- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
- 48
2 de canım senin
Gobegimiz yakın birbirine canım benimkide böyle sonrasını düşünmek istemiyorum ben ama zaten göbeğm vardı hamile kaldığımda üstüne fazla eklenmediAlın size göbek.. Şimdi dışarı çıkıyorum her gördüğüm ne kadar kaldı diye soracak ama um rum da de ğilçok şükür ❤
Güzel haberler olsun canımÇıkıyorum şimdi canım randevum yok aile hekimi zaten
Allah kolaylık versin canım evet canım Allah sağlık versin benimde evde 15 aylık oğluş mesaim var maşallah 1 dk durmuyor yerinde oturmuyor koşturup duruyorum peşindeAmin canım benim zor valla 8.30 17.00 mesaisi bi de ama Allah sağlık versin de çalışırız inşallah en önemlisi sağlık gerisi ıvir zivir :)
Gobegimiz yakın birbirine canım benimkide böyle sonrasını düşünmek istemiyorum ben ama zaten göbeğm vardı hamile kaldığımda üstüne fazla eklenmedi
Güzel haberler olsun canım
Iste sen ondan yirtamamissin canım benim öncesini bildikleri icin normal geliyor herkese amann herkesinki bir olmaz zaten veririz napalım sağlıklı olsun miniklerimiz bize yeterCanım benim dümdüzdu karnım ama birden bu kadar çıkınca millet doğum yaklaştı sanıyor
Az kaldı de geçiştirAlın size göbek.. Şimdi dışarı çıkıyorum her gördüğüm ne kadar kaldı diye soracak ama um rum da de ğilçok şükür ❤
Canım dediğim gibi şimdi duş aldıkça hindistancevizi yağı kullanıyorum, müthiş nemlendiriyor ya ben böyle bişey görmedim. Sabah duş alıp kurulanıp hemen banyodayken göbeğime, belime, simit bölgeme, bacaklarıma ve göğüslerime sürüyorum inanır mısın akşam yatarken bile nemli nemli vücudum. O derece nemi hapsediyor. Ama ben arkadaşımdan (şu meşhur) lierac kremini de aldım. Kullananlar dışarıdan takviye olarak (genetik ve su içmek dışında) birşey etkiliyse lierac etkili diyorlar. O da var bende sonuçta ama son 2-3 ay krem kullanmayı düşünüyorum. İyice karnım büyümeye başlarsa krem, o zamana kadar hindistancevizi yağı. He bide canım son olarak bu kremi kullandığım dönemlerde de acı badem yağını da kullanmayı düşünüyorum. İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiyesi. (acı badem miydi tatlı badem miydi?)
kızlar merhaba,aynı problemi bende yaşamaya başlamıştım.düzenli magnezyum kullanmaya başladım ve geçti çok şükür.Hmm, size de cok gecmis olsun. Demek ayakta durmak da etkiliyor, ben de uzun yol araba yolculugu yapmistim, belki de ondan olmustur. Peki hic olmamasi icin ne yapmak gerek? İlac filan var mi acaba? Hamileligimin ilk zamanlarinda da uzun seyahatler yapmistim arabayla ama hic boyle geceleri bacagima kramp girmesi olmamisti. Buna bir care bulmaliyim!!!
Aynen bende öle oldum canım bende daha önce bindim 2 keZozaman söleyememistiö gideceğimi.Doktorumda işinin ehli bir insan orta yaşı gecmiş bilemedim netten de baktım buna benzer yazılar var radyosyana dair .Yani o kontrol kapılarından zaten raporum var geçmiyorum.Ama uçağın içindeyken bukadar radyosyana maruz kalındığını hiçç bilmiyorum duymamıstım da bu konuyu bir olup arastıralım en iyisi.[/QUOTE.
Bu simdiki hamilelikte mi bindin
Canım benim annemin kalbi delik, 50sinden sonra ortaya çıktı. Doktoru dedi ki muhtemelen doğuştan geliyor hiçbir zararı yok dedi. Yani inşallah kalbinde hiçbir sorun yoktur bebişin ama al sana örnek yani. O da annemin kalple ilgili bir sorunu olduğundan değil sanırım spora yazılacaktı o zaman ortaya çıktı. Muhtemelen senin bebeğinde hiçbir şey yoktur.
Zorbuisler canım benim de annem de 60 yaşından sonra çıktı kalbinde delik olduğu , doğuştan gelen minicik biseymis , şimdiye kadar bir zararı olmadı kendisine çok şükür , sen de içini ferah tut. Birşeyciği yoktur, göreceksin.
30. Haftada gidicem bebekle mi ugrasacam yaBen lierac kullanıyorum
Bi de palmers
Evde hindistan cevizi yağı da var onu da kullanırım bakalım daha siftah yok ama :2
Canım en son ne zaman gittin
13 14 belli olmuyor bana 13 kız gibi 14 erkek gibi dedi
Taaa 17 de belli oldu
Yarın git seninki de bellidir artık
Yok beklicem diyorsan da bebetom göstermiyor öğrenemedim deme hahahahah
Ben daha kaldırmicam
Çok erken bence :)
Her gelene çıkarıyorum daha 50 kere çıkar 32den sonra inşallah yıkar kaldırırım :)
Gel yamacıma :)
Ocak annesi olucazzzzzz
Aynı günüz , beraber direnelim :)Valla benim de ocağın başı diye bazen Aralığa mı atar diye düşünüyorum. 2018 de gelsin ya :)
30. Haftada gidicem bebekle mi ugrasacam yagöstermedi diye sürekli gitmekte neymiş şimdiden şımaracak
Benm dogum gunum 23 aralik. Nedense kendi dogumgunumde dogurcakmisim gibi hissediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?