2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Onu diyenler yalan söylemiş istedin mi öyle bir gezersiniz 1 aylıkken taktım kanguruya bizle kaç bin km yaptı bilmiyorum.

İç karnın geniş ise çıkmayabilir. Yada normalden az olur benim geçwn eklediğim karınla Doğuma giden arkadaşlarım var
Çatlak için ben bir şey kullanmıyorum.
Çatlayacaksa ne yaparsan yap çatlıyor. Doğumda çatlayan bile var

Geçen gün annem de bana doğumdan sonra korse şart dedi bi de doğumdan sonrası için almayı düşünüyorum. Anneannemler kuşak takıyorlarmış zamanında..

kesinlikle öneririm normal Doğum yapan eve gelir gelmez taksın kışın doğuracağız ama terleme , sıcaklar yine oluyor sıkıldım deyip çıkartmayın işe yarıyor

Kizlar yarin hastaneye gitcem ama meraktan uyuyamiyorum bugun afedersiniz ic camasirim islanmis ne olabilir 2 kere oldu korkuyorum oglumda yasamadim neden olmus olabilir cok ayakta kaldim ondanmidir bebegimin suyu falan degildir dimi kizlar biraz korkuyorum

su gelmesi ıslanmak gibi bir şey değil canım ona iç çamaşırı yetişmez sıkma canını akıntı olabilir üşüttüysen fazla gelmiştir. Hamilelikte normalden fazla oluyor

su gelmesi ıslanmak gibi bir şey değil canım ona iç çamaşırı yetişmez sıkma canını akıntı olabilir üşüttüysen fazla gelmiştir. Hamilelikte normalden fazla oluyor
Biliyorum canim ama iste korku usutmedimde cok ayakta olmaktan olmus olabilir mi tek istdgm bbgmle ilgli brsey olmsnda yarn icm rhtlasn dye gdcm cnm kzm aglmmk icn zor tutuyorum kendimi

Biliyorum canim ama iste korku usutmedimde cok ayakta olmaktan olmus olabilir mi tek istdgm bbgmle ilgli brsey olmsnda yarn icm rhtlasn dye gdcm cnm kzm aglmmk icn zor tutuyorum kendimi
Gecen bi arkadas denisti ki bu haftalarda suyun gelse damla damla diil bi anda gelir anlarsin dedi doktorum demisti.

Sol bacagimin baldirina yani kaval kemigimin arkasindaki ete kramp girerek uyaniyorum 3 gecedir ust ustuste. Sizde de oluyor mu? Hayatimda onceden 3-4 kere yasamistim. Bu siddette ilk defa yasiyorum ve ustuste olmasi beni korkuttu. Her gece olacak mi artik boyle merak ediyorum. Bayagi aci verici bir sey. Kasilmaya basladigi an uzanip mudahale edemiyorum, o an agridan bacagimi hareket ettiremiyorum ve elimi o kadar uzaga yetistiremiyorum. Mecburen esimi uyandirip ovmasini istiyorum. Zaten ovunca hemen gecen bir sey. Tecrube edenler nasil geciyor bu durum bilgi verebilir misiniz?

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Hafta geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Malesef bende yasiyorum cok ayakta kaldigimda suan o kramp Agrsyla uyandim ve gecti tekrr oldu arkasindan

Günaydın arkadaslar..Güzel sağlıklı birgün olmasını temenni ediyorum.Konuyla alakalı bilgis olanlara bi sorum olucaktı.Memleketimi giidicem haftaya istanbuldan izmire yani uçak yolculuğu bebeğe zarar veriyormu?Doktorun uçakta cok radyosyon olduğunu söledi hatta şöyle bir örnekle açıkladı akciğer filmi cektirmiş kadar radyosyan alıyor bebek bi saatlik uçusta biletimi de aldm ama böle söledikden sonra nasıl gidebilirim içime sinmiyor tabiki?Doktorumdan baska kimseden de duymadım hiç bunu bilgis olan varmı acaba bu konuda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…