Bunu ilk defa duyuyorum. Ama boyle bisey olmasi cok sacmaGünaydın arkadaslar..Güzel sağlıklı birgün olmasını temenni ediyorum.Konuyla alakalı bilgis olanlara bi sorum olucaktı.Memleketimi giidicem haftaya istanbuldan izmire yani uçak yolculuğu bebeğe zarar veriyormu?Doktorun uçakta cok radyosyon olduğunu söledi hatta şöyle bir örnekle açıkladı akciğer filmi cektirmiş kadar radyosyan alıyor bebek bi saatlik uçusta biletimi de aldm ama böle söledikden sonra nasıl gidebilirim içime sinmiyor tabiki?Doktorumdan baska kimseden de duymadım hiç bunu bilgis olan varmı acaba bu konuda ?
Kesinlikle ama ya doğruluk payı varsa doktora gidicek olan arkadaslar doktorlarına sorabilirlermi acabaBunu ilk defa duyuyorum. Ama boyle bisey olmasi cok sacma
Hadi canim bende hamilelikten beri 3 oldu ucaga binisim 4. Bir hafta sonra bi sikinti olmaz dediler banada internettende baktim bi sikinti yok diyor icime kurt dusurdun simdiGünaydın arkadaslar..Güzel sağlıklı birgün olmasını temenni ediyorum.Konuyla alakalı bilgis olanlara bi sorum olucaktı.Memleketimi giidicem haftaya istanbuldan izmire yani uçak yolculuğu bebeğe zarar veriyormu?Doktorun uçakta cok radyosyon olduğunu söledi hatta şöyle bir örnekle açıkladı akciğer filmi cektirmiş kadar radyosyan alıyor bebek bi saatlik uçusta biletimi de aldm ama böle söledikden sonra nasıl gidebilirim içime sinmiyor tabiki?Doktorumdan baska kimseden de duymadım hiç bunu bilgis olan varmı acaba bu konuda ?
Benm doktorum gonul rahatligiyla ucak yolculugu yapabilirsin demisti bana.Kesinlikle ama ya doğruluk payı varsa doktora gidicek olan arkadaslar doktorlarına sorabilirlermi acaba
Onu diyenler yalan söylemiş istedin mi öyle bir gezersiniz 1 aylıkken taktım kanguruya bizle kaç bin km yaptı bilmiyorum.
İç karnın geniş ise çıkmayabilir. Yada normalden az olur benim geçwn eklediğim karınla Doğuma giden arkadaşlarım var
Çatlak için ben bir şey kullanmıyorum.
Çatlayacaksa ne yaparsan yap çatlıyor. Doğumda çatlayan bile var
kesinlikle öneririm normal Doğum yapan eve gelir gelmez taksın kışın doğuracağız ama terleme , sıcaklar yine oluyor sıkıldım deyip çıkartmayın işe yarıyor
Aynen bende öle oldum canım bende daha önce bindim 2 keZHadi canim bende hamilelikten beri 3 oldu ucaga binisim 4. Bir hafta sonra bi sikinti olmaz dediler banada internettende baktim bi sikinti yok diyor icime kurt dusurdun simdi
Bende yarin gidecem bi daha soracam bu defa farkli bir doktora gidecem ama tanidigim bi doktorla bi ogretmen hamilelikte ucakla yolculuk yapmistiKesinlikle ama ya doğruluk payı varsa doktora gidicek olan arkadaslar doktorlarına sorabilirlermi acaba
Tamam canım sor sen cok sevinirimmm burdanda paylasırsan öğrendikleriniBende yarin gidecem bi daha soracam bu defa farkli bir doktora gidecem ama tanidigim bi doktorla bi ogretmen hamilelikte ucakla yolculuk yapmisti
Günaydın bugün bebeğimle görüşme günümüz o yüzden erkenciyim
Kizlar yarin hastaneye gitcem ama meraktan uyuyamiyorum bugun afedersiniz ic camasirim islanmis ne olabilir 2 kere oldu korkuyorum oglumda yasamadim neden olmus olabilir cok ayakta kaldim ondanmidir bebegimin suyu falan degildir dimi kizlar biraz korkuyorum
Sağol canım benim insaAllah senden de güzel haberler gelsinGünaydın inşallah güzel haberlerle gelirsiniz..
Benim de idrar yolları enfeksiyonu için kontrolüm var aile hekiminde.. İnşallah kurtulmuşturum.. Çarşamba da kendi doktorumda ama şimdiden çok heyecanlıyım :)
Tamam canım sor sen cok sevinirimmm burdanda paylasırsan öğrendiklerini
Sağol canım benim insaAllah senden de güzel haberler gelsin
Hmm, size de cok gecmis olsun. Demek ayakta durmak da etkiliyor, ben de uzun yol araba yolculugu yapmistim, belki de ondan olmustur. Peki hic olmamasi icin ne yapmak gerek? İlac filan var mi acaba? Hamileligimin ilk zamanlarinda da uzun seyahatler yapmistim arabayla ama hic boyle geceleri bacagima kramp girmesi olmamisti. Buna bir care bulmaliyim!!!Malesef bende yasiyorum cok ayakta kaldigimda suan o kramp Agrsyla uyandim ve gecti tekrr oldu arkasindan
Hmm, ayakta durmak da etkiliyor demek ki, ben de uzun yol araba yolculugu yapmistim, belki de ondan olmustur. Peki hic olmamasi icin ne yapmak gerek? İlac filan var mi acaba? Hamileligimin ilk zamanlarinda da uzun seyahatler yapmistim arabayla ama hic boyle olmamisti. Buna bir care bulmaliyim!!!
Uff her gece her gece Allah korusun, cok fena. Bugun aile hekimime gidip yazdirayim o zaman hemen magnezyum. Cok tesekkur ederim.Benim 8 aylık hamile arkadaşımda aylardır oluyor her sabah uyandığında. Hemen eşi o ayağı havaya kaldırıp masaj yapıyormuş geçiyormuş.. Bi de kramplar için doktor magnezyum veriyor.
Magnezyum vermek istemeyen doktorlar muz ve maden suyu diyo her gun birer taneHmm, size de cok gecmis olsun. Demek ayakta durmak da etkiliyor, ben de uzun yol araba yolculugu yapmistim, belki de ondan olmustur. Peki hic olmamasi icin ne yapmak gerek? İlac filan var mi acaba? Hamileligimin ilk zamanlarinda da uzun seyahatler yapmistim arabayla ama hic boyle geceleri bacagima kramp girmesi olmamisti. Buna bir care bulmaliyim!!!
Allah kolaylık versin canım zor oluyordur şimdi hem ev hem iş hemide hamilelik Allah çalışanların yardımcısı olsun
Cok tesekkur ederim, o zaman once ben de dogal olani deneyeyim sonra yine de gecmezse ilac olarak isterim.Magnezyum vermek istemeyen doktorlar muz ve maden suyu diyo her gun birer tane
2 de canım seninSaat kaçta randevun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?