2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bunu ilk defa duyuyorum. Ama boyle bisey olmasi cok sacma

Hadi canim bende hamilelikten beri 3 oldu ucaga binisim 4. Bir hafta sonra bi sikinti olmaz dediler banada internettende baktim bi sikinti yok diyor icime kurt dusurdun simdi

Onu diyenler yalan söylemiş istedin mi öyle bir gezersiniz 1 aylıkken taktım kanguruya bizle kaç bin km yaptı bilmiyorum.

Yaa inşallah bizde öyle oluruz

Ben de sadece bebek yağı kullanıyorum kaşıntı için.. Dışarıdan ne surersen sür dış deriye işliyormuş ama çatlaklar alt deride oluşuyormuş..

kesinlikle öneririm normal Doğum yapan eve gelir gelmez taksın kışın doğuracağız ama terleme , sıcaklar yine oluyor sıkıldım deyip çıkartmayın işe yarıyor

Pamuklusunu alırız kilo neyse de sarkmayı önler

Hadi canim bende hamilelikten beri 3 oldu ucaga binisim 4. Bir hafta sonra bi sikinti olmaz dediler banada internettende baktim bi sikinti yok diyor icime kurt dusurdun simdi
Aynen bende öle oldum canım bende daha önce bindim 2 keZ ozaman söleyememistiö gideceğimi.Doktorumda işinin ehli bir insan orta yaşı gecmiş bilemedim netten de baktım buna benzer yazılar var radyosyana dair .Yani o kontrol kapılarından zaten raporum var geçmiyorum.Ama uçağın içindeyken bukadar radyosyana maruz kalındığını hiçç bilmiyorum duymamıstım da bu konuyu bir olup arastıralım en iyisi.

Günaydın bugün bebeğimle görüşme günümüz o yüzden erkenciyim

Günaydın inşallah güzel haberlerle gelirsiniz..

Benim de idrar yolları enfeksiyonu için kontrolüm var aile hekiminde.. İnşallah kurtulmuşturum.. Çarşamba da kendi doktorumda ama şimdiden çok heyecanlıyım :)

Sağol canım benim insaAllah senden de güzel haberler gelsin

Tamam canım sor sen cok sevinirimmm burdanda paylasırsan öğrendiklerini

Canım hamileler için radyasyon onleyici korse görmüştüm bir yerde alsam mı diye düşünmüştüm ama yaz sıcağında kullanamam diye vazgeçmiştim. Olmadı ondan alırsın. Bence uzun bir otobüs yolculuğunda herkesin elinde telefon onca baz istasyonu geçiyorsun wifi falan üzerine de yorgunluk pis tuvaletler emin olamadığın yemekler... Nerden bakarsan bak uçak daha güvenli görünüyor

Malesef bende yasiyorum cok ayakta kaldigimda suan o kramp Agrsyla uyandim ve gecti tekrr oldu arkasindan
Hmm, size de cok gecmis olsun. Demek ayakta durmak da etkiliyor, ben de uzun yol araba yolculugu yapmistim, belki de ondan olmustur. Peki hic olmamasi icin ne yapmak gerek? İlac filan var mi acaba? Hamileligimin ilk zamanlarinda da uzun seyahatler yapmistim arabayla ama hic boyle geceleri bacagima kramp girmesi olmamisti. Buna bir care bulmaliyim!!!

Benim 8 aylık hamile arkadaşımda aylardır oluyor her sabah uyandığında. Hemen eşi o ayağı havaya kaldırıp masaj yapıyormuş geçiyormuş.. Bi de kramplar için doktor magnezyum veriyor.

Benim 8 aylık hamile arkadaşımda aylardır oluyor her sabah uyandığında. Hemen eşi o ayağı havaya kaldırıp masaj yapıyormuş geçiyormuş.. Bi de kramplar için doktor magnezyum veriyor.
Uff her gece her gece Allah korusun, cok fena. Bugun aile hekimime gidip yazdirayim o zaman hemen magnezyum. Cok tesekkur ederim.

Magnezyum vermek istemeyen doktorlar muz ve maden suyu diyo her gun birer tane

Allah kolaylık versin canım zor oluyordur şimdi hem ev hem iş hemide hamilelik Allah çalışanların yardımcısı olsun

Amin canım benim zor valla 8.30 17.00 mesaisi bi de ama Allah sağlık versin de çalışırız inşallah en önemlisi sağlık gerisi ıvir zivir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…