- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Kızlar kesesinde suyu olması gerekenden fazla olan var mı? Bir sakıncası olur mu acaba doktor bana son kontrolde kesedeki suyun biraz fazla görünüyor demişti aklıma takıldı. Normalde bu sabah şeker yüklemesine gidecektim ama çalışma saatlerim devamlı değiştiğinden o da çarşambaya kaldı
Canım benimkinin kesesi büyük kendi etrafındakinden ayrı Bi de yukarı doğru armut gibi uzantısı var. Doktora sordum suyu mu fazla diye onun zamanı değil şimdi değerlendirilmez demişti. Ama arkadaşımın da fazlaydı çok şükür bebişi çok sağlıklı doğdu
öksürmekten çok yoruldum artık iyileşmek istiyorum..
Yok canim gitmedim randevusuz oldugum icin insallah bakar doktrgeldin mi doktordan..
Maşallah subhanallahBak teyzesi benim bızdık kızımaoynamak için bir sürü alanı var neredeyse bir ay olacak çekineli
Tesekkürler canım araştırıyorum şimdiCanım bir video izlemiştim Ceyda Düvenci'ydi sanırım. Uçağa binmeden önce özel yapılmış bir korse takacağını söylemişti sanırım radyasyon içindi. İnternetten bir bak istersen.
D&R den aldım bende canım bebeğimin günlüğü diye aslında cok cesıt var ama ben cok yorulmustum bırde alt raf olunca pempe olanı alayım barı dıdımCanım ben de şu an kağıtlara yazıyorum güzel bir defter alamadım henüz. Başlardaki tarihleri de hep not etmiştim onları da yazacağım :)
Benımkı bana mesaj verdı sankı kapanmışBebeklerimiz aynı canım, benim ki secde pozisyonunda değildi ama sırtı dönüktü veya yan dönüktü ama yüzünü göstermedi ısrarla. Hiç resim falan alamadık o derece göremedik yaniBen daha hiç ağdaya gitmedim hamileliğimden beridir jilet yapıyorum yaa.. Yılların emeği ağdayı bıraktım jilete başladım iyi mi? Ama biraz toparlanayım ağdaya tekrar dönmek istiyorum, evde kendim yaparım. Göbek iyice büyüyünce ya kuaföre giderim yada malum bölgeyi jilete vururum
Canım bılmıyorum ama etkılıyorda olabılır ben ağdada nasıl kasıldıysam oncesınde fırıl fırıl olan kızım daha az kıpırdar oldu. Arkadasımda sekreterdi bırde yogun bıyerdı zor gecmıstı hamılelıgı kızı kolik olmustu ama sımdı gorsenız nasıl tatlı gectı o günler diyor arkadasım sadece kendımı bunalıma soktugum ıcın üzüldüm diyor.Kirmizibalik88 canım sen atarlı diyince aklıma geldi. Kızlar bişey daha sorucam size.. Ben hamilelik öncesinde özellikle bu konuyu çok merak ediyordum hamile kalınca üzerinde durmadım şaka gibi ama size de sorayım bi (konuya giremedim). Hamilelik süresince anne çok huzurlu,dingin,sakin ve mutlu olursa bebeklerimiz de daha sakin ve mutlu bebekler olurlar mı acaba? Bu konuda baya yazı okudum sanırım kesin kanıtlanan birşey değil ama uzmanlarda tavsiye ediyorlar. Bu sorum en çok hamilelik için geçerli ama doğumdan sonra bebeğe çok sakin yaklaşıp sürekli gülümsemek hiç kızmamak yada sesi yükseltmemekte çocuğun huzuru için önemli. Ama hamilelikte ne kadar etkileyebiliriz çocuğun karakterini mi desem fıtratını mı desem. Veya etkileyebilir miyiz? Çok uzattım biliyorum ama bir örnekten yola çıkarak bunları düşündüm. Benim eltimin günlük ve özel yaşantısını bilemiyorum tabi ama çok sakin ve çok yumuşak huylu bir insan, bebeğe de özellikle hep böyle yaklaştı. Çocuk 2 yaşında hala hiç sesini yükseltmemiştir hep gülümseyerek konuşur falan. Neyse çocuk çok kolay ve çok güler yüzlü bir bebeklik geçirdi. Ben biraz soğuk nevaleyim pek gülmem ama çocuğum güler yüzlü olsun istiyorum ama armut dibine mi düşer yoksa az buçuk etkileyebilir miyiz?
Bende en rahat sağımda yatıyorum çünkü kızım solumda ordan değişmiyo sola yatınca ustune yatıyormusum gibi geliyorUyku konusunda bende perisanim soluma daha cok uyumak istiyorum ama saga yatmadan uyuyamiyorum bebisim icinde en sagliklisi sola yatmak :'(
Ahh ahh canım bızımkı bı evın ıcındeyken bende cok özledım hehehehUykusuz bir gece daha eşimi çok özledim poff
ahh ahh 9-6 eve 7 de gırıyorum bugun cok zorlandım hıc kafam götürmüyor kendıme rapor alınacak yerler bakmaya basladım varmıdır bıldıgın bıyer canımAmin canım benim zor valla 8.30 17.00 mesaisi bi de ama Allah sağlık versin de çalışırız inşallah en önemlisi sağlık gerisi ıvir zivir :)
O bebıstendır canım buyuyor ya artık benımde alt tarafıma agrı oluyor ama dınlemıyorum bebıs buyuyor doktor anca kanama durulmaz kramp ağrılar olursa bana kesın bıldır dedı su falan gelırseKızlar yürürken bacak aralarım çok ağrıyor vajinada baskı var sanki bebek kafasını ayağını dayamış öyle sizde de oluyor mu sebebi ne olabilir
D&R den aldım bende canım bebeğimin günlüğü diye aslında cok cesıt var ama ben cok yorulmustum bırde alt raf olunca pempe olanı alayım barı dıdım
Benımkı bana mesaj verdı sankı kapanmışAğdayı tavsıye ederım ama bıldıgın yere canım soylemek gerekıyor bırde benım sureklı gıttıgım kadın benı resmen yaktı derı degıstırım kabuk döktüm krem sürünce bırdaha da asla gıtmem oraya
Canım bılmıyorum ama etkılıyorda olabılır ben ağdada nasıl kasıldıysam oncesınde fırıl fırıl olan kızım daha az kıpırdar oldu. Arkadasımda sekreterdi bırde yogun bıyerdı zor gecmıstı hamılelıgı kızı kolik olmustu ama sımdı gorsenız nasıl tatlı gectı o günler diyor arkadasım sadece kendımı bunalıma soktugum ıcın üzüldüm diyor.
Bende en rahat sağımda yatıyorum çünkü kızım solumda ordan değişmiyo sola yatınca ustune yatıyormusum gibi geliyor
Ahh ahh canım bızımkı bı evın ıcındeyken bende cok özledım heheheh
ahh ahh 9-6 eve 7 de gırıyorum bugun cok zorlandım hıc kafam götürmüyor kendıme rapor alınacak yerler bakmaya basladım varmıdır bıldıgın bıyer canım
O bebıstendır canım buyuyor ya artık benımde alt tarafıma agrı oluyor ama dınlemıyorum bebıs buyuyor doktor anca kanama durulmaz kramp ağrılar olursa bana kesın bıldır dedı su falan gelırse
Çanta çok güzelmiş ❤❤hayırlı günlerde kullanın inşallahhEki Görüntüle 2043169 Aliexpressten aldigim canta geldi kizlar. 14 gun surdu araya bayram girdigi halde. Kocaman ve cook kaliteli. Icine bi de kirliler icin seffaf fermuarli canta koymuslat. Cok tatli.Eki Görüntüle 2043162 Eki Görüntüle 2043163 Eki Görüntüle 2043164 Eki Görüntüle 2043165 Eki Görüntüle 2043166 Eki Görüntüle 2043167 Eki Görüntüle 2043168
Canım bende de protein çıkmıştı sağlık ocağındaki ebe tuzlu yiyirson azalt dedi, böbrekler tam süzemediği için oluyormuş, ileride bebekte de sorun oluşturabiliyor bu durumlar dedi. Bende de enfeksiyon biraz çıktı, bol bol su içicez artık.Kızlar tahlil sonucum çıktı. Enfeksiyon +++ dan + ya düşmüş. 4 günlük antibiyotiğim daha var bitir dedi doktor. 10 gün antibiyotik kullanmış olacağım canımı sıktı biraz.
Bir de protein + yazıyordu onu da sordum. İdrar yolu enfeksiyonunda normal dedi yine de içime kurt düştü. Ödem yok tansiyon 10/6 yine de arada ölçelim dedi. Çarşamba sorucam kendi doktoruma.. Korktum biraz
Tesekkur ederim daha iyileri sizlerin olsun insallahÇanta çok güzelmiş ❤❤hayırlı günlerde kullanın inşallahh
Aynı bende canım gecsin artık insaAllahöksürmekten çok yoruldum artık iyileşmek istiyorum..
Canım bende de protein çıkmıştı sağlık ocağındaki ebe tuzlu yiyirson azalt dedi, böbrekler tam süzemediği için oluyormuş, ileride bebekte de sorun oluşturabiliyor bu durumlar dedi. Bende de enfeksiyon biraz çıktı, bol bol su içicez artık.
Kızlar şimdi aşıdan geldim, yaparken hiç anlamadım, ağrımadı. Ama yavaş yavaş bişiler hissediyorum. Akşama kadar ne olucak bakalım
Aynı bende canım gecsin artık insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?