2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Bak teyzesi benim bızdık kızıma oynamak için bir sürü alanı var neredeyse bir ay olacak çekineli

Eklentiler

• WP_20170911_12_22_16_Pro.webp
    18 KB · Görüntüleme: 83
öksürmekten çok yoruldum artık iyileşmek istiyorum..

Canım kuru öksürük mü? Balgam mi atmaya çalışıyor ciğerler? Balgam varsa zencefil balga karabiber iyi geliyor diye biliyorum.
Allah kurtarsın diyelim çünkü eminim yoruyordur. Normalde bile insanın kaburgalarını ağrıtıyor uzun süren öksürük. Şimdi daha zordur.az daha sık dişini..

Canım ben de şu an kağıtlara yazıyorum güzel bir defter alamadım henüz. Başlardaki tarihleri de hep not etmiştim onları da yazacağım :)
D&R den aldım bende canım bebeğimin günlüğü diye aslında cok cesıt var ama ben cok yorulmustum bırde alt raf olunca pempe olanı alayım barı dıdım
Benımkı bana mesaj verdı sankı kapanmış Ağdayı tavsıye ederım ama bıldıgın yere canım soylemek gerekıyor bırde benım sureklı gıttıgım kadın benı resmen yaktı derı degıstırım kabuk döktüm krem sürünce bırdaha da asla gıtmem oraya

Canım bılmıyorum ama etkılıyorda olabılır ben ağdada nasıl kasıldıysam oncesınde fırıl fırıl olan kızım daha az kıpırdar oldu. Arkadasımda sekreterdi bırde yogun bıyerdı zor gecmıstı hamılelıgı kızı kolik olmustu ama sımdı gorsenız nasıl tatlı gectı o günler diyor arkadasım sadece kendımı bunalıma soktugum ıcın üzüldüm diyor.

Uyku konusunda bende perisanim soluma daha cok uyumak istiyorum ama saga yatmadan uyuyamiyorum bebisim icinde en sagliklisi sola yatmak :'(
Bende en rahat sağımda yatıyorum çünkü kızım solumda ordan değişmiyo sola yatınca ustune yatıyormusum gibi geliyor

Uykusuz bir gece daha eşimi çok özledim poff
Ahh ahh canım bızımkı bı evın ıcındeyken bende cok özledım heheheh

Amin canım benim zor valla 8.30 17.00 mesaisi bi de ama Allah sağlık versin de çalışırız inşallah en önemlisi sağlık gerisi ıvir zivir :)
ahh ahh 9-6 eve 7 de gırıyorum bugun cok zorlandım hıc kafam götürmüyor kendıme rapor alınacak yerler bakmaya basladım varmıdır bıldıgın bıyer canım

Kızlar yürürken bacak aralarım çok ağrıyor vajinada baskı var sanki bebek kafasını ayağını dayamış öyle sizde de oluyor mu sebebi ne olabilir
O bebıstendır canım buyuyor ya artık benımde alt tarafıma agrı oluyor ama dınlemıyorum bebıs buyuyor doktor anca kanama durulmaz kramp ağrılar olursa bana kesın bıldır dedı su falan gelırse

Canım rapor için aile hekimini bi dene önce sonra kendi kadin doğum doktoruna sorarsin:)

Canım bende de protein çıkmıştı sağlık ocağındaki ebe tuzlu yiyirson azalt dedi, böbrekler tam süzemediği için oluyormuş, ileride bebekte de sorun oluşturabiliyor bu durumlar dedi. Bende de enfeksiyon biraz çıktı, bol bol su içicez artık.

sagol canim bana enfeksiyon olunca normal çıkması bir de cok su ictigin icin dedi. ben bir haftadır enfeksiyonu atmak için 3 litre su + diğer sivilarla bayağı sıvı alınca tuvaletten cikamaz oldum internette de çok sıvı alinca böbrek yoruluyor az miktarda protein kaçırıyor yazıyor.

Tuz konusunda azaltma şansım yok canım. Benim hamilelikten once de düşük tansiyonum vardı şimdi hamileyken de aşırı carpintim oldu. Çok tuzlu yediğim halde tansiyon 10a 6 çıkıyor nabzim da düşük.. doktor tuzlu ye tuzlu ayran iç diyor çarpıntı için..

Ne yapacağımı kendi doktorum daha iyi bilir bakalım ne diyecek..

Geldim doktordan cok şükür hersey yolunda masaAllah kızım Elifim iyi 270gr olmuş minigim hareketli baya benimkide secde eder gibi duruyordu yüzustuydu kuzum sonra döndü doktor teyzesine kesin kız olduğunu gösterdi cok ozlemisim ya bir daha ki görüşme detayliya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…