Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla aslınd çok takıyoruz kendi kendimize rahat bıraksakçok güzel geçecekte insan panik oluyo işte.yeter ki bişiy olmasında hiç hareket etmiyim düşüncesinde dolaşıyoruz
Bugun kan testine gidiyorum kizlar idrar testlerim cok muamma atmistim size de fotosunu asiri silik...gecikmemin dorduncu gunu adet olcakmis gibi agrim da cok ortaya ciksin bakalim beklemek stres yapti.
valla ölüyorum bulantıdan yapmadığım kalmadı doktorum ilaç verdi o da bi işe yaramayınca boşu boşuna içmeyeyim dedimmmm siz napıyosunuz çare bulduysanız bizlede paylaşın
valla ölüyorum bulantıdan yapmadığım kalmadı doktorum ilaç verdi o da bi işe yaramayınca boşu boşuna içmeyeyim dedimmmm siz napıyosunuz çare bulduysanız bizlede paylaşın
Selam kizlar ben bugun 5haftalik oldum carsamba 5+2olcam kese gorunurmu?
Birde afedersiniz ama iliskiye girince cok hafif cok acik pembe bir lekelenme oldu bu sizce normal mi
faz falan yok canim. sisligim indi şükür. yediklerine dikkat et istersen. ben meyve sebzeye döndüm. ilk gebelikten tecrubeliyim. yaza da denk geldi. bu hamilelik insallah guzel olur.