2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben hamilelik öncesinde şu beli incelten korseden almıştım kuzum onu doğumdan sonra da kullanmayı düşünüyorum

Geçen gün annem de bana doğumdan sonra korse şart dedi bi de doğumdan sonrası için almayı düşünüyorum. Anneannemler kuşak takıyorlarmış zamanında..

Ben lierac kullanıyorum

Bi de palmers

Evde hindistan cevizi yağı da var onu da kullanırım bakalım daha siftah yok ama :2

Canım en son ne zaman gittin

13 14 belli olmuyor bana 13 kız gibi 14 erkek gibi dedi

Taaa 17 de belli oldu

Yarın git seninki de bellidir artık

Yok beklicem diyorsan da bebetom göstermiyor öğrenemedim deme hahahahah

Ben daha kaldırmicam

Çok erken bence :)

Her gelene çıkarıyorum daha 50 kere çıkar 32den sonra inşallah yıkar kaldırırım :)

Son düzenleme:
Detayli devlette yapiluyor mu ?
Yapiliyo ama bi halta benzemio. Bebegi gostermeyi gec cd vermeyi gec eline bi foto bile vermiolar. Bide beni bi azarladi bi azarladi tarama testi yaptirmadm die. Ameliyat oldugum icin ozele gidip baktirmadm yoksa bide ozele giderdim kesin
Benim kocamann ve aşağıda karnım.. Şimdi üşendim ama yarın resim atayım bende gözünüz göbek görsün

Hamilelik korsesi bakıyorum. Hem sarkmayı hem bel ağrısını önlüyormuş.
Gebeyken nasil kullaniliomuski
Kızlarr 20 haftalık oldum. Detaylı ultrason çektirebileceğim devlet hastanesi var mıdır? Özeller de ki fiyatlar fazla geldi yardımcı olursanız sevinirim
Ben declette yaptirdim. Her hastanede olmasada genelinde var. Randevuyu kayseride aldim 1 ay surdu almam. Ama randevu gununde ankarada ameliyat olmak zorundaydim. O yuzden gidemedm. Ankarada teyzem zekai tahir burak ta hemsire. Onun torpiliyle protokolde yaptirdim ayrintiliyi. Ona ragmen kadin canima okudu resmen. Hem cok bastirdi cok acitti. Hem bana bebegi hic gostermedi. Hem beni azarlayip durdu. Hemde elime bi rapordan baska bi resim bile vermedi. Her turlu muayenede ozeli tercih eden ben bi kez daha emin oldum ki devlet hastanelerinden bi yol olmuyomus. Ozeller evet para tuzagi ticarethane. Ama en azindan verdigin paraya gore deger goruosun. Maasini bizim vergilerimizle alan devleti memuru bizim canimiza okuyo. Bi daha tovbe

Kuzu her gün mü sürüyorsun nasıl yapıyorsun?

Kuzu her gün mü sürüyorsun nasıl yapıyorsun?

Arada unuttugum olsa da her gün çalışıyorum canım sürmeye

Lierac günde 1 diye üzerinde de yazıyor

Palmers günde 2 ya da 3 diyor ama o kadar yapamam

Kafama göre takılıyorum bazen sabah lierac akşam palmers

Bazen sadece biri

Bazen palmers sabah akşam

Bazen kaşınma olursa hemen

Bazen de unutup hiç biri :)

Peki lierac hemen emiliyor mu? Hindistanceviziyağı emilmiyor malesef kıyafetini feda ediyorsun yani

Ana kucagi oto koltugu karisimi bakiyorum bakiyorum bir turlu karar veremedim maksi cosi ,heyner ve ferrari arasinda kaldim alan ya da tavsiyesi olan var mi

Birkaç parca zaten canım gerisi duruyor denemelik yikadim yoksa komplesini son haftalara bırakırım dolabini falan halledince
Ben gostermeye kiyamiyorum kendim bakmaya doyamiyorum ama fotograflarini cektim ordan bakıyorum

Annemlerde ıhlamur varmış nane limon karışım yapıp içtim yatmadan bir daha icicem öksürmekten helak oldum ya kac gündür kuru öksüruge döndü gecsin artık insaAllah yoruldum günlerdir eşimin yanına gittim geldim bir doğrulamadim hastalıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…