ihtimal her zaman var :)
Yılbaşı gecesi bile olabilir Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?