2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Solumda uyandigim zaman benimde bacağmda kramp oluyor her gün degil arada bir üstüne düşmedim normal geldi sürekli olması başka tabi hamilelik işte birseyler çıkıyor hep

Alın size göbek.. Şimdi dışarı çıkıyorum her gördüğüm ne kadar kaldı diye soracak ama um rum da de ğil çok şükür ❤
Gobegimiz yakın birbirine canım benimkide böyle sonrasını düşünmek istemiyorum ben ama zaten göbeğm vardı hamile kaldığımda üstüne fazla eklenmedi

Çıkıyorum şimdi canım randevum yok aile hekimi zaten
Güzel haberler olsun canım

Amin canım benim zor valla 8.30 17.00 mesaisi bi de ama Allah sağlık versin de çalışırız inşallah en önemlisi sağlık gerisi ıvir zivir :)
Allah kolaylık versin canım evet canım Allah sağlık versin benimde evde 15 aylık oğluş mesaim var maşallah 1 dk durmuyor yerinde oturmuyor koşturup duruyorum peşinde

Gobegimiz yakın birbirine canım benimkide böyle sonrasını düşünmek istemiyorum ben ama zaten göbeğm vardı hamile kaldığımda üstüne fazla eklenmedi

Güzel haberler olsun canım

Canım benim dümdüzdu karnım ama birden bu kadar çıkınca millet doğum yaklaştı sanıyor

Canım benim dümdüzdu karnım ama birden bu kadar çıkınca millet doğum yaklaştı sanıyor
Iste sen ondan yirtamamissin canım benim öncesini bildikleri icin normal geliyor herkese amann herkesinki bir olmaz zaten veririz napalım sağlıklı olsun miniklerimiz bize yeter

kızlar merhaba,aynı problemi bende yaşamaya başlamıştım.düzenli magnezyum kullanmaya başladım ve geçti çok şükür.

Sagol canm ins

Sagol canım yaa insallah öyledir annen icin de cok gecmis olsun bu aradaicimi rahatlatıyorsunuz

30. Haftada gidicem bebekle mi ugrasacam ya göstermedi diye sürekli gitmekte neymiş şimdiden şımaracak

Kızlar yürürken bacak aralarım çok ağrıyor vajinada baskı var sanki bebek kafasını ayağını dayamış öyle sizde de oluyor mu sebebi ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…